- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.481
ayy canım benım sakın üzüzlme herseyın hayırlısı olsun inşallah.inşallah bebegın sımsıkı tutunur sana.yatıp dinlenmekten dua etmekten baska bişe gelemz suan elınden.hep kaybedecegını düşünme nolur.cokmu kırmızı akıntıların gelıyo canım.inşallah hersey cok güzel olcak mehtapcım inşallah dualarımız senınle canımcanlarım dr'dan yeni geldim.kese 37mmdi büyümüş 44mm olmuş fakat bebeğimin kalp atışını dr zor gördü yanii çoook yavaş,dr kalp atışı bile sayılmaz hafif bi seyrelti var,perşembe gününe kadar yat,hiç bir şekilde kalkma ALLAHTAN umut kesilmez dedi.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime bişey olmasın,aynı acıyı tekrar yaşatma diye.RABBİM dualarımı inşallah kabul eder.bu arada kahverengiler kırmızıya dönmeye başladı...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...
aaahhh canım arkadasım ne oldu taşmı cıktı böbreğinde.sakın üzüzlme hiçbişe olmaz inşallah.aynısı arkadasımada oldu tam senın zamanlarındaydı böyle fena bı sancıyla doktora gıttıler,bebek hareketlendiği için tası yerınden oynatmıs ve dogum sancısından beter sancılar cektı.okadardıkı agrı kesıcı iğne yemek zorunda kaldı doktorlar.ürolojide ayrıntılı bakıldı ve böyle giderse böbregını kaybedecen amelıyat dedıler.ama arkadasım bebegıne bıse olur die ilaçları bile içmedı,sonra bi şekılde durdu sancıları.sonra zaten vaktı gelınce dogurdu.tosun paşası bı oğlu oldu.gecen beraber tekrar doktora gıttık doktor gecenkı sonucları görünce "busekılde kesınlıkle böbreğini kaybetmıssındır "dedı ama tomografıde hıc bıse cıkmadı mucıze gıbı tas gitmiş böbrek kendını yenılemıs.sende korkma canım benım,inşallah sadece bıraz sancı cekıp gecer hiçbişe olmıycak sanada bebegınede :1hug::1hug::1hug: