• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pınarcım selam canım .evet dört gözle bekliyorum canım adet olacağım günü.başlıyoruz hayırlısıyla.bu ara herkes rüyasında benim bebeğim oduğunu görüyomuş ay inşallah .bilemiyorum ama içimden bir ses çok kısa bi süre sonra hamiş müjdesini vereceğimi söylüyoo.allahım hayırlısıysa olsun
sen nasılsın canım nasıl gidiyo görünmedin ne zamandır

Canım şu sıralar çok yoğunum, bebek çalışmaları da var arada, akşamları nete girmeye bile vaktim olmuyor, bu haftayı atlatınca rahatlıycam inşallahhihoyyyt Senin için heyecanlı bir ay olacak, marttan ben daha umutluyum herkes adına, inşallah senin bebiş de bu ay gelir canım, daha sık uğramaya çalışıcam, öpüyorum seni.kaydirigubbakcemile3

nilaycım çok geçmiş olsun ian şimdi okudum hep dua edicem allahım nilayı ve bebeğini koru ikiside sağlıklı olsun bu sıkıntılı günleri atlatsınlar inşallah

kızlar ben epeydir girmiyorum girsemde kimsenin yazılarını okumuyorum kusura bakmayın çünkü benim sorunları daha bitmedi artarak devam ediyo eşim bi ameliyat daha oldu iki ay sonra tekrr olucak bide ameliyattan 5 gün sonra trafik kazası geçirdi freni patlayana araba taksiyi biçmiş eşimin kafası ön camdan dışarı çıkmış yüzü gözü mosmor her tarafı çam kesikleriyle dolu bi işe çıkim dedi başımıza bu geldi hemde ameliyatlı daha dikişleri üzerinde benimde ayağımda kemik eğrilmesi var ayağım git gide şekil değiştirmeye başladı ameliyat olmam lazım ama olamıyorum çünkü yaklaşık 2 ay ayağımın üstüne basmama gerekicek eşim hasta bana kim bakcak yani anlıcanız benim işim zor allahıma genede binlerce şükürler olsun
ben hiç bebek düşünmüyorum artık allah sizlere bebeği olmayanlara nasip etsin amin

Nihalcim çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış gerçekten, bazen herşey üst üste gelir, inşallah en kısa sürede ferahlarsınız canım.

Canım benim nasıl olayım, havalar buz gibi, kapalı, ruh halim biraz parçalı bulutlu ama idare etmeye çalışıyorum, işler çok yoğun başımı kaşıyacak vakit zor buluyorum desem yeridir, füzelim benim yurt dışından ovulasyon ve gebelik testleri ebaydan aldım 2 günde elimdeydikaydirigubbakcemile2 Yurt dışındaki arkadaşım preseedleri postayla gönderdi, onlar da 1 hafta bile sürmedi elime geçti, şanslı mıyım bu acaba ne dersin?:Saruboceq:

aaaa ne güzel yaa,vall şanslısın kızsırnaşık şey benim kociş amazondan bi dvd almıştı 2 hafta sonra elimize geçti,akşam bi gelsin bizde ebaydan alalım bari,çünkü burda daha pahalı.peki kullanımı kolay mı tatlım,adetin kaçıncı günü kullanmaya başladın sen?
ay hadi inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize tatlım,bu kitleri kullananların çoğu o ay hamile kaldık diyolar.araştırmıştım,inşallah bizdede işe yarar..

aaaa ne güzel yaa,vall şanslısın kızsırnaşık şey benim kociş amazondan bi dvd almıştı 2 hafta sonra elimize geçti,akşam bi gelsin bizde ebaydan alalım bari,çünkü burda daha pahalı.peki kullanımı kolay mı tatlım,adetin kaçıncı günü kullanmaya başladın sen?
ay hadi inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize tatlım,bu kitleri kullananların çoğu o ay hamile kaldık diyolar.araştırmıştım,inşallah bizdede işe yarar..

canım bel ağrımın sebebi ortaya çıktı. bariz şekilde bel fıtığı.mr çektirmiştim onda çıktı. ayrıca hamileler mr çektirebilirmiş.ben ihtimal olabilir diye sorduğumda söylediler. şafak 4 Allah'ım inşallah olmam

lolo canım geçmiş olsun Allah saglık versin anjlic int tenmi aldın preseedeleri yurt dışındanmı getirttin bende istiyorum almayı ama yurt dışından

nilaycım çok geçmiş olsun ian şimdi okudum hep dua edicem allahım nilayı ve bebeğini koru ikiside sağlıklı olsun bu sıkıntılı günleri atlatsınlar inşallah

kızlar ben epeydir girmiyorum girsemde kimsenin yazılarını okumuyorum kusura bakmayın çünkü benim sorunları daha bitmedi artarak devam ediyo eşim bi ameliyat daha oldu iki ay sonra tekrr olucak bide ameliyattan 5 gün sonra trafik kazası geçirdi freni patlayana araba taksiyi biçmiş eşimin kafası ön camdan dışarı çıkmış yüzü gözü mosmor her tarafı çam kesikleriyle dolu bi işe çıkim dedi başımıza bu geldi hemde ameliyatlı daha dikişleri üzerinde benimde ayağımda kemik eğrilmesi var ayağım git gide şekil değiştirmeye başladı ameliyat olmam lazım ama olamıyorum çünkü yaklaşık 2 ay ayağımın üstüne basmama gerekicek eşim hasta bana kim bakcak yani anlıcanız benim işim zor allahıma genede binlerce şükürler olsun
ben hiç bebek düşünmüyorum artık allah sizlere bebeği olmayanlara nasip etsin amin

canım çok büyük geçmiş olsun. inşallah senin hastalığın geçer

kızlar son betyı yaptırdım 0,01 yani çok şükür düşmüş şimdi hastane arayışındayım drum la konustum gel özele görüşelim tahlilleri devlet hastanesinde yapalım dedi ama acaba ege veye dokuz eylül emi gitsem dahamı iyi olur yeni gelen arkadaslar olmuş Allah bir daha yasatmesın mehtap nasılısın canım

lolo canım geçmiş olsun Allah saglık versin anjlic int tenmi aldın preseedeleri yurt dışındanmı getirttin bende istiyorum almayı ama yurt dışından

arkadaşlar ben bu konular hakkında daha bir şey bilmiyorum. çünkü düşük yapalı daha 7 ay oldu ve doktor çocuk olmuyor diye tedaviye başlamadı. öncelikle adet düzensizliğini halledeceğiz. preseed ne demek ve ne işe yarıyor.

canım kader arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.inanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
funda canım beni hamiş listesinden sil bitanem yeni adet tarihimi şimdilik bilmiyorum,RABBİM hepinize tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin canlarım..

mehtapçım geçmiş olsun tatlım üzülme canım nolur hayırlısı böyledir...bebeğin çok direnmişti...:çok üzgünüm: çocukların biliyomu peki

mehtapçım geçmiş olsun tatlım üzülme canım nolur hayırlısı böyledir...bebeğin çok direnmişti...:çok üzgünüm: çocukların biliyomu peki

çok teşekkür ederim melikecim.çocuklarıma söyledimsenağlama.oğlum ağladı çok üzüldü,herkesin kardeşi var,benim kerdeşim olmıycakmı diye ağlıyor.kızımda üzüldü ama elden ne gelir.RABBİM inşşş tekrar hamiş kalmamı nasip eder,sağlıcakla kucağıma almamıda nasip etsinn..bu acıları tekrar hiç birimize yaşatmasın MEVLAM...:Saruboceq:

canım kader arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.inanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
funda canım beni hamiş listesinden sil bitanem yeni adet tarihimi şimdilik bilmiyorum,RABBİM hepinize tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin canlarım..

canım mehtapcım çok üzüldüm bitanem bu durumda ne söylenebilir bilemiyorum inşallah rabbim tekrardan bir bebek nasip eder sana.....

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım mehtapım nasıl üzüldüm anlatamam tatlım içim acıdı Allahım acını hafifletsin tatlım 2 ay sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde sonlandırırsın inşallah...
kasığıma ağrı girdi bir anda üzüntüden çok geçmiş olsun canım arkadaşım...:teselli:

mehtapcım canım çok geçmiş olsun.ben senin tek çocuğun var sanıyordum.maşallah hem kız hem oğlun varmış.rabbim onları san bağışlasın canım.haddim olmayarak sormak isterim canım niçin 3. bebek istiyorsun.sağlığın daha önemli değil mi canım arkadaşım.bence kendini riski sokma bak çocukların var onların da sana ihtiyacı var.Şeniz

mehtapcım cok buyuk gecmıs olsun canım ya cok uzuldum allah tekrar yasatmasın
hakkında hayırlısı boyleymıs demek kı sende boyle dusun ve umudunu hıc yıtırme
bır gun bebeklerımızı kucagımıza alacaz allah ın ıznıyle

canım benim çok geçmiş olsun.belkide sağlıklı değildi meleğin ,hakkında hayırlısı buymuş diye düşün tatlım.allah çocuklarına uzun ömür versin. kalbim seninle canım benim
arkadaşlar ben bu konular hakkında daha bir şey bilmiyorum. çünkü düşük yapalı daha 7 ay oldu ve doktor çocuk olmuyor diye tedaviye başlamadı. öncelikle adet düzensizliğini halledeceğiz. preseed ne demek ve ne işe yarıyor.[/QUOTE

selam canım benim de 7 ay oldu küretaj olalı.benim doktorumm bu ay çağırdı tedaviye beni.7 ay hiç korunmadım ben.benimde adetlerim düzensiz genelde 38 günde bir oluyorum.canım preseed hakkında en ufak bi bilgim yok canım ya yardımcı olamıyorum sana malesef.

mehtapcımçok geçmiş olsun içimacıdı okurken gözlerim doldu benim 2,düşüğümle aynıolmuş canım diger evlatlarına allah ömür versin

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women.....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
esraie..................................3 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?(canım benim tekrar hamiş listesinde olucaksın en kısa zamanda)
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş