• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hemen belli olmayabilir benim düşük olan 10 gün sonra çıkmıştı idrarda...hem erken yapmayın hiç diilse 4 gün gününüz geçsin arkadaşlar ben bu ay ne yaşadım biliyosunuz işte...inşallah vardır bebiş a.s.

canım saol yorumun ıcın
ama ılk keybettıgım bebegımınde 6 gun once yapmıstım
ve hemen cıkmıstı ııkı cızgı sanırım onu dusunup yaptım
eger kaybetmeseydım 20 gun sonra doguracaktım kuzumu
herseyın hayırlısı
ama bu aralar psıkolojım bozuluyor
sankı etrafımdakı herkesın bebegı var herkes hamıle bır ben degılım gıbı gelıyor
esım bana cok destek ama bu kadar takma dıyor
hatta buraya gelıp okumama sınır oluyor
cok uzerıne dusme hersey allahtan dıyor
ama napayım ıcım durmuyor ıste
allahım her ısteyene annelıgı yasat ya rabbım

canım saol yorumun ıcın
herseyın hayırlısı
sankı etrafımdakı herkesın bebegı var herkes hamıle bır ben degılım gıbı gelıyor

canım cok haklısın ama kafaya takma bu işlerde strese gırmemelısın çok etkılıomuş stres,Allahtan hayırlısı,benım şimde buraya gırdıgıme kızıyo ama bı tek burda tesellı buluyorumsenağlama

canım saol yorumun ıcın
herseyın hayırlısı

canbım seninle aynı anda doğuracakmışız bebişlerimizi düşürmeseydik. ne yapalım herşey Allah'tan diyeceğiz ve bekleyeceğiz. hepimizin yaşadıkları hep aynı çevremizdekilerin hepsi hamile bir biz değiliz gibi oluyor. ne diyelim sabır Allah'ım sabır

melikecim,osmakcım talihsiz melek teşekkür ederim kızlar,birbirimizi çoook iyi anlıyor olmamız çok güzel.ancak size yazınca rahatlayabiliyorum.
amaaaaaa bu ay için sıkıntılarımı erteliyorum artık yeter bu kadar,artık üzüntülere ara verelim fundişimin dediği gibi bahar geliyo yavaştan.oleeyyyy....hergün temiz havada yürüyüşe başlıcaz kocişimle inşallah,ne iyi gelecek kimbilir..
canlarım ben dün doktora gittim.test sonucumda fsh 6.5 LH da 7.3tü.doktor LH nın fshdan çoook düşük olması gerektiğini söledi,bu fshya göre değer 3 filan olmalımış aslında.hormonlarda problem var bu da adet düzensizliği ve yumurtlama problemi yapar dedi.benim moral 0 tabiii.
sonra usgde baktı,çok şükür kistim filan yok ççok korkmuştum çünkü,sancım vardı diye.
ama 11 gündü adetimin,doktor yumurtlamaya dair hiçbir belirti yok,normalde bugün rahim duvarının kalınlaşması gerekirdi dedi,hiiiççç canını sıkma,cuma tekrar gel bakalım dedi eğer aynı şeyle karşılaşırsak ilaca başlayalım dedi,yumurtlamaya yardımcı.son çare ilaç diyodu ya doktorum,yumurtlayamadığım için hemen başlayabiliriz dedi.zaman kaybetmemek için.çok üzüldüm tabi bi süre ama sonra eşim geldi moral verdi bana sağolsun,inşallah yakında hamile kalacaksın ama kafana takmaya devam edersen geciktirirsin bu mutluluğu dedi.içim rahatladı biraz.
o ilacın ne olduğu hakkında bana yardım eder misiniz tatlişkolarım,inşallah işe yarar ve müjdemi veririm size yakında...

canım saol yorumun ıcın
herseyın hayırlısı

tatlım üzülmemek,kafaya takmamak elde değil ama sabretmek ve bu acıyla başa çıkmak zorundayız.
yeniden hamile kalmak istiyosak bunu başarmalıyız,stres çok etkiliyo çünkü bunu biliyosun.
az kaldı canım inşallah yakında mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz,hem daha test için çok erken inşallah meleğin seninledir.ama adetini 3 gün geçmesini bekle o zaman tekrar yap.şimdiden kendini harab etme.
bu ay kaçıncı ayın tatlım?
bu arada benim eşimde bana kızıyo okuyosun yazılanları,hamileleri,üzülüyosun strese giriyosun,interneti kapatacam valla diyo ben biraz üzülme belirtisi göstersem.kaydirigubbakcemile

minikkelebek ve esraie sr gitcektiniz bugün ne oldu kızlar

canım dr a gidemedim doktorum yoktu. eltim hamile onun dün kontrolü vardı. onunla gittim ve onun dr gösterdim fsh hormonunun yüsek olduğunu söyledi. benim doktorum değil ya fazla açıklama yapmadı. gel bi muayene edelim dedi. bilmiyorki artık muayene aolmaktan bıktım. işte böyle kendi doktoruma gösteremeyeceğim galiba özel hastane olmasına rağmen 1, 5 ay sonraya randevu veriyor bu yüzden doktorumu değiştireceğim. kime gitmeliyim ya

adet tarıhım 13 mart kızlar
ama ben bugun dayanamadım test yaptım
NE YAZIKKI HAMILE DEGILIM
acaba cıkmayabılırmı 4 gun kala
hasta olmadım yıne bır umud dıyor ıste ınsan :(:(

canım bende adet olmama 1 gün kala bir ümitle yaptım ama hayal kırıklığı oldu birde düzensizlik vardı olmam gereken tarihler geçmişti nasıl umutluydum. inşallah sende vardır sevinirik hepberaberhihoyyyt

canım dr a gidemedim doktorum yoktu. eltim hamile onun dün kontrolü vardı. onunla gittim ve onun dr gösterdim fsh hormonunun yüsek olduğunu söyledi. benim doktorum değil ya fazla açıklama yapmadı. gel bi muayene edelim dedi. bilmiyorki artık muayene aolmaktan bıktım. işte böyle kendi doktoruma gösteremeyeceğim galiba özel hastane olmasına rağmen 1, 5 ay sonraya randevu veriyor bu yüzden doktorumu değiştireceğim. kime gitmeliyim ya

anladım canım,inşallah bi problem çıkmaz.araştır iyi bi doktor bul,çok yoğunsa bencede değiştir doktorunu.çünkü sen bekleyemezsin ki 1.5ay.bakırköye yakınsan medical parkta ve acıbademde iyi doktorlar var.araştır istersen canım.

anladım canım,inşallah bi problem çıkmaz.araştır iyi bi doktor bul,çok yoğunsa bencede değiştir doktorunu.çünkü sen bekleyemezsin ki 1.5ay.bakırköye yakınsan medical parkta ve acıbademde iyi doktorlar var.araştır istersen canım.

canım ben fatih medical parka gidiyordum zaten ama doktorum çok yoğun

kızlar ben araştırma yatıkça sıyırma moduna giriyorum bendeki fsh hormonu biraz yüksek çıkmıştı internette araştırma yapıyorum ama sonuçlar pek iyi değil.fsh hormonu yumurta üretimini etkiliyormuş. hamile kalınamıyormuş ve daha neler neler ya ben ne yapacağım uygun bir doktor söyleyin zeytinburnunda oturuyorumkafamçokkarıştı

birde adetin 3. günü yapılması farklılıklara yol açabilirmiş yani kesin sonuç olmayabilirmiş adet bitimi tekrarlanması gerekirmiş korktum ve burdaki doktorlardan en kısa zaman da randevu almak için uğraşıyorum

canlarım iki gündür kasıklarımda bir ağrı sanki adet sancısı gibi. oysa 5 gün önce bitti. nedeni ne olabilir acaba birde pko olabilme ihtimali olabilirmi şikayetler arasında kasık ağrısı varmış birde fsh yüksek ya başka ne gibi belirtileri olabilir arkadaşlar

canlarım iki gündür kasıklarımda bir ağrı sanki adet sancısı gibi. oysa 5 gün önce bitti. nedeni ne olabilir acaba birde pko olabilme ihtimali olabilirmi şikayetler arasında kasık ağrısı varmış birde fsh yüksek ya başka ne gibi belirtileri olabilir arkadaşlar

canım o hormon ne oluyo sonradanmı cıktı bu sorun sende,nıye yuksek cıkıomus sebep ne çaresı yokmu

hemen belli olmayabilir benim düşük olan 10 gün sonra çıkmıştı idrarda...hem erken yapmayın hiç diilse 4 gün gününüz geçsin arkadaşlar ben bu ay ne yaşadım biliyosunuz işte...inşallah vardır bebiş a.s.

dogru dıyosun arkadasım ama ınsan dayanamıyor ıste
hala hasta olmadım bakalım ama CADIARZU
allah herkese bebek versınkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

canım cok haklısın ama kafaya takma bu işlerde strese gırmemelısın çok etkılıomuş stres,Allahtan hayırlısı,benım şimde buraya gırdıgıme kızıyo ama bı tek burda tesellı buluyorumsenağlama

evet arkadasım ınsan burda aynı derdı olanlarla derdıne derman bbulacak gıbı oluyor
ama su stresımı bır turlu atamıyorum

canbım seninle aynı anda doğuracakmışız bebişlerimizi düşürmeseydik. ne yapalım herşey Allah'tan diyeceğiz ve bekleyeceğiz. hepimizin yaşadıkları hep aynı çevremizdekilerin hepsi hamile bir biz değiliz gibi oluyor. ne diyelim sabır Allah'ım sabır

evet zor ama allahtan gelende vardır bır hayır
en yakın arkadasımla bız beraber hamıle kalmıstık
o ıns 18 martta doguracak yazık ben uzulmeyeyım dıye hıc anlatmıyor bısey
benım bebegımın karnımda öldu ve hısbır belırtı yokdu
dr kontrolumde ogrenmıstım sok olmustum
ama arkadasım ıcın cok mutluuyum o saglıklı sıhhatlı dogurcak ıns

melikecim,osmakcım talihsiz melek teşekkür ederim kızlar,birbirimizi çoook iyi anlıyor olmamız çok güzel.ancak size yazınca rahatlayabiliyorum.
amaaaaaa bu ay için sıkıntılarımı erteliyorum artık yeter bu kadar,artık üzüntülere ara verelim fundişimin dediği gibi bahar geliyo yavaştan.oleeyyyy....hergün temiz havada yürüyüşe başlıcaz kocişimle inşallah,ne iyi gelecek kimbilir..
canlarım ben dün doktora gittim.test sonucumda fsh 6.5 LH da 7.3tü.doktor LH nın fshdan çoook düşük olması gerektiğini söledi,bu fshya göre değer 3 filan olmalımış aslında.hormonlarda problem var bu da adet düzensizliği ve yumurtlama problemi yapar dedi.benim moral 0 tabiii.
sonra usgde baktı,çok şükür kistim filan yok ççok korkmuştum çünkü,sancım vardı diye.
ama 11 gündü adetimin,doktor yumurtlamaya dair hiçbir belirti yok,normalde bugün rahim duvarının kalınlaşması gerekirdi dedi,hiiiççç canını sıkma,cuma tekrar gel bakalım dedi eğer aynı şeyle karşılaşırsak ilaca başlayalım dedi,yumurtlamaya yardımcı.son çare ilaç diyodu ya doktorum,yumurtlayamadığım için hemen başlayabiliriz dedi.zaman kaybetmemek için.çok üzüldüm tabi bi süre ama sonra eşim geldi moral verdi bana sağolsun,inşallah yakında hamile kalacaksın ama kafana takmaya devam edersen geciktirirsin bu mutluluğu dedi.içim rahatladı biraz.
o ilacın ne olduğu hakkında bana yardım eder misiniz tatlişkolarım,inşallah işe yarar ve müjdemi veririm size yakında...

oohh ohh kk nın kızları coştu..ne güzel kimsede üzüntü kalmasın artık hayatı en güzel şekilde yaşayalım dimi yaa..?
aman be gülüm hemen dr dediği herşeye üzülme dur daha 11 gün yanii...vericeği ilaç büyük bir ihtimalle klomen veya gonaphene olabilir bunlar yumurtlamanı sağlıyor hadi hayırlısı olsun:1hug:

Back
X