- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.921
melike, havuç suyu sigara içen erkeklerde akciğer kanseri riskini artırabilirmiş o yüzden sigara içen erkeklerin havuç suyu tüketmesi sakıncalıymış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melike, havuç suyu sigara içen erkeklerde akciğer kanseri riskini artırabilirmiş o yüzden sigara içen erkeklerin havuç suyu tüketmesi sakıncalıymış.
tatlişkolar hepinizi öpüyoruuummmm...
nasılsınız canlarıım?
yazdıklarınızı okudum,yelizcim geçmiş olsun tatlım çok acı çeksende kurtuldun bitti gitti tatlım,sonuçlarda temiz çıkar inşallah içimiz daha çok rahatlar.
mehtapcım toparlanmana sevindim canım inşallah hayırlı zamanda meleğini kucağına almayı nasib etsin rabbim.
fundişim sende yoğundun bu hafta umarım yorgunluğuna,koşuşturmana değer ve nazlı bebeğin konar göbüşüne inşallah bu ay...
nilayım,oğluşun büyümüş maşallah canım yaa,vakit ne çabuk geçiyo dimi,size yetişiriz diyoduk ama kısmet olmadı neyse bikaç aya kadar inşallah bizde müjdeyi veririz size canım,dikkat et kendinede minnoşunada.
melikecim sen nasılsın tatlım,hadi bakalım bitkisel kürler işe yarar umarım.biz bebek için herşeyi yapıyoruz bizim kocişlerde biraz dikkat etsin artık,sigara bırakma işi iyi olur canım,hem bebeğinize kavuşunca zaten bırakmak zorundaydı o minnoşun yanında hiç sigara içilirmi yahu,dimi ama...
pınarcık senden ne haberler,inşallah adet olmazsında müjdeyi verirsin bu ay tatlım..
esracım senden nbr,yrn doktor günü he,hadi bakalım yumoşlar çatlamaya yaklaşmıştır inşallah.sen yinede bu geceyi es geçme canım.
eveetttt,hadi bakalım canlarım çalışması olanlara bereketli bir ay diliyorum,günü yaklaşanlarada hayırlı haberi vermelerini diliyorum en kısa zamanda inşallah...
canım özlemim nasılsın kaydirigubbakcemile5
büyüdü valla canım oğlum 6. ayı bitirdik hayırlısıyla:))) darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah...
sen nasılsın tatlişkom eskiden ne güzel muhabbetlerimiz olurdu şimdi uzak kaldık artık(
özlemcim inşallah işe yarar canım bu kür işi şimdilik yapabileceğimiz bu yani 3 ay denicez olmazsa bakalım ya ameliyat yada aşılama...inşallah gerenk kalmaz...sigara işide çok zor valla napıcaz bilmem boyna yiyip duruyo bu günden beri...getir onu karıcım getir bunu aşkım kaydirigubbakcemile3
hatta dondurma bile istedi aldı yedi...bu saat oldu sadece 2 nefes çekti attı o kadar...ayy inşallah içmez yaa...
sen neler yapıyosun şekerim
inşallah bırakır sigarayı kocan canım,sabır ve irade bu işin sırrı bu.
bende iyiyim tatlım,kanal d yi izliyoruz goncamla.
salı günü doktor kontrolüm var yumurtlamaya bakıyo,inşallah çatır çatır çatlar benim yumoşum bu ayda,muradımıza ereriz.
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş haberini verirsin bize arkadaşım...
inşallah bırakır sigarayı kocan canım,sabır ve irade bu işin sırrı bu.
bende iyiyim tatlım,kanal d yi izliyoruz goncamla.
salı günü doktor kontrolüm var yumurtlamaya bakıyo,inşallah çatır çatır çatlar benim yumoşum bu ayda,muradımıza ereriz.
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş haberini verirsin bize arkadaşım...
özlemcim, melikecim ben de iyiyim evdeyim, bi ara dışarı çıktık, dolaşıp geldik yine, bu sıralar bi diyet olayına girmem gerek, malum hamiş olmadan önce verilecek 3 kilo var:jeyyar: Kıslar regl döneminin uzun olması meğer ne zormuş yaavvvv, allah böyle uzun sürenlere yardım etsin, benim 3-4 güne kadar eli kulağındadır, bugün hafif sancılarım vardı, geleceksen gel artık![]()
melıkecım verdıgım lınkte bulabılırsınız..yararlı bılgılerı..portakal suyuda hareket ıcın ıse yarıyor...
ama havuc kuru yapıılırken kesınlıkle sıgara kullanmaması gerekır...
bana nevro arkadasımız e vıtamını onermıstı hareket ıcın..
bız evıcap kullanıyoruz ve 3 ay sonra hamıs kaldım..rabbımde verdı gercı ama olsun e vıtamınıde ıse yarıyor dıye bılıyorum sen dr sor ıstersen :))