Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar slm herkese,hepinize huzurlu bir gün diliyorum.
benim moralim bozuk biraz,dün gece ilişki sırasında kanamam oldu,çok kırmızı değildi ama baya geldi sonra durdu.çok korktuk.daha adetime 10 gün var.çok stres yaptığım için ara kanamam mı oldu acaba yoksa doktor kontrolüm yeni oldu biliyosunuz,rahimde yara filan olsa doktor söylerdi heralde.
içinizde böyle bişe yaşayan var mı canlarım,moralim bozuk...

ben de öyle yapıcam inş bu ay değiştircem doktoru araştırıyorum şu an ii bir doktor bulup başlıcam araştırmalara içim rahat olur en azından RAbbim en kısa ve en hayırlı zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş

canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah hepberaber alıcaz bebişlerimizi kucağımıza Allah'ında izni ile

kızlar slm herkese,hepinize huzurlu bir gün diliyorum.
benim moralim bozuk biraz,dün gece ilişki sırasında kanamam oldu,çok kırmızı değildi ama baya geldi sonra durdu.çok korktuk.daha adetime 10 gün var.çok stres yaptığım için ara kanamam mı oldu acaba yoksa doktor kontrolüm yeni oldu biliyosunuz,rahimde yara filan olsa doktor söylerdi heralde.
içinizde böyle bişe yaşayan var mı canlarım,moralim bozuk...

hayırdır inşallah tatlım acaba çok stres yaptığın için olabilirmi hani artık tutacak olacak demeyle kafayı sıyırdıkdelikafadulden inşallah bir şey yoktur canım doktorunu bir ara sor istersen

kızlar ben adet oldum.yeni tarih 18 nisan
adetin 3,günü dra gidiyorum 4.aşılamaya başlıcaz allah izin verirse

hayırdır inşallah tatlım acaba çok stres yaptığın için olabilirmi hani artık tutacak olacak demeyle kafayı sıyırdıkdelikafadulden inşallah bir şey yoktur canım doktorunu bir ara sor istersen

tatlım sağol,doktorumu aradım progesteron eksiliğinden kanama oluyodur,bebek tutunamıyo dedi.sen testini yaptır cumartesi sonuca göre tekrar konuşuruz ama büyük ihtimal düşük çıkar değer dedi.
bu ayda bebeğim gelemiyo yani,moralim bozuk ama içim rahatladı en azından.neden bebeğimin tutunamadığını bilip ona göre tedavimi olucam inşallah.
sende bu progesteron testini ihmal etme canım,biz tüm testlerimizi yaptıralım,elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış.
inşallah nisan sonunda müjdeli haberi veririm.

allah gönlüne göre versin canım,üzme sakın kendini olur mu?rabbim herşeyin hayırlısını versin.
canım tüp bebek denediniz mi?

canım tüp bebek için üniversite hastanesine gittik.fakat dr son dakka aşılama deneyelim dedi 2 aşılamayı klomenle olmuştum.şansımın onunla %3 ama iğneyle %20 olduğunu söyledi.tabi tutmadı bir sonraki ay gittim iğne etkisini bir ay daha sürdürür dedi.gerçekten hamiş kaldım amam bebişim tutanamadı.dr çok ilgisz ısrarla tüp bebek de olsa şansımın çok olmadığını söyledi sanki başından savdı.:mymeka:
zaten maddi sorunlar varken özelede tüp bebek yaptırmam imkansız.o yüzden kalan ilaçlarımla aşılama deneyip son noktayı koyacam
son şansım son umudum:1no2:

tatlım sağol,doktorumu aradım progesteron eksiliğinden kanama oluyodur,bebek tutunamıyo dedi.sen testini yaptır cumartesi sonuca göre tekrar konuşuruz ama büyük ihtimal düşük çıkar değer dedi.
bu ayda bebeğim gelemiyo yani,moralim bozuk ama içim rahatladı en azından.neden bebeğimin tutunamadığını bilip ona göre tedavimi olucam inşallah.
sende bu progesteron testini ihmal etme canım,biz tüm testlerimizi yaptıralım,elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış.
inşallah nisan sonunda müjdeli haberi veririm.

canım benden doktor bu tahlili istemedi.bakalım randevu tarihim gelince eşiminde sperm tahliline baktıktan sonra ben bi hatırlatayım.şimdi düşük sebebini araştırmayı düşünüyorum 2.bebiş için ön hazırlığı yapayımda oda terketmesin beni

canım tüp bebek için üniversite hastanesine gittik.fakat dr son dakka aşılama deneyelim dedi 2 aşılamayı klomenle olmuştum.şansımın onunla %3 ama iğneyle %20 olduğunu söyledi.tabi tutmadı bir sonraki ay gittim iğne etkisini bir ay daha sürdürür dedi.gerçekten hamiş kaldım amam bebişim tutanamadı.dr çok ilgisz ısrarla tüp bebek de olsa şansımın çok olmadığını söyledi sanki başından savdı.:mymeka:
zaten maddi sorunlar varken özelede tüp bebek yaptırmam imkansız.o yüzden kalan ilaçlarımla aşılama deneyip son noktayı koyacam
son şansım son umudum:1no2:

canımmm,öyle son şansım filan deme lütfen.inşallah allahım umudunu boşa çıkarmaz ve meleğine kavuşursun biran önce.
maddi açıdan çok etkilendiğini tahmin edebiliyorum bende araştırıyorum bu ara gerçekten pahalı.ama bebeğimize kavuşmak için herşeyi yaparız dimi.
en kötüsünü düşünürsek,bu kezde olmazsa bile hemen artık bitti yapamam bidaha deme canım,biraz zaman verirsiniz kendinize bu süre içinde tekrar biraz birikim yapmaya çalışırsınız sonra bidahaa..
umutsuzluğa yer yok canım biliyosun,er ya da geç meleklerimize kavuşcaz inşallah rabbimin izniyle...

3 ay korunacagım gerçi ben 3 ay istemiyorum çünkü ben zaten 2,5 ay betamın sıfırlanmasını bekledim folic asit günde 3 tene coraspirin ve duphaston birde kızlar geçen gün bir komşu beni bir hocaya götürdü dinen bilgisi çok olan bir teyzeye beni okudu ve bir kaç dua verdi bunları oku dedi eger isterseniz size yazayım sonuçta dua teyzede bana dediki herşey Allahtan sen yap bunları ben fesile olurum belki dedi

canımmm,öyle son şansım filan deme lütfen.inşallah allahım umudunu boşa çıkarmaz ve meleğine kavuşursun biran önce.
maddi açıdan çok etkilendiğini tahmin edebiliyorum bende araştırıyorum bu ara gerçekten pahalı.ama bebeğimize kavuşmak için herşeyi yaparız dimi.
en kötüsünü düşünürsek,bu kezde olmazsa bile hemen artık bitti yapamam bidaha deme canım,biraz zaman verirsiniz kendinize bu süre içinde tekrar biraz birikim yapmaya çalışırsınız sonra bidahaa..
umutsuzluğa yer yok canım biliyosun,er ya da geç meleklerimize kavuşcaz inşallah rabbimin izniyle...

kelebeğim bilmiyorum artık neyse hayırlı olan o olsun arbbimden onu bekliyor ve istiyorum.:Saruboceq:

.

kızlar yazıyorum
gece 2 rekat namaz kılınacak
yasin okunacak 1 bardak su alıp 21 kere euzu besmale okunacak suya
11 tane amenerasulu okunacak ama 1 amanerasulu 1 istedigin şeyi sölicen
1 tespih salavat çekilecek
1 bardak suyu 3 yudumda içilecek
7 gün boyunca ara verilmeden yapılacak
hoca bana 21 gün yap dedi ama 7 günü bölmeyin yani 7 gün arkaarkaya yaptınız diger 7 yi 2,3 gün sonra tekrar yapın

osmakcım sağol tatlım dualar için,tabiki herşey rabbimden.zaten ona dua etmekten başka yapacağımız bişe yok.o ol deyince olur.
içimizi ferah tutalım,rabbim dualarımızı kabul edecek ben inanıyorum...

kızlar ben yenıyım.hamıleyım ama korkuyorum bı ARkadasım dusuk yaptı yenı evlılerde genelde dusuk olurmus daha yenı hamılelıgım hangı haftada kalp atısı bellı oluyor.bıde dusuk yapanlar lutfen cvp yazsın dusuk yapmadan bı belırtı yada anlıyabılıomusun.çok üzgünüm:

canım seni biraz korkutmuslar ve saçmalamışlar böyle bilinçsizce bi konusma neden yapıyolar da seni korkutuyolar anlamam zaten hamilesin söyledikleri lafa bak saçmalamasınlar yeni evlilerde düşük olur diye saçma bi şey olamaz önceden hep evlenir evlenmez hamile kalıyolarmıs sen duydun mu eski zamanlarda bu kadar düşük yapanları sen kafana takma canım ağrın sızın kanaman yoksa hiç bi sorun da yoktur. 6 haftadan sonra kalp atışı duyulur ama biraz gecikirse merak etme herkezde aynı olmaz gecikebilir de

Back
X