• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

prety women fotolarını gördüm çok hoşsun ve ayriyetten çok fotojenik Allah mutlulugunuzu bozmasın bebişlerle büyütsün mutlulugunuzu inşallah

çok sağolun kızlar inanın hepinizi çok seviyorum size öyle zlıştımki bişey olunca hemen sizinle paylaşıyorum beni çevremdekiler çok iyi bilir ben hiç bir sorunumu kimseyle paylaşmam annemle bile kimse hiçbişeyimi bilmez ama sizinle yazışmadan duramıyorum burda ailemdan bile daha yakın oldunuz bana kimseyle konuşamadıklarımı sizinle konuştum hepinizden allah razı olsunki hepiniz bana her konuda çok destek oldunuz allah gönlünüzde ne varsa onu versin canlarım sizi öpüyorum

testlere gelincede doktor gördü hiçbişey demedi zaten o doktora bidaha gitmicem sorunda varmı yokmu bilemiyorum artık bi kaç ay sonra gidersem o zaman tekrar yaptırırım bu testleri yorumunuz içinde çok teşekkür ederim

listenin başındaki arkadaşlardan haber yokmu kızlar adetlaeri geçmiş acaba hamişlermi

canım ben varım daha regl olmadım ama buay yumurtlama testine göre 18.gün yumurtladım oyüzden yarın asıl günüm..dün yumurtlamadan sonra 12.gün test yaptım negatifti.bugün ateşim düşer diye düşünüyordum ama düşmedi inşallah kızlar dua edinn bebeğim sağlıkla gelsin 5 ay oldu kürtaj olalı her yöntemi denedim hergün,günaşırı olmadı buayda ovulasyon testi ile 18.gün yumurtladığımı öğrendim ilginç oldukaydirigubbakcemile3

muhasebe selam canım.kullan bakalım inşallah işe yarar.valla ben hi. denemedim her kes bişi diyo yook şunu al bunu ye şaşırdım valla.ben buğüne kadar sadece soğan suyu içtim.umarım şifa olur canım yediklerin.bende pko var ama kürtaj olduğuman beri allahıma şükür kistim olmadı adetlerimde en geç 37 gün geldi zaten dr lar 40 güna kadar normal sayıyolar.her şer de var bir hayır işte.daha önce adet bile olamazken şimdi şükür düzene bile girdi.ama tabi yumurtalarım yine zamanında büyüyüp çatlamıyor o ayrı.
ben şimdi tedavi görüyorum 12. gün dr gittiğimde yumurtalarım vardı bir sürü ama çok çok küçüklerdien büyüğü 10mm galiba diğerleri daha küçüktü.ama iğnerle kocaman oldular şükür.yani 12. günden sonra da büyüyolar canım.

Merhaba canım aktara soğan suyunu sordum işe yarıyormu diye hayır olurmu öyle şey dedi bu durumlarda yani PKOS ta bitkiler tek basına tedavi etmez dedi. Sadece adaçayını hergün için çok yararlı bir bitki dedi.

Ben de geldimhihoyyyt Nasılsınız kıslar? Ben yokken ne kaynatmışsınız öyle yahuuu, giremiyorum siteye pek, sizleri özledim ama, napıyorsunuz bakiim?
Fundacım sen de geriye sayıyorsun artık heyecan var mı, nasılsın?
Özlemcim ovulasyonda bir problem olmamasına sevindim canım.
Melikecim kısss bacım napıyon, keyfin nasıl?
Esracım bıcırık senin nasıl gidiyor?
Kıslar ben uzun süredir bahsettiğim şu profesöre gittim dün, herşeyi normal buldu, bilmediğim hiçbir şey söylemedi, 1-2 test daha istedi benden, ben tüp bebek tedavisi için 1-2 aya yaptırsam mı diyordum, 5-6 ay bekle olacaktır bir problemin yok senin dedi, yani neticede yine beklemedeyim, rölantiye aldık:delphin:

biz buralardayız ablacığım sen yokken kaynattık dediğin gibi bebiş bekliyoruz işte. artık gelceği zaman gelsin demeye başladım. sallıyorum yani bu yazıda hamiş olmadan atlatayım da kilo almadan gezeyim diyorum baktım sıpa çok nazlanıyor bende aman sende oldumkaydirigubbakcemile3 ablam inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan mevlam yüzünü güldürsün

ok tatlım.kıs neoldu ki hastamı kayınvaliden.

oooh keyfe bak beeçkociş gelsin yemeğimizi yiyelim bende geçicem tv karşısına.

benim de birazdan gelir goncam:utangac:he şöyle gülsün bakim yüzün

canım hem kayınvalkide hemde kayınpeder hasta olmuş gittim yemek falan yaptım işte ne yapalım dün gece gelemedim kk

kızlar naber nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir kızlar biliyosunuz hamile çıkmadım günüm 15 gün geçti oldum kesin stresten gecikmişti neyse oldum bitti rahatladım
ben bu ara gene hastane gezmelerine başladım eşim çok kötü çok ağrısı oluyo iki gündür uyumuyodu bu gün ilaçla uyudu dün gece acildeydik bu gecede gidicez büyük ihtimalle tabiki uyanırsa içtiği ilaç ağır olduğu için baya derin uyuyo malum iki günün yorgunluğuda var kızlar çok üzülüyorum ama elimden hiç bişey gelmiyo

oğlumunda okul sorunları var öğretmeninden çok şikayetçiyim çocuklara iyi davranmıyo böyle oluncada benimki okuldan soğudu napcam bilmiyorum öğretmenle konuşulmuyoda gene bildiğini okuyo bu gün bide kağanı kaybettim yüreğim ağzıma geldi su alcam dedi koştu önümden kantine gidiyo sandım bi anda yok oldu bekle bekle yok o sırada bizim sınıftan bi çocuğun annesi gelmemiş çocuk yanıma geldi onuda bırakamıyorum yarım saat bekledim ama anlatamam size o yarım saat nasıl geçti yanımdaki çocuğun annesini aradım müdüre teslim etcektimki oğlumu uzakta gördüm hemen yanına koştum beni görünce ağlamaya başladı malum beni biliyosunuz ben ağlayamıyorum sadece sarıldım öptüm bizim eve gitmiş kimseyi bulamamış tekrar okula gelmiş sonra gene eve gitmiş kimseyi gene bulamamış okulun az ilersinde hastane var beni hastanenin içinde bile aramış sanki ben kaybolmuşum gibi neyse sonunda buldum yanımdaki çocuğuda annesine teslim ettim rahatladım
kızlar çok uzun oldu biliyorum ama malum ayda yılda bi yazıyorum ama tam yazıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.

canım çok geçmiş olsun inşallah kocişin biran önce iyileşir kendine iyi bak sen

canım ben varım daha regl olmadım ama buay yumurtlama testine göre 18.gün yumurtladım oyüzden yarın asıl günüm..dün yumurtlamadan sonra 12.gün test yaptım negatifti.bugün ateşim düşer diye düşünüyordum ama düşmedi inşallah kızlar dua edinn bebeğim sağlıkla gelsin 5 ay oldu kürtaj olalı her yöntemi denedim hergün,günaşırı olmadı buayda ovulasyon testi ile 18.gün yumurtladığımı öğrendim ilginç oldukaydirigubbakcemile3

inşallah canım hamile kalmışsındır ve bebişine kavuşursun

Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. Ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğim doktorumun hiçbir önlem almamasından düştü. Allahın takdiri dedik ama yaklaşık 5aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım neden olabilir benim gibi bir durumu yaşayan varmı arkadaşlar iyice strese girdim
canım geçmiş olsun.inşş tez zamanda tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın..canım ben düşükten tam 1 yıl sonra tekrar hamiş kalmıştım.burada bazı arkadaşlarım,2 ay,3 ay sonrada hamiş kalmışlardı.yani kişiden kişiye değişiyor.sen kafana takma ve sakın stres yapma,RABBİMİN izniyle gelecek bebişin zamanını bekliyordur..
sealm kuzular,herkez iyyidir inşallah,bizdeiyiyiz bebişimle arada kıpırkıpır bazense dinlenıyor yanıbizde durum Allah a şükür iyi.buarada sanırım bı hamiş daha cıkmıs cok sevındım.ANNEM BIR MELEK gözünaydın.hayırlı olsun,canım.Allah saglıkla kucagımıza almak nasip etsın inşallah hepimize.hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaslarımızada enkısa zamanda hamişlik nasip etsın inşallah

buarada kızlar evde bı süre daha netım yok ondan hiç ugrayamıyorum. suan eşimin yanında dükkandayım bı selam cakıp cıkıyım dedım.cok öpüyorum sizi
tubiş canımm iyi olmanıza çok sevindim.kendini özletme ara sıra uğra be gülüm.seni çooook öpüyorum tatlişkom..
melikecim bugün nasılsın canım,moraller yerinde mi?
benim aşkım gelince nete giremiyorum dün hemen çıkmak zorunda kaldım..
esracım sen nerelerdesin tatlişikom,foto eklemek istiyosun sanırım ama ben hiç bilmiyorum canım yaa..
fundişimde burdaymış akşam,tatlım belirti filan yok mu,seninle adet günlerimiz yakın.benim göğüslerim acayip şişti ve sızlıyo.başkada bişe yok.gerçi aylardır her belirtiyi yaşadığım için bunu belirti saymıyorum.sadece canım tatlı istiyo bu yüzden adet olacağım kesinleşti sayılır..
mehtapcım sen nasılsın arkadaşım,grip olmuşsun geçmiş olsun..toparlandın dimi canım?
cancer umarım kırmızılar gelmez,bize müjdeyi verirsin bikaç güne kadar.hem 18.gün yumurtlamışsın testte çıkması imkansız şuan.bu ayda olmadı moduna girme şimdiden tatlım.inşallah bebeğin seninledir...
sağol özlemcim.biraz daha iyiyim çok şükür ama sesim kısıldı ve boğazım yanıyo onlarda geçtimi tamam..sen nasılsın tatlım..
Merhaba arkadaşlar ,
aranıza yeni katıldım. ben 2 yıllık evliyim ilk 6. ayda hamile kalmıştım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim çok acıydı benim için. Şimdi yaklaşık 5aydır hamile kalmak için uğraşıyorum çok istiyorum ama bu seferde olmuyor arkadaşlar bana düşüncelerinizi yazın bekliyorum ben serap...
canım geçmiş olsun,hoş geldin.sabret be güzelim,ALLAH'tan daima hayırlısını iste.bende ilk düşüğümden(10 haftalık) sonra her duamda,ALLAHIM hayırlısıyla biran önce tekrar hamiş kalayım derdim.tam 1 yıl sonra tekrar kaldım fakat o da 10 haftalık,28 gün önce düştü.tatlım sabret hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşşş.....
arkadslar kurtaj sonrası adet 40 gun sonra mı gelıyor..
daha uzun suren oldumu..
bugun 36 gunum hala belırtım felan yok..neden gelmedıkı..
normalde gelmesını hıc ıstemesdım sımdıde gelmıyor:delphin::delphin:
canım sanırım kişiden kişiye değişiyo.benim ilk düşüğümden sonra normal adet tarihimde(29. gün) gelmişti.ikinci düşüğümde tam 23. gün oldum ve dün bitti..
arkadaşalar iki defa düşük yapan varmı aranızda

ah canım olmaz olurmu ikide var,üçte.hayırdır sendemi iki düşük yaptın..inşallah bu düşükler tekrarlamaz artık..

fundişim canıııımm nasılsın bitanem..ben bugün daha iyiyim çok şükür..canım yeni adet tarihimi eklermisin tatlişkom.tahminen 18 nisan.:utangac:canım inşallah sendende bebiş
haberini alır halay çekeriz..
kıslaaaar nerdesiniiiiiizz hepinizi çoook seviyorum,veee kokulu öpücükler gönderiyoruuumm..:1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug:Şeniz:1hug:Şeniz

canım geçmiş olsun.inşş tez zamanda tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın..canım ben düşükten tam 1 yıl sonra tekrar hamiş kalmıştım.burada bazı arkadaşlarım,2 ay,3 ay sonrada hamiş kalmışlardı.yani kişiden kişiye değişiyor.sen kafana takma ve sakın stres yapma,RABBİMİN izniyle gelecek bebişin zamanını bekliyordur..

tubiş canımm iyi olmanıza çok sevindim.kendini özletme ara sıra uğra be gülüm.seni çooook öpüyorum tatlişkom..

sağol özlemcim.biraz daha iyiyim çok şükür ama sesim kısıldı ve boğazım yanıyo onlarda geçtimi tamam..sen nasılsın tatlım..

canım geçmiş olsun,hoş geldin.sabret be güzelim,ALLAH'tan daima hayırlısını iste.bende ilk düşüğümden(10 haftalık) sonra her duamda,ALLAHIM hayırlısıyla biran önce tekrar hamiş kalayım derdim.tam 1 yıl sonra tekrar kaldım fakat o da 10 haftalık,28 gün önce düştü.tatlım sabret hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşşş.....

canım sanırım kişiden kişiye değişiyo.benim ilk düşüğümden sonra normal adet tarihimde(29. gün) gelmişti.ikinci düşüğümde tam 23. gün oldum ve dün bitti..

ah canım olmaz olurmu ikide var,üçte.hayırdır sendemi iki düşük yaptın..inşallah bu düşükler tekrarlamaz artık..

fundişim canıııımm nasılsın bitanem..ben bugün daha iyiyim çok şükür..canım yeni adet tarihimi eklermisin tatlişkom.tahminen 18 nisan.:utangac:canım inşallah sendende bebiş
haberini alır halay çekeriz..
kıslaaaar nerdesiniiiiiizz hepinizi çoook seviyorum,veee kokulu öpücükler gönderiyoruuumm..:1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz:1hug:Şeniz:1hug:Şeniz

ooohhh iyi adet tarihide belli olmuş iyi olmana çok sevindim

arkadslar kurtaj sonrası adet 40 gun sonra mı gelıyor..
daha uzun suren oldumu..
bugun 36 gunum hala belırtım felan yok..neden gelmedıkı..
normalde gelmesını hıc ıstemesdım sımdıde gelmıyor:delphin::delphin:

Merhaba rapunzel benim kürtajdan sonraki 20. gün adetim gelmişti ve doktorum bunun anormal olduğunu, normalinin 30 ila 45 gün arası bir süreden sonra gelmesi olduğunu söylemişti. Önümüzdeki birkaç gün içinde gelebilir adetin, sen stres yapmamaya çalış daha vakti var normal süreçte, o yüzden içini rahat tut... Stres yaptıkça inadına gelmez sinir eder insanı ya bu zaten... Umarım bundan sonrası da hayırlı olur senin için...

mehtap_gülü canım bu arada senin mesajını yeni farkettim, çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş demek ki, Rabbim inşallah hayırlı zamanda ve hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eder, sen dua et (ben de dua ediyorum senin için), of deme, cennete giden bebelerini füşünüp ah deme ki onlar da orda huzurla beklesinler seni... Ha tabi bir de pes etme tamam mı? Allah yardımcın olsun, tekrar geçmiş olsun.

öncelikle mehtapcima:
canim beniiiimmm bende coook özledim, bugün aylinle görüstük onada anlattim biraz durumu...
gecen gün girdim, okadar coook sayfa birikmiski isin icinden cikamadim. ve senin basina gelenleri okuyunca elim hic varmadi, o anki psikolojimle ne yazacagimi bilemedim..
inan okadar cok üzüldümki, oturdum agladim, zaten doluyum.. cok cok gecmis olsun bitanem. allahim ins. tez vakitte yine doldurur göbüsünü.. tabiiki bizimkinide, hepimizinki, tüm isteyenlerinkini...allahim insallaaaaahhh...sen nasilsin? moralin nasil? ins. cok cok iyisinizdir... sizi cok seviyorum..
gel gelelim bana: bizde durumlar karisik biraz, uzun hikaye.
esim girmemi pek istemiyo, iyice takiyosun kafaya diyo, dr um hic düsünmiceksiniz cok takinca olmaz iste falan dedi, esimde kizdi iste. bende zaten yogunluktan giremiyordum, bu da üstüne tuz biber oldu iste. yeni is yerimde cogu zaman sabah 6.30 gibi evden cikip aksam 21 e dogru eve geliyorum.. :-((
ev isi de derken hic vaktim kalmiyor. önceleri yine ara sira girip en azindan okuyordum ama son zamanlarda bu da olmuyor...
bebek desen o da yok, biraktim zaten artik, düsünmüyorum. yoksa kafayi yicem.dr umuz asilama yada direk tüp bebek önerdi, ama ben hazir degilim. esime kalsa hemen atlicak böyle seylere. ben biraz daha akisina birakmak istiyorum. ay ne bileyim ya. ben hep allahim verecegi zamani biliyor diyorum. oluruna birakalim diyorum. tedaviyi falan attim bir kenara, düsün 2. günde bir yumos takibine gitmeye bile vaktim yok:-((
neyse fistigim cok anlattim..daha anlatilacaklarim var ama simdi cok uzar bu msj :-))
kendine cok cok iyi bak öpüyorum...

kizlar gecmisi henüz okumadim, kim hamis kim degil henüz bir haberim yok.. okuyup cvp landirmaya calisacagim..
sizleri uzun süre merakta biraktigim icin cok cok özür diliyorum, ne olur affedin...ŞenizŞenizŞeniz cok özlemisim, cok seviyorum sizi fistiklariiim..

aramiza yeni katilan arkadaslar olmus, hosgelmisler, aslinda hosgeldiniz demek istemezdim ama ins. en kisa zamanda hamisler topigine transfer oluruz hepbirlikte söyle göbek atarak gideriz ins....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

simdilik benden bukadar arkadaslar.. döncem size.. yaprak dökümü varya :-))
fundisiiiim nasilsin bitanem? tedavi ne alemde? gecmisi okuyunca anlicam herseyi... öpüyorum

öncelikle mehtapcima:
canim beniiiimmm bende coook özledim, bugün aylinle görüstük onada anlattim biraz durumu...
gecen gün girdim, okadar coook sayfa birikmiski isin icinden cikamadim. ve senin basina gelenleri okuyunca elim hic varmadi, o anki psikolojimle ne yazacagimi bilemedim..
inan okadar cok üzüldümki, oturdum agladim, zaten doluyum.. cok cok gecmis olsun bitanem. allahim ins. tez vakitte yine doldurur göbüsünü.. tabiiki bizimkinide, hepimizinki, tüm isteyenlerinkini...allahim insallaaaaahhh...sen nasilsin? moralin nasil? ins. cok cok iyisinizdir... sizi cok seviyorum..
esim girmemi pek istemiyo, iyice takiyosun kafaya diyo, dr um hic düsünmiceksiniz cok takinca olmaz iste falan dedi, esimde kizdi iste. bende zaten yogunluktan giremiyordum, bu da üstüne tuz biber oldu iste. yeni is yerimde cogu zaman sabah 6.30 gibi evden cikip aksam 21 e dogru eve geliyorum.. :-((
ev isi de derken hic vaktim kalmiyor. önceleri yine ara sira girip en azindan okuyordum ama son zamanlarda bu da olmuyor...
bebek desen o da yok, biraktim zaten artik, düsünmüyorum. yoksa kafayi yicem.dr umuz asilama yada direk tüp bebek önerdi, ama ben hazir degilim. esime kalsa hemen atlicak böyle seylere. ben biraz daha akisina birakmak istiyorum. ay ne bileyim ya. ben hep allahim verecegi zamani biliyor diyorum. oluruna birakalim diyorum. tedaviyi falan attim bir kenara, düsün 2. günde bir yumos takibine gitmeye bile vaktim yok:-((
neyse fistigim cok anlattim..daha anlatilacaklarim var ama simdi cok uzar bu msj :-))

kizlar gecmisi henüz okumadim, kim hamis kim degil henüz bir haberim yok.. okuyup cvp landirmaya calisacagim..
sizleri uzun süre merakta biraktigim icin cok cok özür diliyorum, ne olur affedin...ŞenizŞenizŞeniz cok özlemisim, cok seviyorum sizi fistiklariiim..

aramiza yeni katilan arkadaslar olmus, hosgelmisler, aslinda hosgeldiniz demek istemezdim ama ins. en kisa zamanda hamisler topigine transfer oluruz hepbirlikte söyle göbek atarak gideriz ins....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

fundisiiiim nasilsin bitanem? tedavi ne alemde? gecmisi okuyunca anlicam herseyi... öpüyorum

tekrar hoşgeldin canım seni hep soruyorlardı ordan biliyorum bende kızlarla arkdaş oldum işte beraber dertleşip konuşuyoruz kaynatıyoruz sende katıl artık canım

ooohhh iyi adet tarihide belli olmuş iyi olmana çok sevindim
sağol canımm,darısı adetini bekleyen arkadaşlarıma.sonrada RABBİMİN izniyle inşallaaaaaaaaaaahh hamişler topiğine.yeterki bizler sabırlı olalım ve her zaman birbirimiz için dua edelim,çünkü RABBİM kendimizden çok arkadaşlarımıza ettiğimiz duaları kabul edermiş..
mehtap_gülü canım bu arada senin mesajını yeni farkettim, çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş demek ki, Rabbim inşallah hayırlı zamanda ve hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eder, sen dua et (ben de dua ediyorum senin için), of deme, cennete giden bebelerini füşünüp ah deme ki onlar da orda huzurla beklesinler seni... Ha tabi bir de pes etme tamam mı? Allah yardımcın olsun, tekrar geçmiş olsun.
çok sağol arkadaşım.biliyorumki bebişlerim orda beni bekliyorlar...tabi canım asla pes etmek yok.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,tez zamanda,hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşşş..hee bu arada canım, benim 2 tane çocuğum var 1 kız 1erkek,1 de eşimin ilk evliliğinden olan 5yaşından sonra benim büyüttüğüm kızım daha var.1,5 yaşındada kız torunum tabii.RABBİM acılarını göstermesin,cümlemize nasip etsin...:Saruboceq:
öncelikle mehtapcima:

nericim canım arkadaşım,hoş geldin.ALLAHIMA şükürler olsun iyiyim canım.bebişim düştüğünde çok üzülmüş çok ağlamıştım.sonra düşündüm,RABBİM öyle uygun görmüş (ya önceki gibi sakat olsaydıda bebişimi alsaydılar dahamı iyi olurdu)kendimi hep böyle teselli ettim tatlişkom.ama ben asla pes etmiycem RABBİM inşallah tekrar bana ve kk daki bütün arkadaşlarıma,tabiii nerde bebek özlemiyle dolup taşan,anne olmak isteyen varsa hepsine tez zamanda o yüce duyguyu nasip etsin inşallah..
canım takma kafana,RABBİMİN izniyle gelecek bebişin biliyosun.sabırlı ol bitanem yaa..eşinde bi yönden haklı canım yaa, çok kafana takıyosun,ama sen yinede ara sıra uğra bizi unutma emii.. canımm bende sizleri çoook seviyorum,öptüm seni bacım bi ordan Şenizbi burdan..Şeniz

Back
X