• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim

canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına

fundişim kendimi hamişşş listesinde görebilir miyim canım..kaydirigubbakcemile5

selam canlarımmm ben geldımm lıstede adımı gordum coks ewındım
darısı olmayan herkesın basına aa

yeni hamişleri tebrik ediyorum darısı başımızaaaaaaaaaaaaa:lepi:

kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim

Canım inşallah karnın bebişlerle dolar...Şeniza.s.

canım inşallah bu sefer bebişin gelecek. iyi dileklerin için sağol canım

minik kelebek özlem nerdesin canım tabi hamiş olmanın verdiği heycanla kendini kaybettin. fundişim, melikem anjelic ablam, osmakçığım ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarda aramıza biran önce katılır inşallah.

canım valla şu ana kadar gelmedi kırmızılar uamrımda gelmez.henüz test yapmadım.ben genelde 35 günde 1 adet olduğum için çarşambaya kadar beklemeyi istiyorum.

fundişkoooooomm, kırmızılaaar gelmeyecek bu ay bebişin geliceeek inşallaaahh, dualarım hepimizle canikoomm :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlarrrrr,canlarııııııımmmmmm ben HAMİLEYİMMMMMM......:CüvCüv::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2

özleeeem, özllleeeeeeeemm..
aayyyy canıım benim yaaaaa hihoyyyt hihoyyyt
nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam kuzuuumm..
senide eşinide çook tebrik ediyoruum, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaahhh...
cuma günü aylin hanımdayıım bekleriiiiz canikooooomm :CüvCüv:

canlarım nasılsınız bakalım?
ben hala bulantıyla,iğnelerle boğuşuyorum.allahtan bebişim iyi.hepinizi çook öpüyorum

fundacıım bulantın mı oluyo canımcıım :1no2:
leblebi iyi gelir demişlerdi bana ilkbaşlarda dene istersen tatlım, belki iyi gelir..

teşekkürler kızlar ınsallah kucagımıza almayıda nasıp eder allahım
canım senide çook tebrik ediyorum, allah sağlıklı hamilleik sağlıklı bebiş nasip etsin inşallaahh.

canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına

ne kadar güzeeel haberler bunlar böyleee, affeerrin kızlaaaar sizeee güzel çalışmışsınız bu ayy kaydirigubbakcemile3
esracıım seni ve eşini tebrik ederim, allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.

haydi bakalıımm, güzel haberler bekliyoruz canımcım, inşallaah bebişle dolar göbüşüünn :CüvCüv:

nericim yelizciimmmm sizdende güzel haberler bekliyorum..
nericim geri sayıyoruuz habersiz bırakma bizi kaydirigubbakcemile2
fundişkoooom nerdesiin?

kaydirigubbakcemile2nihalcim,gamzegül,nilayım,nericiim,mehtapcım,melikecim,peluse,pretbaby hepinize çok çok çok teşekkür ederim tebrikleriniz,dualarınız için canlarım.hepinizi çoookkk seviyorum,iyiki burdayız,tanıştık,dertleştik,iyiki varsınız canım arkadaşlarım..:1hug:dualarım hepinizle..hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi,bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım umutsuzluğa yer yok bu topikte unutmayın,er ya da geç müjdeli haberlerinizi paylaşıcaz burda inşallah..:Saruboceq:

veeeeee esracııımmmm kızzz valla bu ay maşallah bereketli oldu.çok tebrik ediyorum canım arkadaşım,sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah.diğer topiiklerde birlikteyiz artık ne güzeelll...inşallah fundişim,yelizim de gelicek arkamızdan.ve diğer günü yaklaşan arkadaşlarım,çok yakında alıcaz güzel haberlerinizi inşallah,çok inanıyorum..

BTRKLC canım,inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.aşılaman inşallah tutar ve hep birlikteeee:teytey::teytey::teytey:

nericiim,benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra acayip gazım oldu ve hep devam etti.bide çok sık tuvalete çıkar oldum.inşallah hayırlı haberini alırız bir hafta sonra tatlım..

mehtapcım sen nasılsın tatlım,çalışmalar başladımı hayırlısıyla yakında sendende alıcaz güzel habeeri canım,sabretmeliyiz sadece.herşeyin bi zamanı var...

nilayıım oğluşun,sen nasılsın tatlımm?

melikeee günün geçmedimi tatlım senin,hadi bakalım sırayla veriyoruz bak mutlu haberlerimizi,az kaldı sanada...

fundam sen nasılsın bugün dua ediyorum senin için bitanem,yrn sabah o ikinci çiziki sende göreceksin inşallah...ama göremezsende umutsuzluk yok tamam mı canım benim,hep birlikte beklicez hayırlı zamanı...

yelizim canım benim,aşılama olmadan bebeğine kavuşursun inşallah,gününe az kaldı umutsuz olmayalım...

osmakcım sen nasılsın canım?eski düzenine kavuşmuşsundur inşallah,sıkıntılar gerilerde kaldı,artık önümüze bakıcaz arkadaşım...

ben burdayım canlarım,sizi bırakmaya niyetim yoookkkkkkaydirigubbakcemile2

fundişkoooooomm, kırmızılaaar gelmeyecek bu ay bebişin geliceeek inşallaaahh, dualarım hepimizle canikoomm :CüvCüv: :CüvCüv:

özleeeem, özllleeeeeeeemm..
aayyyy canıım benim yaaaaa hihoyyyt hihoyyyt
nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam kuzuuumm..
senide eşinide çook tebrik ediyoruum, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaahhh...
cuma günü aylin hanımdayıım bekleriiiiz canikooooomm :CüvCüv:

fundacıım bulantın mı oluyo canımcıım :1no2:
leblebi iyi gelir demişlerdi bana ilkbaşlarda dene istersen tatlım, belki iyi gelir..

canım senide çook tebrik ediyorum, allah sağlıklı hamilleik sağlıklı bebiş nasip etsin inşallaahh.

ne kadar güzeeel haberler bunlar böyleee, affeerrin kızlaaaar sizeee güzel çalışmışsınız bu ayy kaydirigubbakcemile3
esracıım seni ve eşini tebrik ederim, allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.

haydi bakalıımm, güzel haberler bekliyoruz canımcım, inşallaah bebişle dolar göbüşüünn :CüvCüv:

nericim yelizciimmmm sizdende güzel haberler bekliyorum..
nericim geri sayıyoruuz habersiz bırakma bizi kaydirigubbakcemile2
fundişkoooom nerdesiin?

bitanem canım arkadaşım,çok teşekkür ederim...yürekten yaptığın duaların için..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım minişlerimizi...
yaaa ama ben haftaya gidicem aylin hanıma haftaya cumaaa...bu hafta karşıda olucammm..seni görmek çok isterim gerçektenn..ama görüşcez yakında tatlım...

minik kelebek özlem nerdesin canım tabi hamiş olmanın verdiği heycanla kendini kaybettin. fundişim, melikem anjelic ablam, osmakçığım ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarda aramıza biran önce katılır inşallah.

burdayım tatlişkooommm....diğer topiklere birlikte zıpıtlıcazzzz senle,kaybolur muyum hiççççkaydirigubbakcemile5

bitanem canım arkadaşım,çok teşekkür ederim...yürekten yaptığın duaların için..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım minişlerimizi...
yaaa ama ben haftaya gidicem aylin hanıma haftaya cumaaa...bu hafta karşıda olucammm..seni görmek çok isterim gerçektenn..ama görüşcez yakında tatlım...

aay canım beniim yaa, naıl mutlu oluyorum böyle güzel haberler gelince anlatamam..
amin özlemim inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişleri..
karşılaşırız canım muhakkak çünkü ben artık haftada bir gidicem kontrole, illaki denk gelir..
kan testi yaptırdın mı özlemcim?

minik kelebek saol canım benim saol bende daha iyiyim çok şükür adeti bekliyorum sabırsızlıkla gelsin bende dr gidip çalışmalara başlıcam
Allah bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
brtklc canım umarım aşılaman tutar tüm dualarım seninle canım

aay canım beniim yaa, naıl mutlu oluyorum böyle güzel haberler gelince anlatamam..
amin özlemim inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişleri..
karşılaşırız canım muhakkak çünkü ben artık haftada bir gidicem kontrole, illaki denk gelir..
kan testi yaptırdın mı özlemcim?

tabiki karşılaşıcaz canım,artık buluşma vakti geldiiikaydirigubbakcemile5
ben test yaptırdım canım eşim şuan sonucu almaya gidiyo..
bakalım değerler ne çıkacak,inşallah bi problemle karşılaşmadan sağlıklı bi gebelik geçiririm..
senin kontroller doğum yaklaştı diye sıklaştı dimi,yoksa bi problem filan mı var.allah korusun..

minik kelebek saol canım benim saol bende daha iyiyim çok şükür adeti bekliyorum sabırsızlıkla gelsin bende dr gidip çalışmalara başlıcam
Allah bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
brtklc canım umarım aşılaman tutar tüm dualarım seninle canım

amin canım,rabbim herkesin gönlüne göre versin.hadi bakalım çalışmalara başlayana kadar enerji depola canım...eşinede bol bol fındık ve ceviz yedir..ben bu ay öle yapmıştımm.:utangac:

Back
X