• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fundişim, canım arkadaşım, güzel arkadaşıımm.
Allah'ım dualarımızı kabul etti sonunda..
ağla ağla içim çıktı seni arayana kadar:)
bundan sonrası hep güzel hep mutlu olsuun, allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bebiş nasip etsin inşallaaahhh..
annemin ve alperin çokk selamı var, senide bahadırı'da tebrik ediyolar.
alper oğlu olcak fundanın diyooo:)))

eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM:nazar:
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3

CANIMSIN YAa.s.
2-3 GÜNDÜR HER ACTIGIMDA" HAMILEYIM "YAZISINI GÖRÜYORUM YA
ARTIK BUGUN SENIN" HAMİLEYİM "YAZINI GÖRÜNCE DURAMADIM AGLADIM
COK COK MUTLUYUM SENİN VE DİGER HAMILE KALAN ARKADASLARIM ADINA
ALLAHIM INS SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGINA ALMAYI NASIP EDER
SENIN ADINA COK SEVINDIMkaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyythihoyyytpretty woman çokkk sevindim canım Allah kucagına almayı nasipetsin ohh topick çok hareketli darısı tüm isteyenlerin başına:CüvCüv:

arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey: haydi kızlar halayaaaaaa.....kaydirigubbakcemile2
hiiiiii bitanemm benim yaa,gözün aydın canım arkadaşım..
rabbime şükürler olsun dualarımızı kabul etti,darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah.
seni ve eşini tebrik ediyorum canım,allahım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasib edecek arkadaşım..
:1hug:

fundaaaa tebrik ederim canım arkadaşım Şeniz
çoook sevindim yaaa ne güzel her gün hamiş haberleri var Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

kızlarrrrr,canlarııııııımmmmmm ben HAMİLEYİMMMMMM......:CüvCüv::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
ahhh bu ne süper bı haber,sabah fundacımın telefonuyla mutluluktan cıglıklar atmıstım.şimdi senın haberını gördüm.cok sevındım canım.şükürler olsun bu yılın engüzel haberlerı tek tek gelıyor.Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın özlemcım.
kaydirigubbakcemile3

ben hala hızımı alamadım.telefonda konusmuıs olsakda senı heryerde tebrık etmek istiyorum.canım arkadasım hep dua edıyordum bebek isteyen herkeze ama ınan bu ay her dualarımda adını özellıkle hep tekrarladım tekrarladım.cok şükür canım sende bu trene katıldın.içim içime sıgmıyor.zaten 3 gundur hep beklıyorum acaba ne olcak neolcak dıe.Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın canım arkadasım.hepimiz sırayla hamıle kaldık inşallah sırayla kucagımıza almakta nasip olur

Tesekkur ederım canlarım
bıraz once esımle testı tekrarladık
o sılık cızgı bırazdaha belırgınlestı darısı hepınızee
ılk dusukten sonra 8 ay gectı bu ay denedık
ama yumurtlama gunumu hesapladım netten
allahım yardımcım ız olsun
cok sevındım Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin inşallah
kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur..sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.kızlar dualrınıza ihtiyacım var
güzel sonuclar alırsın inşallah canım ve bebişin yada bebişlerin orta katına yerlesırler hayırlısıyla
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına

ohhh maşşalah bu ay patlama olmus maşşalah.hayırlı olsun canım.cok sevındım tekrar hamıs olmana.inşallah butun hamıle arkadaslarımız hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

ayy fundam içim içime sığmıyor kız aynı anda hamişiz aylin tubiş sen ben diğer kızlar bir sürü hamiş olduk ne güzel ya..
oğluma bir arkadaş daha geldi bak kız olursa alırım demiştim cinsiyetini öğrenelimde ona göre kertedelim demi ama
sorma canım ya hepimiz aynı anda hamıle kaldık cok şükür.şimdi inşallah sırayla hepimiz kucagımıza alırız saglıkla hayırlısıyla inşallah.hele bu ay hamıs patlaması yaptı bızım topik.inşallah sırada diğer bekleyen arkadaslarımız var.hayırlısıyla onlarda kalırlar

ahhh bu ne süper bı haber,sabah fundacımın telefonuyla mutluluktan cıglıklar atmıstım.şimdi senın haberını gördüm.cok sevındım canım.şükürler olsun bu yılın engüzel haberlerı tek tek gelıyor.Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın özlemcım.

ben hala hızımı alamadım.telefonda konusmuıs olsakda senı heryerde tebrık etmek istiyorum.canım arkadasım hep dua edıyordum bebek isteyen herkeze ama ınan bu ay her dualarımda adını özellıkle hep tekrarladım tekrarladım.cok şükür canım sende bu trene katıldın.içim içime sıgmıyor.zaten 3 gundur hep beklıyorum acaba ne olcak neolcak dıe.Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın canım arkadasım.hepimiz sırayla hamıle kaldık inşallah sırayla kucagımıza almakta nasip olur

canımmmm,sağol arkadaşım.darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah.çok şükür bu günü gösterdi bize rabbim,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz minik kuzularımızı.
fundişimle diğer topiklerdede beraberiz artık ne güzel di mii.içime doğuyodu ama,biz aynı anda müjdemizi vericez die.çok şükür oldu.allahım tamamını erdirsin hepimiz için canım.
ee sen nasılsın minik kızımız nasıl,adı ne olcak?anlat bakalım tatlım...

Merhaba kızlar...Aylardır vakit buldukça okuyorum sizleri...Bugün artık ben de kaydolayım dedim,fakat ne bereketli bi zamanda gelmişim böyle!herkes hamiş nerdeyse:CüvCüv:ne güzel.Ben 4-5 aylık bi çalışmanın ardından hamile kaldığımı öğrendim..Ancak 6 haftalıkken kaybettim.4 ay oldu.Erken bir düşük olduğu için korunmadım hiç,Doktorum da gerek görmedi.Ama psikolojimin zaman geçtikçe bozulduğunu farkediyorum..Başlarda eşimin de desteğiyle atlattım sanmıştım.Artık eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar misali sizden medet umuyorum haberiniz olsun...Ayrıca düşükten sonraki 2 .ayda prolaktinim 62 lere çıktı.dr.um bunu kafama takmamam gerektiğini,stresin de artırabileceğini belirtti.Testi adet olabildikten sonra tekrarladık normale döndü..2 aydır gecikmeden adet görüyorum çok şükür.yarın adet olmam gerekiyor,bakalım hayırlısı...:sm_confused:hepinizi öpüyorum..

Bu arada mesleğim sizi hiç yanıltmasın ve de şaşırtmasın...Doktor olmam işleri çok daha karmaşık hale sokuyor..Herşeyin en kötüsünü düşünür hale geliyorum..Bütün komplikasyonları biliyor ve benim başıma geleceğini zannediyorum..mirmirmirmir

canımmmm,sağol arkadaşım.darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah.çok şükür bu günü gösterdi bize rabbim,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz minik kuzularımızı.
fundişimle diğer topiklerdede beraberiz artık ne güzel di mii.içime doğuyodu ama,biz aynı anda müjdemizi vericez die.çok şükür oldu.allahım tamamını erdirsin hepimiz için canım.
ee sen nasılsın minik kızımız nasıl,adı ne olcak?anlat bakalım tatlım...
Bizde iyiyizx canım ne olsunişte.artık kıpır kıpırkuzum.her hareket ettiğinde mutluluktan ne yapacagımı bılemıyorum.cok güzel bi duygu.bakalım 1 hafta sonradokotr kontrolumuz var kuzum nekadar olmus görcez.ee sen gıttınmı doktora.
Merhaba kızlar...Aylardır vakit buldukça okuyorum sizleri...Bugün artık ben de kaydolayım dedim,fakat ne bereketli bi zamanda gelmişim böyle!herkes hamiş nerdeyse:CüvCüv:ne güzel.Ben 4-5 aylık bi çalışmanın ardından hamile kaldığımı öğrendim..Ancak 6 haftalıkken kaybettim.4 ay oldu.Erken bir düşük olduğu için korunmadım hiç,Doktorum da gerek görmedi.Ama psikolojimin zaman geçtikçe bozulduğunu farkediyorum..Başlarda eşimin de desteğiyle atlattım sanmıştım.Artık eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar misali sizden medet umuyorum haberiniz olsun...Ayrıca düşükten sonraki 2 .ayda prolaktinim 62 lere çıktı.dr.um bunu kafama takmamam gerektiğini,stresin de artırabileceğini belirtti.Testi adet olabildikten sonra tekrarladık normale döndü..2 aydır gecikmeden adet görüyorum çok şükür.yarın adet olmam gerekiyor,bakalım hayırlısı...:sm_confused:hepinizi öpüyorum..

inşalah enkısa zamanda hamıle kalırsın canım.bazen hersey kafada bıtıyor ınan.bebegın cok beklemez inşalah senı

Bizde iyiyizx canım ne olsunişte.artık kıpır kıpırkuzum.her hareket ettiğinde mutluluktan ne yapacagımı bılemıyorum.cok güzel bi duygu.bakalım 1 hafta sonradokotr kontrolumuz var kuzum nekadar olmus görcez.ee sen gıttınmı doktora.

inşalah enkısa zamanda hamıle kalırsın canım.bazen hersey kafada bıtıyor ınan.bebegın cok beklemez inşalah senı

maşallah canım,dikkat et sen kendine.ben haftaya gidicem doktora tatlım,görebilirim inşallah minişimin kesesini..

hoşgeldin tatlım,çok geçmiş olsun.bende 5 aydır korunmadım kürtajdan sonra ve 5 ayın sonunda öğrendim hamile olduğumu.henüz 5 haftalık meleğim:nazar: hiç bir problem yoktu,her testi yaptırmıştım.ama kafam ne zaman rahatladı o zaman hamile kaldım.herşey psikolojine bağlı yani.
bende senin gibiydim ama son iki aydır rahattım.sende sabret canım,inşallah yakın zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.

Mutlu haberi alan bütün arkadaşları kutluyorum çok seviniyorum insan okudukça ümidi artıyor.inşallah biz de o günleri yaşarız Allah hepinize sağlıcakla yavrularınıza kavuşmak nasip etsin.Hayırlı olsun inşallah nazardan saklasın

CANIMSIN YAa.s.
2-3 GÜNDÜR HER ACTIGIMDA" HAMILEYIM "YAZISINI GÖRÜYORUM YA
ARTIK BUGUN SENIN" HAMİLEYİM "YAZINI GÖRÜNCE DURAMADIM AGLADIM
COK COK MUTLUYUM SENİN VE DİGER HAMILE KALAN ARKADASLARIM ADINA
ALLAHIM INS SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGINA ALMAYI NASIP EDER
SENIN ADINA COK SEVINDIMkaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekkür ederim.rabbim en kısa sürede sizlerede vericek inşallah.
hihoyyythihoyyythihoyyytpretty woman çokkk sevindim canım Allah kucagına almayı nasipetsin ohh topick çok hareketli darısı tüm isteyenlerin başına:CüvCüv:

osmakcıım tatlım amin canıım.darısı hepinizin başına inşallah
:teytey::teytey::teytey: haydi kızlar halayaaaaaa.....kaydirigubbakcemile2
hiiiiii bitanemm benim yaa,gözün aydın canım arkadaşım..
rabbime şükürler olsun dualarımızı kabul etti,darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah.
seni ve eşini tebrik ediyorum canım,allahım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasib edecek arkadaşım..
:1hug:
tuğbacıım canım saol tatlım ya.şükür bu günlere...amin canım saol iyi dileklerin için.inşallah canım hepim bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alalım inşallah zamanı gelince
fundaaaa tebrik ederim canım arkadaşım Şeniz
çoook sevindim yaaa ne güzel her gün hamiş haberleri var Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
melikecim tatlım saol.bak seninde az kaldı gününe sıra sanada geliyo haberin olsun.

hoşgeldin aramıza iyi yaptın tabi kaydolmakla.bizim topiğimiz uğurludur.umarım uğuru kısa sürede sanada dokunucak.

fundişim, canım arkadaşım, güzel arkadaşıımm.
Allah'ım dualarımızı kabul etti sonunda..
ağla ağla içim çıktı seni arayana kadar:)
bundan sonrası hep güzel hep mutlu olsuun, allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bebiş nasip etsin inşallaaahhh..
annemin ve alperin çokk selamı var, senide bahadırı'da tebrik ediyolar.
alper oğlu olcak fundanın diyooo:)))

ah ah aylinim canım arkadaşım.
evet canım allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmediniz benden.canım benim kıyamam o göz yaşlarına.artık sevinç gözyaşlarımız bunlar inşallah.amin bi tanem hepimize inşallah.
saolsunlar benden de çok selam söyle annişine ,goncana.demek alper öyle diyo hee.hayırlısı neyse o olsun inşallah
.

Teşekkür ederim minik kelebeklerim...Bana ilk hoşgeldin diyen sizler oldunuz,ne güzel!En yakın zamanda benim de bi minik kelebeğim olur inşallah...

Back
X