• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bu arada Pretty Women,haberini okuyunca henüz kaydolmamışken çok ama çok mutlu oldum...Düşük yaptığım günlerde okuyodum sizleri..Taa aylar öncesinden yani..Allah kucağına almayı nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah..

pretty hamılemısın canım cok sevındım Allah tamamına erdırsınhihoyyytOh ooooohhh topıgımız baharla bırlıkte hareketlenmeye basladı:dance::teytey::teytey:

Mutlu haberi alan bütün arkadaşları kutluyorum çok seviniyorum insan okudukça ümidi artıyor.inşallah biz de o günleri yaşarız Allah hepinize sağlıcakla yavrularınıza kavuşmak nasip etsin.Hayırlı olsun inşallah nazardan saklasın

sağol tatlım,darısı size inşallah.en kısa zamanda sizlerdende müjdeli haberleri alıcaz,biliyosun umutsuzluğa yer yok topiğimizde...

fundacım bu güzel haberlere kötü haber vermek istemedim ben dün adet oldum bitanem :1no2: artık napıcağımı bilmiyorum size katılmak isterdim beni unutmayın nolur

sizden dua isteyebilir miyim gıyabında yapılan dua makbul olurmuş kim için dua ettiysem muradına kavuştu inşallah bir yerlerde bana da dua eden biri çıkar

fundacımmmmmmmmmm canımsın senin bu yolda nekadar umutlu ve mutlu olduğunu yazdıklarından okuyordum bitanemm allaha şükürler olsun bu güzel haberi senden almak çok iyi geldi hihoyyyt hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına aldığının günün haberlerinide alıcaz canımmm..:nazar:

eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM:nazar:
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3

canım benım burdanda tebrık edıyorum senı saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın allah ım darısı tum ısteyen arkadaslarımıza ve bana olsun ınsallah

bizim olmuyor 2 kere tüp bebek denedik artık umudum kalmadı tükendim ama yinede allaha sığınıyorum

2arkadasım 2 defa olmadı dıye olmayacak degıl ya pozıtıf dusunelım oyle olsun dımı
bak bende 1.5 yıldır ugrasıyorum kurtajdan sonra 6 ayda oncesı var ılkım de tedavıyle olmustu hayallerımız ıcın durmak yok ugrasa devam

Bu arada Pretty Women,haberini okuyunca henüz kaydolmamışken çok ama çok mutlu oldum...Düşük yaptığım günlerde okuyodum sizleri..Taa aylar öncesinden yani..Allah kucağına almayı nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah..

arkadasım hepımız aynı nedenden dolayı burdayız o yuzden bırbırımızı cok ıyı anlıyoruz
buraya geldıgımızde hepımız cok uzgun ve karamsardık ama zaman herseye care derler ya bak bugun arkadaslarımızın cogu hamıle umıdımızı hıc yıtırmeden elımızden
gelenı yapıp allah a tevekkul edecegız ve muradımıza erecegız ınsallah

Bu arada mesleğim sizi hiç yanıltmasın ve de şaşırtmasın...Doktor olmam işleri çok daha karmaşık hale sokuyor..Herşeyin en kötüsünü düşünür hale geliyorum..Bütün komplikasyonları biliyor ve benim başıma geleceğini zannediyorum..mirmirmirmir

hoşgeldin canım inşallah topik sana uğurlu gelir bak herkes hamiş kalıyor bizde kalırız inşallah benim de düşük yapalı 2 sene bitecek napalım...inşallah hayırlısıyla güzel haberini alıcaz yeterki umutsuz olma...
ne dr duydun sen...bize yardımcı olursun belki tedavi konusunda benim eşimde sanırım problem sayı 51.000 hareket %55 napıcamızı bilemiyoruz...

Mutlu haberi alan bütün arkadaşları kutluyorum çok seviniyorum insan okudukça ümidi artıyor.inşallah biz de o günleri yaşarız Allah hepinize sağlıcakla yavrularınıza kavuşmak nasip etsin.Hayırlı olsun inşallah nazardan saklasın
amin canım benim darısı sizlerin başına en kısa zmanda inşallah
pretty hamılemısın canım cok sevındım Allah tamamına erdırsınhihoyyytOh ooooohhh topıgımız baharla bırlıkte hareketlenmeye basladı:dance::teytey::teytey:

teşekkür ederim angel.valla bahar iyi geldi hepimize.rabbim isteyen herkesin başına versin bu güzel duyguyu

fundacım bu güzel haberlere kötü haber vermek istemedim ben dün adet oldum bitanem :1no2: artık napıcağımı bilmiyorum size katılmak isterdim beni unutmayın nolur

canım benim üzülme nolur bir daha ki aya olucak inşallah.ay canım unutmak ne demek kıs biz hep buradayız.dualarım hep sizlerle canlarım.

sizden dua isteyebilir miyim gıyabında yapılan dua makbul olurmuş kim için dua ettiysem muradına kavuştu inşallah bir yerlerde bana da dua eden biri çıkar
tatlım inan ben buradaki arkadaşlarımın hepsine dua ediyorum hiç şüphen olmasın.rabbim vakti zamanı gelince sizlerede nasip edicek inşallah

canımmm seni neden unutalım,aşkolsun.dualarımız sizinle canım,umudunu yitirme lütfen.inşallah yakın zamanda alıcaz güzel haberlerini...

fundacımmmmmmmmmm canımsın senin bu yolda nekadar umutlu ve mutlu olduğunu yazdıklarından okuyordum bitanemm allaha şükürler olsun bu güzel haberi senden almak çok iyi geldi hihoyyyt hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına aldığının günün haberlerinide alıcaz canımmm..:nazar:

tatlım saol bi tanem.inşallah canım o günleri görmek nasip olur.

Merhaba kızlar...Aylardır vakit buldukça okuyorum sizleri...Bugün artık ben de kaydolayım dedim,fakat ne bereketli bi zamanda gelmişim böyle!herkes hamiş nerdeyse:CüvCüv:ne güzel.Ben 4-5 aylık bi çalışmanın ardından hamile kaldığımı öğrendim..Ancak 6 haftalıkken kaybettim.4 ay oldu.Erken bir düşük olduğu için korunmadım hiç,Doktorum da gerek görmedi.Ama psikolojimin zaman geçtikçe bozulduğunu farkediyorum..Başlarda eşimin de desteğiyle atlattım sanmıştım.Artık eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar misali sizden medet umuyorum haberiniz olsun...Ayrıca düşükten sonraki 2 .ayda prolaktinim 62 lere çıktı.dr.um bunu kafama takmamam gerektiğini,stresin de artırabileceğini belirtti.Testi adet olabildikten sonra tekrarladık normale döndü..2 aydır gecikmeden adet görüyorum çok şükür.yarın adet olmam gerekiyor,bakalım hayırlısı...:sm_confused:hepinizi öpüyorum..

hoşgeldin canım aramıza..inşallah yarın adet olmayacaksın güzel müjdeli haberi vereceksin bize benim fundişim ayağını öyle bir sürterki şimdi herkes hamiş olur...
21 kişi hamiiş olduk ya inanamıyorum bir sürü olduk kızlarkaydirigubbakcemile hihoyyyt bu listenin boş olduğu günler geldi aklıma inşallah şimdide diğer liste boşalıcak herkes hamiş bölümüne geçicek..
paricim ne doktorusun canım??

arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3

CANIMMMMMM nasıl sevındım bılemezsin yaaa tebrık ederim canım..Rabbım senıde bebişinide korusun...inş sağlıklı gecicek hamılelık dönemın ve hayırlısıyla kucağımıza alıcazz...diğer hamişlerimizide tebrık ediyorumm..canım çok mutlu oldum inan yaaaa :nazar: :1hug: :nazar: a.s.

Son düzenleme:
merhabaa.s.,
adım esra ..ben de sizin gibi düşük yaptım.hem de iki kere. ...sizi o nedenle çok iyi anlıyorum.senağlama lütfen ümidinizi yitirmeyin.hamile kalan her 100 kadının 3 ü düşük yapması normalmiş.biz herhalde o üç kişden biriyiz.en kısa zaman da bebek sahibi olmamız dileğiyle:ecrin_bebek:.sevgiler..:nazar:.
canım geçmiş olsun,hoş geldin.inşş sende en kısa zamanda verirsin hamiş haberini tatlım..
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
esra canım arkadaşım gözünaydın.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,ayy çoook seviniyorum hamiş haberleri okudukçaaahihoyyythihoyyyt
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
betercim geçmiş olsun tatlım.inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur anneciğine,hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..:1hug:canım iyiyim çok şükür.yarın dra gidiyorum.bakalım düşüklerimin sebebini araştıracam.
kaydirigubbakcemile2nihalcim,gamzegül,nilayım,nericiim,mehtapcım,melikecim,peluse,pretbaby hepinize çok çok çok teşekkür ederim tebrikleriniz,dualarınız için canlarım.hepinizi çoookkk seviyorum,iyiki burdayız,tanıştık,dertleştik,iyiki varsınız canım arkadaşlarım..:1hug:dualarım hepinizle..hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi,bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım umutsuzluğa yer yok bu topikte unutmayın,er ya da geç müjdeli haberlerinizi paylaşıcaz burda inşallah..:Saruboceq:

veeeeee esracııımmmm kızzz valla bu ay maşallah bereketli oldu.çok tebrik ediyorum canım arkadaşım,sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah.diğer topiiklerde birlikteyiz artık ne güzeelll...inşallah fundişim,yelizim de gelicek arkamızdan.ve diğer günü yaklaşan arkadaşlarım,çok yakında alıcaz güzel haberlerinizi inşallah,çok inanıyorum.
.
amiinn canım.:Saruboceq:inşallah hepimiz en kısa zamanda veririz hamiş haberlerimizi..eveeet umutsuzluk:oklava: yoookk.

burdayım aylıncım sayfaları okuyordum tatlım
senın ve emır ın ıyı olmanıza sevındım hersey yolunda gıdecek allah ın ıznıyle
benımde gerı sayım basladı ama ben bu ay hıcbırsey kullanmadım ya beklemıyorum acıkcası
kendıne ve yavruna cok ıyı bak canım opuyorum senı

esra tebrık ederım allah tamamına erdırsın
ozlemcım nasılsın canım tahlıl sonucunda guzel cıkmıs kanamanda yok oh masallah
mehtapcım ıyı dıleklerın ıcın saol sende en kısa zamanda kavusursun ınsallah bebegıne
/QUOTE]
amin bitanem inşallah.canım bende artık beklemek istemiyorum,aşılama yaptırmak istiyorum ama bakalım,eşimi ikna edebilirsem..:delphin:

canım kendiliğinden oldu ama incir suyu içiyordum belki oda işe yaramış olabilir
esra canım,ben incirin suyunu içemiyorum.kuru olarak yesem olmazmıki?
kaydirigubbakcemile3
fundamm canııımm.ayy çoookk sevindim bitanemm.:teytey::dance:.ayy inanamıyorum yaa,ne bereketli bi ay olduu..(bende kızımı ve oğlumu mart'ta kucağıma aldım)gerçekten şaka gibi..eşini ve seni tebrik ediyorum tatlişkom..RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım..:1hug:
AH CANIIIM NE KADAR GÜZEL BİR HABER:hooray::dance::dance::dance:GÜNÜMÜ AYDINLATTIN VALLAHİ:1hug:ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:sm_cool:ÇOOOOK SEVİNDİMhihoyyythihoyyythihoyyyt

burcu tatlım sen nasılsın,bebişin nasıl?uğramıyorsun artık bizim topiğe:oklava:

canlarımsınız yaa.iyiki varsınız.sizlerden böyle güzel haberler okudukça,içimde daha çok bi umut oluyo.hepinizi çoook seviyorum..
kıslar yarın dra gidiyorum.düşüklerimin sebebini araştırmak için.dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz.bide yarın yumurtlama günüm,gerçi hiç bi belirtim yok yumurtladığıma dair ama olsun,ya tutarsa..:jeyyar:ben dr moktor dinlemedim.valla çalışmalara tam gaz devam.:utangac:.

Merhaba kızlar...Aylardır vakit buldukça okuyorum sizleri...Bugün artık ben de kaydolayım dedim,fakat ne bereketli bi zamanda gelmişim böyle!herkes hamiş nerdeyse:CüvCüv:ne güzel.Ben 4-5 aylık bi çalışmanın ardından hamile kaldığımı öğrendim..Ancak 6 haftalıkken kaybettim.4 ay oldu.Erken bir düşük olduğu için korunmadım hiç,Doktorum da gerek görmedi.Ama psikolojimin zaman geçtikçe bozulduğunu farkediyorum..Başlarda eşimin de desteğiyle atlattım sanmıştım.Artık eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar misali sizden medet umuyorum haberiniz olsun...Ayrıca düşükten sonraki 2 .ayda prolaktinim 62 lere çıktı.dr.um bunu kafama takmamam gerektiğini,stresin de artırabileceğini belirtti.Testi adet olabildikten sonra tekrarladık normale döndü..2 aydır gecikmeden adet görüyorum çok şükür.yarın adet olmam gerekiyor,bakalım hayırlısı...:sm_confused:hepinizi öpüyorum..

canım hoş geldina.s..bak bizim topik çok uğurlu.inşallah sendende hamiş haberini alacağız tatlım.yarın adet olmazsın inşş sevincini hep beraber kutlarız arkadaşım..
melike canımm üzülme nolur.sıra bir gün bizede gelecek RABBİMİN İZNİYLE..ama üzülme nolu:teselli:

canım hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.kk daki ve nerde bebiş özlemiyle yanıp tutuşan arkadaşlarımız varsa, RABBİM hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla hamişlikler nasip edip,kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:inşallah bizlerde muradımıza ereceğiz..:Saruboceq::Saruboceq:

osmak canım nasılsın,değerin düştü dimii?
nericim senden naber tatlım,hadi sende patlat bi hamiş haberii..
nilaycım,aylincim ve tubişcim maşallah bebişlerinize büyümüşler.RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize canım arkadaşlarım..:1hug::1hug::1hug:

esra canım,ben incirin suyunu içemiyorum.kuru olarak yesem olmazmıki

canım ben bilmiyorum kuru olarak yenirmi ama ben suyunu içtim çok kötü değil ya canım benim burnunu sık ve içkaydirigubbakcemile3

pari canım hoşgeldin inşallah en yakın zamanda senide hamiş olarak okuruz.tatlım ümidini kırma ben yaklaşık 8 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyordum ve Allah!ım nasip etti.herşey beyinde bitiyor bana dr yumurtlama zayıflığı var film çektir dedi ben ise 1 ay daha beklicem dedim ama gerek kalmadı

melikem canım artık duamızdasın tatlım seni unuturmuyuz tatlım sen bize en zor zamanlarımızda yardımcı oldun darısı başına tatlım

amaaaaaan fundişim gebeymiş anne adayı olmuş yesinler kız seni.ben biliyordum senin hamiş olduğunu.artık rüyalrım çıkmaya başladı müneccim oldumkaydirigubbakcemile3

ayrıca ben size küstüm benim kan testi yaptırıp yaptırmadığımı hiç soran olmadı:çok üzgünüm:

Back
X