burdayım aylıncım sayfaları okuyordum tatlım
senın ve emır ın ıyı olmanıza sevındım hersey yolunda gıdecek allah ın ıznıyle
benımde gerı sayım basladı ama ben bu ay hıcbırsey kullanmadım ya beklemıyorum acıkcası
kendıne ve yavruna cok ıyı bak canım opuyorum senı
esra tebrık ederım allah tamamına erdırsın
ozlemcım nasılsın canım tahlıl sonucunda guzel cıkmıs kanamanda yok oh masallah
mehtapcım ıyı dıleklerın ıcın saol sende en kısa zamanda kavusursun ınsallah bebegıne
/QUOTE]
amin bitanem inşallah.canım bende artık beklemek istemiyorum,aşılama yaptırmak istiyorum ama bakalım,eşimi ikna edebilirsem..
canım kendiliğinden oldu ama incir suyu içiyordum belki oda işe yaramış olabilir
esra canım,ben incirin suyunu içemiyorum.kuru olarak yesem olmazmıki?
eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
fundamm canııımm.ayy çoookk sevindim bitanemm.:teytey::dance:.ayy inanamıyorum yaa,ne bereketli bi ay olduu..(bende kızımı ve oğlumu mart'ta kucağıma aldım)gerçekten şaka gibi..eşini ve seni tebrik ediyorum tatlişkom..RABBİM sağlıklı bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım..:1hug:
AH CANIIIM NE KADAR GÜZEL BİR HABER:hooray::dance::dance::dance:GÜNÜMÜ AYDINLATTIN VALLAHİ:1hug:ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:sm_cool:ÇOOOOK SEVİNDİMhihoyyythihoyyythihoyyyt
burcu tatlım sen nasılsın,bebişin nasıl?uğramıyorsun artık bizim topiğe

klava:
canlarımsınız yaa.iyiki varsınız.sizlerden böyle güzel haberler okudukça,içimde daha çok bi umut oluyo.hepinizi çoook seviyorum..
kıslar yarın dra gidiyorum.düşüklerimin sebebini araştırmak için.dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz.bide yarın yumurtlama günüm,gerçi hiç bi belirtim yok yumurtladığıma dair ama olsun,ya tutarsa..:jeyyar:ben dr moktor dinlemedim.valla çalışmalara tam gaz devam.

.