• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canlarımmm sonucu aldımmm..üstüne görmemişim...60,1 çıktı değer yeni hamilelik...hepinize çok teşekkür ederimm..darısı hemencecik tüm isteyenlerin başına...ama bu defa hemen doktora gitmeyeceğim...üstüne düştükçe bişi oluyoo günüm geçsin diye bekleyeceğim....

selamlar herkese..
nasılsınız kızlarr..
ben son bir haftadır hamileliğimin en başına döndüm sanki.
uykudan gözümü açamıyorum, halsizlik var, sürekli başım dönüyor ve tansiyonum çok düşük.
market evime iki adım, gidemiyorum bile, iki adım atsam hemen bayılacak gibi oluyorum..
herşeye ağlamaya başladım, hormonlarım mahvediyo beni anlayacağınız:)))

canım arkadaşım benim çıkma dışarı bi tanem uzat bacaklarını dinlen.geçicek bu da.vur kafayı yat bol bol bebişin gelince uyuyamıcaksın sonra.değerlendir günlerini bi tanem.
ah şu hormonların bize yaptığını düşman yapmıyo bee.
herşey güzel olucak bi tanem .az kaldı allahın izniyle bebeğine kavuşucasın, bitecek bu sıkıntılar.

pretty women ne diyeceğimi bilmiyorum...aranıza ilk katıldığım gün senin haberinle sevinmiştim...sonra mutlu haberi ben de aldım..Allah sabır versin...herşey Allahtan,hep böyle düşünmek lazım..Biz bugün keseyi görmeye giderken yüreğim ağzımdaydı...Değerlerle kesenin boyutu uyumlu..sadece kese biraz aşağıdaymış..o canımı sıkıyor..10 gün sonra embriyoyu görmeye gidicez Allah nasip ederse...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,yalnız tevekkülü elden bırakmayalım...

pretty women ne diyeceğimi bilmiyorum...aranıza ilk katıldığım gün senin haberinle sevinmiştim...sonra mutlu haberi ben de aldım..Allah sabır versin...herşey Allahtan,hep böyle düşünmek lazım..Biz bugün keseyi görmeye giderken yüreğim ağzımdaydı...Değerlerle kesenin boyutu uyumlu..sadece kese biraz aşağıdaymış..o canımı sıkıyor..10 gün sonra embriyoyu görmeye gidicez Allah nasip ederse...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,yalnız tevekkülü elden bırakmayalım...

evet canım herşey peşpeşe geldi.mutlu haber ve ardından kötü son.
umarım sizler için herşey güzel olur inanın dualarım sizinle.
iyi düşün iyi olsun canım. amiiin canım .

selamkızlar ben geldım
canım sende mı dusuk yaptın
bende 9 ay once yapmıstım sımdı yıne hamıleyım
solemıstım belkı unutulmustur
nasılsınız kuzular

fundacım noldu yaa nerde öğrendi herkes benim haberim yook okudum herşeyi ama inanki çok şaşırdım yaa...Allah çoook sabır versin tatlım tamam üzülme ağlama desemde faydasız ama napalım Allahtan gelene razı olmalıyız bitanem çok güçlüsün maşallah gerçekten bu bir sınav inşallah çok büyük mükafatlarla karşılaşacaz seni öpüyorum canım a.s.

saol bi tanem .alnımıza yazılanı yaşıyoruz .benimde kaderimde olan buymuş.tamam çok üzüldüm çok ağladım.ama sonuç değişmiyo ki .
isyan etmiyorum rabbime sığınıyorum.elbet vakti gelince benimde yüzümü güldürecek.
herşeyin hayırlısını diledim yıllardır her iş için sadece bebek için değil.çocukluğumdan beri hep çook inançlı oldum ve karşılığını rabbimden fazlasıyla gördüm.ondan gelen herşeye razıyım elimden gelen hiç birşey yook .
evet bu bi sınav böyle olduğuna inanıyorum.bana kalan isyan etmeden beklemek.zmanı gelince rabbim bana çook güzel ,sağlıklı, anne babasının kadri kymetini bilen hayırlı evladı nasip edicek ben inanıyorum arkadaşlar ne olursa olsun inanıyorumsenağlama

canım dr birşey diyor mu? kaçıncı hamileliğindi bu arada ?

canım bu ikinciydi.doktorum bunu kimyasal gebelik diye adlandırıyo. bir kaç gün içinde hastalanacağımı söyledi doktorum canım

evet ilk gebelik değil canım 2 tane kaybettim:( bu 3. gebelik sürecimmmm..ben öncekileri okuyamadımmm benim pretty im neden üzgün bakayım biii
tatlım tebrik ediyorum seni.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah

fundacığım üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun evet kötü bi durum ama napalım allah ne zaman derse o zaman olur hem hamile kalabiliyosunya sen ona bak bu olmadı ama diğeri olucak canım allahın izniyle bak benimde 4 sene sonra olmuştu şimdide 9 yıldır olmuyo demekki nasip böyleymiş ne yapalım
seninde bebeğinin kısmeti ne zamansa o zaman gelicek sen onu bıkmadan bekle yeterki seni öpüyorum canım allaha emanet ol kendine iyi bak

bılıyorum zor bı durum ben ilk gebelıgımde kurtaj olmak zorunda kalmıstım ıkıncısı de 6 haftalıkken kalbı durdu dusuk yanı sımdı yenıden hamıleyım we korkular dız boyu allahım hayırlısını wersın gece gunduz dua edıyorum rabbıme senıde anlıyorum allah tez zamanda bı bebek nasıp etsın saglıcakla canımcım

fundaaaaaam benim, canimm... senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
coook üzüldüm.. hayirlisi böyleymis demekten baska birsey gelmiyo elimizden ne yazikki :-((((
allahim ne eylerse hayirlisini eyler bitanem, seninde böyle düsündügünü biliyorum..
ins. kendini cabucak toparlar ve en kisa zamanda saglikli ve hayirli yavruna kavusursun/kavusuruz...
seni cok seviyorum..
kendimi unuttum, seninle sevinmistim, bende sevinecektim ama yok galiba...
testi bugün tekrarladim, tek cizgi... olsun napalim.. bu ay olmazsa birdahaki ay olur..
öpüyorum

hoşgeldin canım adetine daha çok varsa eğer ben belirtilerin şimdiden kendini göstereceğini sanmıyorum ve karında oluşan hafif çizgi şuan bendede var ama hamileliğimin 5. ayından sonra çıkmaya başladı tatlım...
inşalah hamilesindir fakat her hamilelik birbirine uymuyor hepsinin belirtisi aynı değil diğeriyle kıyaslama canım..
eğer kesin hamileyim diyorsan progestan içmeye başla doktorun seni yönlendirir...

ilgin için çok tşkr ederim.bugün dra gittim.durumu anlattım.ama her ihtimale karşı hamileymişim gibihareketlerimi kısıtlamam gerektiğini dinlenmemi söyledi .çünküeğer gerçekten hamileysem önceden düşük yaptığım için benim için riskliymiş.hayırlısı Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

fundaaaaaam benim, canimm... senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
coook üzüldüm.. hayirlisi böyleymis demekten baska birsey gelmiyo elimizden ne yazikki :-((((
allahim ne eylerse hayirlisini eyler bitanem, seninde böyle düsündügünü biliyorum..
ins. kendini cabucak toparlar ve en kisa zamanda saglikli ve hayirli yavruna kavusursun/kavusuruz...
seni cok seviyorum..
kendimi unuttum, seninle sevinmistim, bende sevinecektim ama yok galiba...
testi bugün tekrarladim, tek cizgi... olsun napalim.. bu ay olmazsa birdahaki ay olur..
öpüyorum
canım bende seni çok seviyorum güzel arkadaşım.
toparlıycam canım.
hakkımızda hayırlısı olsun canım.acele etme biraz daha bekle tekrarla bakalım testini.sonucu güzel olur inşallah olmazsa da üzülme olurmu .öpüyorum bi tanem.

bılıyorum zor bı durum ben ilk gebelıgımde kurtaj olmak zorunda kalmıstım ıkıncısı de 6 haftalıkken kalbı durdu dusuk yanı sımdı yenıden hamıleyım we korkular dız boyu allahım hayırlısını wersın gece gunduz dua edıyorum rabbıme senıde anlıyorum allah tez zamanda bı bebek nasıp etsın saglıcakla canımcım

canım amin .iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim.
umarım senin içinde sağlıklı bi gebelik olur.herşey yolunda gider.öpüyorum çok

fundacığım üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun evet kötü bi durum ama napalım allah ne zaman derse o zaman olur hem hamile kalabiliyosunya sen ona bak bu olmadı ama diğeri olucak canım allahın izniyle bak benimde 4 sene sonra olmuştu şimdide 9 yıldır olmuyo demekki nasip böyleymiş ne yapalım
seninde bebeğinin kısmeti ne zamansa o zaman gelicek sen onu bıkmadan bekle yeterki seni öpüyorum canım allaha emanet ol kendine iyi bak

nihalcim saol bi tanem ,napalım bekliycez .bize kalan sabretmek.
sen iyisindir umarım sağlık durumlarınız ne alemde.

samimi selam .hoşgeldin.ben kaçırdım galiba problemini.
hamilesin anladığım kadarıyla.hayırlı olsun inşallah.lekelenmeler çoğu gebelikte yaşanıyo canım.kırmızı renge dmnmedikten sonra telaş etme.doktorunla irtibat halindesindir mutlaka.sana progestan önericektir bu dönem.mecbur kalmadıkça yerinden kalkma .bacaklarını kaldırıp uzan.
sağlıklı gebelikler diliyorum arkadaşım

Back
X