- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.081
çok geçmiş olsun canım onun için bende inşallah adet olmam demiyorum rabbim hayırlısını nasip et diyorum bide bakıyon adet olmam adet olmam diye diye adet olmuyomuşsun sonra keendin isteyerek inşallah olurum diyosun biz kullar çok nankörüz :bbo: senin tedavisiz galiba hamileliklerin demi benimde tedaviyle 2 ay önce 2 düşğümü yaptım bu ay düzensiz olduğum için başlayamadık tedaviye inşallah düzenli olunca başlıcaz tekrar sorunum multikistik over çok fazla bi sorun değilmiş çok şükürki azda olsa tadıyorum hamişliği ilki 2 yılıkken 7 haftalık kendiliğinden 2. şubatta 5 haftalık yine kendiliğinden düştü benim bebişler çok akıllılar annelerine fazla eziyet çektirmeden gidiyolar benim hikayemde kısaca böyle işte a.s
bebek sağlıksız canım dış gebeliğe dönüyo ondan bir an önce adet olayım diye bekliyorum.yoksa benim hayatım tehlikeye giricek.herşey güzel gitse neden adet olayım diye bekliyim ki.benim kendiliğinden olmuyor bebeğim anca tedaviyle.şükür tedaviye hemen yanıt veriyo bünye ama sonu gelmiyo.
tatlım selam canım göremiyorum ne zmandır seni iyimisin keyfin yerindemi canım.Fundacım çok geçmiş olsun canım, dış gebeliğe dönüyorsa bile erkenden bilip önlemini almak da iyi, rabbim bizleri böyle sınıyor galiba, inşallah en kısa sürede iyileşir ve devam edersin canım ama ovulasyonun olduğu zaman hamile kalabildiğini biliyorsun ne güzel, benim ovulasyonum düzenli olmasına rağmen zor hamilelik gerçekleşiyor, herkesin sorunu farklı işte:1no2:
evet canım sış gebelikse bir an önce sonlanması gerekli yoksa benim için tehlike oluşturucak.ah canım tedaviyle hemen kalıyorum hamişle ama sonu gelmiyo pınarcım yaa.herşeyin hayırlsı ne diyelim.yaşamamız gerekiyo bunları demekki.
Pretty canım lısteyı sen yapıodun demı benım kırmızılar geldı 10 nisan yazarmısın şimdılık
tamam canım eklerim hemen .
önümüzdeki aya inşallah güzel haberler verirsin canım