- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.101
geçmiş olsun canım .hoş geldin topiğimize.
kötü şeyler yaşasamda hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim.
senin içinde herşey güzel olur inşallah yap hayatım sporunu ver kilonu oh ondan sonra gelsin bebiş inşallah.
ya benim kafama takıldı şu farlutal.sen kendi kafana göre mi içiyosun bu ilacı yoksa doktorun mu sürekli kullanmanı söylüyo.benim ilk gebelikten önce ciddi anlamda adet düzensizliğim vardı.olmadığı zmanlar farlutal kullandırıyodu doktorum ama 2-3 gebelik testi yaptırdıktan sonra kullanıyodum.bence adet düzensizliğin için bi doktora görünmen daha iyi olur canım nacizane fikrim.allah korusun farlutal kullandığın an hamile kalabilirsin ve bebek düşer ki yaşamışsında bunu.aman canım dikkat et tekrar yaşamanı istemem.a.s.
canımm fikirlerin ve iyi dileklerin için sağol.. tabiki kendi kafama göre kullanmıyorum farlutalı.. günüm geçtiğinde doktor kanda beta-hcg ve idrarda bakıyo gebelik yoksa farlutal veriyo... adet düzensiliğim için çok gittim canım hormonlarda bir sorun yok,rahim ve yumurtalıklar da normal... hatta doktorum kadın doğum bölümü için kusursuz hasta demişti... doğum kontrol hapı kullandığım sürelerde hiç aksamıyordu. o da hormonlarımı altüst etti +kilo ... neyse 2. bebişten sonra duruma göre bakıcaz bi çaresine artık... canımm benim farlutalla düşük hikayem şöyle :
6 ekimde adetim geiktiği için gittim kanda gebelik çıkmadı. doktor farlutal verdi kullandım. 10 gün içinde adet olmalıydı olmadı . belki 2.kutuya gerek görür diye 27 ekimde dr gittim kanda 1000 çıktı değerim. şok oldum resmen. farlutala başladığın gün hamile kalmışsın muhtemelen dedi doktorum.ultrasonda kese görünmedi.zaten doktorum da 3 haftalık görünüyo değerde demişti. sonra 6 kasımda aşırı kanamayla pnik oldum. özel bi tıp merkezi var yakında hemen oraya gidip ultrasona girdim kese hafif göründü.vajinal baktılar. kesenin şekli bozulmuş,rahim çıkışına çok yakın,ya buraya yanlış bi yere yerleşti,yada düşük başlamış dediler. doktoruma gitmemi önerdiler. ama eve geldim yarım saat sonra düşük yaptım.ve böyle işte... bu yüzden tekrar doktoragitmeye ve farlutal verecek diye korkar oldum cnm. ama çare yok salı gidiyorum. hayırlısı artık..:Saruboceq:
Son düzenleme: