Günaydınlar size müjdem var veee hamileyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım gözünaydın.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..

:teytey:hihoyyyt
gamzegül canım,senide tebrik ederim tatlım.

:sm_cool:RABBİM bütün hamişlerimizin bebişlerini korusun.aynı acıları tekrar yaşatmasın.sağlıcakla,hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaahh.:Saruboceq:.bebiş isteyen bütün arkadaşlarıma ve banada,tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı bebişler nasip etsin amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:
funda canımm ameliyata gerek kalmamasına çookk sevindim tatlişkom.tez zamanda beta değerin düşer,YÜCE MEVLAM fazla bekletmeden,tekrar bebiş nasip eder inşallah.
nihal canım eşine tekrar geçmiş olsun canım.RABBİM başka acılar,üzüntüler göstermesin inşallah bitanem..
nericiiim,nilaycıımm,yelizciiimm sizlerde uzun zamandır girmiyorsunuz.nasılsınız bi haber verin..
yeni gelen arkadaşlarım olmuş.geçmiş olsun,hoş geldiniza.s.inşş tez zamanda tekrar güzel haberlerinizi verirsiniz.:Saruboceq:
kıslaaar nerdesiniiiiz?ben geldim kimsecikler yok..inşallah sağlıklarınız iyidir..hepinizi çoookk seviyorum ve kocamaaann öpüyorumŞenizŞeniz