• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar ben de 8 nisan da minik meleğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu canımın.doktorum 2-3 aylık bekleme süresi verdi.ilk düşük olduğu için test yaptırmaya gerek duymadı.ama ısrarcı olup testlerimi yaptırmaya düşünüyorum.bi daha bu acıyı yaşamamak dileğiyle.isteyen herkesin kucağını bebişleriyle doldursun allahkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım,allahım aynı acıyı bidaha hiçbirimize yaşatmaz inşallah..
en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle:CüvCüv:

Günaydınlar size müjdem var veee hamileyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:

Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım tebrikler gözünaydındelikafaduldendelikafadulden:1hug:

geçmiş olsun canım,allahım aynı acıyı bidaha hiçbirimize yaşatmaz inşallah..
en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle:CüvCüv:

umarım o yaşadığımız acı günleri unutup güzel bebişlerimizi severken birbirimize destek olduğumuz için teşekkür ederiz.Allahım bi:CüvCüv:ze o günleri gösterir inşallah

Pretty woman,
geçmiş olsun inşallah Rabbim tez zamanda atlatmak nasip etsin imtihanın bilincinde teslim duruş,onu daha kolay kılar yani sabrı da verilir.Hayırlısıyla sağlıcakla yavruna kavuşmak nasip olur inşallah

hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

canım gözünaydın.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş..:nazar::teytey:hihoyyyt
gamzegül canım,senide tebrik ederim tatlım.:nazar::sm_cool:RABBİM bütün hamişlerimizin bebişlerini korusun.aynı acıları tekrar yaşatmasın.sağlıcakla,hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaahh.:Saruboceq:.bebiş isteyen bütün arkadaşlarıma ve banada,tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı bebişler nasip etsin amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:
funda canımm ameliyata gerek kalmamasına çookk sevindim tatlişkom.tez zamanda beta değerin düşer,YÜCE MEVLAM fazla bekletmeden,tekrar bebiş nasip eder inşallah.
nihal canım eşine tekrar geçmiş olsun canım.RABBİM başka acılar,üzüntüler göstermesin inşallah bitanem..
nericiiim,nilaycıımm,yelizciiimm sizlerde uzun zamandır girmiyorsunuz.nasılsınız bi haber verin..
yeni gelen arkadaşlarım olmuş.geçmiş olsun,hoş geldiniza.s.inşş tez zamanda tekrar güzel haberlerinizi verirsiniz.:Saruboceq:
kıslaaar nerdesiniiiiz?ben geldim kimsecikler yok..inşallah sağlıklarınız iyidir..hepinizi çoookk seviyorum ve kocamaaann öpüyorumŞenizŞeniz

canım arkadaşım ameliyat olmamana çok sevindim inşallah biran önce betanda düşer. rabbim bir daha yaşatmasın.inan çok merak etmiştik seni. dikkat et kendine tatlım kocaman öpüyorum seni

canım çok geçmiş olsun

yaaa ben demiştim dimi.kaydirigubbakcemile3canım en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin

canım ya bişey soırcam herhangi ib ilaç falan kullanıyo musun sen ben bugün doktora gittim kesesi oluşmuş dedi 5 haftalık olmuş daha bebiş 2 hafta sonra kalp atışlar duyulurmuş tedbiren coraspin kullanıyorum ben sende de var mı bilmiyorum korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan doktor ilk bebeklerde normal dedi

kırmızılaaar gelene kadar herkes hamişttiiiirrrrr:)))
morsl bozmak yook a.s.

bundan sonra dikey geçiş canikom, yaty falan değill inşallaaaahh Şeniz

çok geçmiş olsun canım, allah birdaha yaşatmasın inşallaaahh..

canım bişey sorcam ya şu aşağıdaki hesaplayıcılar(ticker)var ya onu nasıl ekliyebilirim

kızlar bugün itibariyle 7+5 oldum...ama 2 gündür lekelenme tarzında kanamam var.çok çok az,ağrım da yoktu 2 gündür ama bugün biraz var...dün akşam dr. a gittim,bebeğim iyi kese iyi..ama keseyi çevreleyen dokuda ince sızıntı şeklinde kanama varmış.dinlen dedi sadece..bi iyiyim bi kötüyüm,gelgitler yaşıyorum,sinir bi durum.bişey olmaz dimi?kahverengi,öyle kırmızı falan değil...günde 2 tane yaprak pet değiştiriyorum o kadar...canım sıkılıyo ama...

kızlar bende sizler gibi düşük yaptım ilk çocuğumu...
sağlık problemim yoktu.thy'da hostestim ve o esna da hava tepesinde küçük yavrumu kaybettim.
işimi bıraktım ve kendi mesleğimle ilgilenmeye başladım.
7 ay sonra tekrar hamile kaldım.
minik kızımı dünyaya getirdim.
hamile kalınca
kendinize mutlaka dikkat edin.
yorulmayın,bol bol istirahat edin.sağlıklı beslenin...ins allah sizlerinde gönlünüze göre sağlıklı,hayırlı bir çocuk nasip eder...

selam arkadaşlar ben de şubat ayında düşük yaptım. 1i5 aylık hamileydim. geçen ay korunmadık 28 inde regl olmam gerekiyor bakalım ne olacak?

canım ya bişey soırcam herhangi ib ilaç falan kullanıyo musun sen ben bugün doktora gittim kesesi oluşmuş dedi 5 haftalık olmuş daha bebiş 2 hafta sonra kalp atışlar duyulurmuş tedbiren coraspin kullanıyorum ben sende de var mı bilmiyorum korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan doktor ilk bebeklerde normal dedi

canım ben şuan progeastan kullanıyorum drum bu kutudan başka içme dedi ve birde folikasit alıyorum günde 1 kere. canım rahat ol dua et inşallah bişey olmaz bebişine

kızlar bugün itibariyle 7+5 oldum...ama 2 gündür lekelenme tarzında kanamam var.çok çok az,ağrım da yoktu 2 gündür ama bugün biraz var...dün akşam dr. a gittim,bebeğim iyi kese iyi..ama keseyi çevreleyen dokuda ince sızıntı şeklinde kanama varmış.dinlen dedi sadece..bi iyiyim bi kötüyüm,gelgitler yaşıyorum,sinir bi durum.bişey olmaz dimi?kahverengi,öyle kırmızı falan değil...günde 2 tane yaprak pet değiştiriyorum o kadar...canım sıkılıyo ama...

bol bol istirahat et kendine dikkat et.sırt üstü yat canım

muhasebe canım gözün aydın tebrik ederim

cuma günü dra gittim bebişimin kalp atışlarını gördük duymadık çünkü bebiş için dopler pek iyi değilmiş teyzeleri. canlarım en kısa zamanda darısı siz canlarımın başına

herkese mrb, bugün llk kez katılıyorum aranıza.ben de bebeğim 8. haftanın içindeyken gelişmediği için 3 aralıkta kürtaj oldum. 3-4 ay kadar korundum. bu ay korunmayı bıraktık ama olmadı, test yaptım. 2gün içinde hastalanacağım. umarım ikinci ay olur. olmayacak diye korkmuyorum ama sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye.
bir şey soracağım. kürtajdan sonra hiç sorun yaşamadım. adetlerim 28-29 gün arayla çok düzenli bir şekilde oldu. acaba yine de dr a gitmeli miyim hamile kalmadan. bi de şu incir suyu olayını soracaktım, bilen biri anlatırsa sevinirim

herkese mrb, bugün llk kez katılıyorum aranıza.ben de bebeğim 8. haftanın içindeyken gelişmediği için 3 aralıkta kürtaj oldum. 3-4 ay kadar korundum. bu ay korunmayı bıraktık ama olmadı, test yaptım. 2gün içinde hastalanacağım. umarım ikinci ay olur. olmayacak diye korkmuyorum ama sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye.
bir şey soracağım. kürtajdan sonra hiç sorun yaşamadım. adetlerim 28-29 gün arayla çok düzenli bir şekilde oldu. acaba yine de dr a gitmeli miyim hamile kalmadan. bi de şu incir suyu olayını soracaktım, bilen biri anlatırsa sevinirim

canım benım geçmiş olsun oncelıkle...
bence 8 haftalık bebişimi kalp atısları durduu için kaybrttım kurtaj oldum...dr um ılk regl den sonra tekrar kontrele caırmıştı benı...sonrasında korunmayı bırakınca tekrar ben gene bı gıttım dr a..yumurtalıklarıma tekrar bı baktırdım...ve cok kısa bı zamanda hamiş kaldım...adetlerınde sorun yoksa bişi olmaz sanırım..genede içim rahatlasın dersen bı gıt dr a ıstersen.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım..hakkında hayırlısı olsun...a.s.:nazar:

Back
X