• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benım geçmiş olsun oncelıkle...
bence 8 haftalık bebişimi kalp atısları durduu için kaybrttım kurtaj oldum...dr um ılk regl den sonra tekrar kontrele caırmıştı benı...sonrasında korunmayı bırakınca tekrar ben gene bı gıttım dr a..yumurtalıklarıma tekrar bı baktırdım...ve cok kısa bı zamanda hamiş kaldım...adetlerınde sorun yoksa bişi olmaz sanırım..genede içim rahatlasın dersen bı gıt dr a ıstersen.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım..hakkında hayırlısı olsun...a.s.:nazar:

sağol, umarım en kısa zamanda kalabilirim. peki sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın

p1000511kbc.jpg

ıyı pazarlar kızlar nasılsınız
ben ıyıyım annem hala bende bol bol gezıyoz sımdıde cıkmadan bır mesaj atayım dedım
yenı hamısler tebrık ederım saglıkla gelısır bebıslerınız ınsallah

kızlar hepınızı opuyorum

herkese mrb, bugün llk kez katılıyorum aranıza.ben de bebeğim 8. haftanın içindeyken gelişmediği için 3 aralıkta kürtaj oldum. 3-4 ay kadar korundum. bu ay korunmayı bıraktık ama olmadı, test yaptım. 2gün içinde hastalanacağım. umarım ikinci ay olur. olmayacak diye korkmuyorum ama sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye.
bir şey soracağım. kürtajdan sonra hiç sorun yaşamadım. adetlerim 28-29 gün arayla çok düzenli bir şekilde oldu. acaba yine de dr a gitmeli miyim hamile kalmadan. bi de şu incir suyu olayını soracaktım, bilen biri anlatırsa sevinirim

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Adetinin düzenli bir şekilde geliyor olması bana göre en önemli işaret. Çünkü ben kendimde de aynı işarete güvenmiştim. Günümüzde maalesef düşük olayları çok arttı. Özellikle ilk hamileliklerde. Benim doktorum bile ilk gebeliğinde düşük yaşamış. O yüzden kendini hiç kusurlu, zayıf, hasta vs. hissetme. Eğer duygusal olarak kendini hazır hissediyorsan, sen hiç düşük yapmamış sayılırsın. Ben Eylül'de 7 haftalık düşük yaptım, Aralık'ta hamile kaldım. Şu anda herşey yolunda gidiyor çok şükür. Allah isteyen herkese versin:Saruboceq:

kızlar bugün itibariyle 7+5 oldum...ama 2 gündür lekelenme tarzında kanamam var.çok çok az,ağrım da yoktu 2 gündür ama bugün biraz var...dün akşam dr. a gittim,bebeğim iyi kese iyi..ama keseyi çevreleyen dokuda ince sızıntı şeklinde kanama varmış.dinlen dedi sadece..bi iyiyim bi kötüyüm,gelgitler yaşıyorum,sinir bi durum.bişey olmaz dimi?kahverengi,öyle kırmızı falan değil...günde 2 tane yaprak pet değiştiriyorum o kadar...canım sıkılıyo ama...
canımm kendine dikkat et.yat bol bol dinlen.stres yapma RABBİM bebişini korusun bitanem..
kızlar bende sizler gibi düşük yaptım ilk çocuğumu...
sağlık problemim yoktu.thy'da hostestim ve o esna da hava tepesinde küçük yavrumu kaybettim.
işimi bıraktım ve kendi mesleğimle ilgilenmeye başladım.
7 ay sonra tekrar hamile kaldım.
minik kızımı dünyaya getirdim.
hamile kalınca
kendinize mutlaka dikkat edin.
yorulmayın,bol bol istirahat edin.sağlıklı beslenin...ins allah sizlerinde gönlünüze göre sağlıklı,hayırlı bir çocuk nasip eder...
canım kızını ALLAH bağışlasın.darısı tün bebiş isteyen arkadaşlarıma ve banada tabii.
selam arkadaşlar ben de şubat ayında düşük yaptım. 1i5 aylık hamileydim. geçen ay korunmadık 28 inde regl olmam gerekiyor bakalım ne olacak?
geçmiş olsun,hoş geldin tatlım.bebişin fazla bekletmeden gelir inşallah canım.
cuma günü dra gittim bebişimin kalp atışlarını gördük duymadık çünkü bebiş için dopler pek iyi değilmiş teyzeleri. canlarım en kısa zamanda darısı siz canlarımın başına
esra canımm,yeğenimin kalp atışlarını duymuşsun.gözünaydın bacım RABBİM sağlıcakla kucağına alıp,misss gibi kokusunuda duymayı nasip etsin inşş..duan içinde kocamaaan bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
herkese mrb, bugün llk kez katılıyorum aranıza.ben de bebeğim 8. haftanın içindeyken gelişmediği için 3 aralıkta kürtaj oldum. 3-4 ay kadar korundum. bu ay korunmayı bıraktık ama olmadı, test yaptım. 2gün içinde hastalanacağım. umarım ikinci ay olur. olmayacak diye korkmuyorum ama sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye.
bir şey soracağım. kürtajdan sonra hiç sorun yaşamadım. adetlerim 28-29 gün arayla çok düzenli bir şekilde oldu. acaba yine de dr a gitmeli miyim hamile kalmadan. bi de şu incir suyu olayını soracaktım, bilen biri anlatırsa sevinirim
tatlım geçmiş olsun,hoş geldin.niye korkuyosun canım biz hepimiz aynı acıları yaşadık.aramızda bir sürü,tekrar hamiş kalan arkadaşlarım var.RABBİM'den her zaman hayırlısını dile bitanem.zamanı gelince tekrar olacak inşş.adetinin düzenli olmasıda çok güzel.valla incir suyunu ben hiç içmedim,kuru olarak yedim ama suyunu içen arkadaşlarım gelince sana yardımcı olurlar tatlım.
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Adetinin düzenli bir şekilde geliyor olması bana göre en önemli işaret. Çünkü ben kendimde de aynı işarete güvenmiştim. Günümüzde maalesef düşük olayları çok arttı. Özellikle ilk hamileliklerde. Benim doktorum bile ilk gebeliğinde düşük yaşamış. O yüzden kendini hiç kusurlu, zayıf, hasta vs. hissetme. Eğer duygusal olarak kendini hazır hissediyorsan, sen hiç düşük yapmamış sayılırsın. Ben Eylül'de 7 haftalık düşük yaptım, Aralık'ta hamile kaldım. Şu anda herşey yolunda gidiyor çok şükür. Allah isteyen herkese versin:Saruboceq:
burcu nasılsın tatlım,bebiş nasıl?uzun zamandır gelmiyodun.öpüyorum seni bitanemmŞenizŞeniz
ıyı pazarlar kızlar nasılsınız
ben ıyıyım annem hala bende bol bol gezıyoz sımdıde cıkmadan bır mesaj atayım dedım
yenı hamısler tebrık ederım saglıkla gelısır bebıslerınız ınsallah

kızlar hepınızı opuyorum

yeliiz kıss gez gez.inşallah annen burdayken, kafan rahat olur ve bebişin sürpriz kaydirigubbakcemile4yapar canım benimm..

selam kızlar geçmişi okuyamadım pek umarım hepiniz iyisinizdir...mehtapcım merak etmiş sen nasılsın gülüm:))
benim oturunca feci sırt ağrılarım oluyor 5 dakikadan fazla oturamıyorum..
doktorum sabrediceksin diyor idare ediyorum işte..
hepinizi öpüyorum kızlar..

burcu nasılsın tatlım,bebiş nasıl?uzun zamandır gelmiyodun.öpüyorum seni bitanemmŞenizŞeniz

Sağol hayatım. Bebişim de ben de çok iyiyiz çok şükür. Umarım sen de iyisindir. Ağustos annelerine takılıyorum ben genellikle. Burayı da maillerden takip ediyorum. Yardımcı olabileceğimi düşündüğüm arkadaşlar olursa cevap yazıyorum böyle. Buradaki kimse umudunu yitirmesin. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız bebişlerimize:Saruboceq:

kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..

sağol, umarım en kısa zamanda kalabilirim. peki sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın

canım bende aynı durumu yaşadım kendi oktorum 3 ay bekle dedi
başka bi doktorla görüştüm eğer ilk adet görüldüyse problem yok demekter beklemene gerek yok dedi ben beklemeyi düşünmüyorum anlıyıcağın çalışmalar başlıyıcak inşallah hepemizin yüzünü güldürür allah

kızlar ben geldim busabah idrarda çok silik çizgiyi gördüm hemen kan tahlili verdim 168,2 çıktı kızlarr allahım sizlerede nasip etsin bol bol meryem suresi okuyun allah kabul etti dualarımı..

Çok ama çok tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım incir suyu olayını ibrahim saraçoğlunun sitesinde kürler bölümünde bulabilirsin

canımm kendine dikkat et.yat bol bol dinlen.stres yapma RABBİM bebişini korusun bitanem..

canım kızını ALLAH bağışlasın.darısı tün bebiş isteyen arkadaşlarıma ve banada tabii.

geçmiş olsun,hoş geldin tatlım.bebişin fazla bekletmeden gelir inşallah canım.

esra canımm,yeğenimin kalp atışlarını duymuşsun.gözünaydın bacım RABBİM sağlıcakla kucağına alıp,misss gibi kokusunuda duymayı nasip etsin inşş..duan içinde kocamaaan bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

tatlım geçmiş olsun,hoş geldin.niye korkuyosun canım biz hepimiz aynı acıları yaşadık.aramızda bir sürü,tekrar hamiş kalan arkadaşlarım var.RABBİM'den her zaman hayırlısını dile bitanem.zamanı gelince tekrar olacak inşş.adetinin düzenli olmasıda çok güzel.valla incir suyunu ben hiç içmedim,kuru olarak yedim ama suyunu içen arkadaşlarım gelince sana yardımcı olurlar tatlım.

yeliiz kıss gez gez.inşallah annen burdayken, kafan rahat olur ve bebişin sürpriz kaydirigubbakcemile4yapar canım benimm..

Çok ama çok tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

nasip eder rabbim

kızlar siz nasılsınız fundişim göremiyorum seni nasılsın.özlemciğim melike anjelic ablam osmak ve diğer canlarım nerelerdesiniz

iyiyim canım be ne olsun burası bayaa sessiz ben aynıyım ilaçlarımı kullanıyorum korunma süremin bitmesine 1 ay var ama herhalde uzatcaz kriz bizi çok ciddi vurdu biraz maddi durumu toparlamamız lazım bakalım nasip senin bebiş nasıl iyisiniz dimi

canım gözün aydın.tebrik ediyorum eşini ve seni.ne güzel yaa maşallah,sırayla müjdeli haberlerimizi paylaşıyoruz.
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına..

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım incir suyu olayını ibrahim saraçoğlunun sitesinde kürler bölümünde bulabilirsin

nasip eder rabbim

kızlar siz nasılsınız fundişim göremiyorum seni nasılsın.özlemciğim melike anjelic ablam osmak ve diğer canlarım nerelerdesiniz

esracım ablam bende o yüzden fazla uğrayamadım siteye.dünden beri çok bel ağrım var,doktorumu aradım endişelenme dedi ama yinede korkuyorum işte.iyiki ablam var her işimi yaptı sağolsun.bide kum döküyorum tatlım yaa,bol bol su içmekten başka yapabileceğim bişe yok şuan.bu hafta içi doktor randevum var,inşallah herşey yolundadır.
sende ne var ne yok canım?

kızlar nasılsınız,herkes iyidir umarım,fazla uğrayamayıyorum siteye.geçmişi pek okuyamadım.
ben iyiyim çok şükür,bu ara biraz bel ağrım var ve kum döküyorum.inşallah herşey yolunda gider tüm hamile arkadaşlarım ve benim için.bebek isteyen tüm arkadaşlarım sırayla hepiniz vereceksiniz müjdeyi inşallah.
hepinizi öpüyorum canlarım.

kızlar nasılsınız,herkes iyidir umarım,fazla uğrayamayıyorum siteye.geçmişi pek okuyamadım.
ben iyiyim çok şükür,bu ara biraz bel ağrım var ve kum döküyorum.inşallah herşey yolunda gider tüm hamile arkadaşlarım ve benim için.bebek isteyen tüm arkadaşlarım sırayla hepiniz vereceksiniz müjdeyi inşallah.

canım çok çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda ağrılarından kurtulursun. inşallah hepimiz vereceğiz güzel haberleri. benimde geri sayım başladı inşallah verebilirim güzel haberler

canım çok çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda ağrılarından kurtulursun. inşallah hepimiz vereceğiz güzel haberleri. benimde geri sayım başladı inşallah verebilirim güzel haberler

çok teşekkür ederim canım,hala bel ağrım devam ediyo,umarım fazla sürmez.
canım güzel haberlerini bekliyorum,inşallah müjdeyi vereceksin bize bu ay...

selam kızlar geçmişi okuyamadım pek umarım hepiniz iyisinizdir...mehtapcım merak etmiş sen nasılsın gülüm:))
benim oturunca feci sırt ağrılarım oluyor 5 dakikadan fazla oturamıyorum..
doktorum sabrediceksin diyor idare ediyorum işte..
hepinizi öpüyorum kızlar..
canımm foton ne güzel çıkmış kıs, kocamaaan bi maşallah:nazar:geçmiş oldun güzelim, sabret oğluşunu hayırlısıyla kucağına alınca hepsini unutacaksın. bitanem bende dra gitmiştim hatırlarsan,akıntım için hap ve fitil verdi,bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için.:jeyyar:4 mayıs'da üniversite hast.randevum var,düşüklerimin sebebini araştırmak için.
Sağol hayatım. Bebişim de ben de çok iyiyiz çok şükür. Umarım sen de iyisindir. Ağustos annelerine takılıyorum ben genellikle. Burayı da maillerden takip ediyorum. Yardımcı olabileceğimi düşündüğüm arkadaşlar olursa cevap yazıyorum böyle. Buradaki kimse umudunu yitirmesin. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız bebişlerimize:Saruboceq:
çok şükür iyiyim burcucum.bekliyoruz işte bebişlerimiz naz yapmayı bırakıpta gelsinler diye.hee bu arada diyetisyene gittim,spora başladım.diyet biraz zorda:1no2:spor şahane yaaalkisalkisalkis.okulumuzda bir sürü bayan,öğretmen eşliğinde güle oynaya tepiniyoruz.yaza incecik olmak istiyorum..
canımm çok sevindim:teytey:.maşallah:nazar:RABBİM aynı acıları yaşatmadan,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş.:Saruboceq:
canım bende aynı durumu yaşadım kendi oktorum 3 ay bekle dedi
başka bi doktorla görüştüm eğer ilk adet görüldüyse problem yok demekter beklemene gerek yok dedi ben beklemeyi düşünmüyorum anlıyıcağın çalışmalar başlıyıcak inşallah hepemizin yüzünü güldürür allah
uslucum çalışmaların hayırlı olsun tatlım.bebişin fazla bekletmeden gelir inşş:Saruboceq:
iyiyim canım be ne olsun burası bayaa sessiz ben aynıyım ilaçlarımı kullanıyorum korunma süremin bitmesine 1 ay var ama herhalde uzatcaz kriz bizi çok ciddi vurdu biraz maddi durumu toparlamamız lazım bakalım nasip senin bebiş nasıl iyisiniz dimi
makbulecim nerelerdesin yaa?melike,aylin,funda,pınar,neriman ay hiç kimse yok nerdesiniz kıslaaarr:oklava:makbule canım(osmak, ismini yanlış hatırlamıyorum dimii)hayırlısı olsun be gülüm.bu kriz canavarkötükedihüso hepimizi vurdu valla ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun..bence sen çalışmalara başla hemencecik gelmiyoki bizim sıpalar:oklava:gelene kadar eşinni işi düzelir inşş canım.:Saruboceq:

özlemcim ben kendi adıma iyiyim çok şükür.geçmiş olsun tatlım,kendine ve yeğenime dikkat et annesi.RABBİM hamiş arkadaşlarımın ve senin bebişlerinizi korusun gülüm.:Saruboceq:bende seni çoook öpüyorum bitanemŞeniz

Back
X