- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.481
delf canımm ben burdayım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun 28. gundeyim. Kırmızlar meydanda yok. Gögüslerim tas davul ve acı içinde. meraktayım
canım ben hemen ufak bir özet geçeyim. Biz Kasım 2007 de artık çocuk istemeye başladık. ve ben ön bir kontrol için dr a gittim. ön bütün testler temiz çıktı ve başladık denemeye ama yaştan dolayı dr 1 senelik bekleme süresini 6 aya indirdi. ve ben 6. ayda hamile kaldım. Maalesef bende dış gebelik geçirdim. onu atlattıktan ve 3 aylık bir yasaktan sonra tekrar 2. ayımda hamile kaldım ve 12 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar. Ve çıkan fetusu genetik incelemeye aldılar. ve Allahın sevdiği kuluymuşum ki bebek down sendromlu çıktı. ondan kalbi durmuş sonra eşimle bana bakıldı genetik olarak. çok şükür ki birşey çıkmadı tertemiz dr um tamamen kötü bir tesadüf bu yaşadıkların dedi. Kan pıhtılaşmasına da bakıldı o da temiz çıktı. 3 aylık yasak verdi ama 2. aydan sonra bir gel bakalım dedi. gittik herşey toparlamış başlayın çalışmaya dedi. bakalım ilk ay olmadı birşey , bu ay var mı hala bilmiyorum çünkü bugun 28. gundeyim ve adet görmedim (ki benim saat gibidir) inşallah görmem de güzel hayırlı haberler verebilirim canım. ( kısa özet dedim destan yazdım )
hamiş olan güzel ane adayları hepinizi tebrik ederim bende başlıyıcam buay inşallah güzel haberi bende sizlerle paylaşabilirim
kızlar herkeze slm umarım her şey yolundadır. ben daha adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı ve ilk defa sevindim tek çizgiyi gördüğüm için.çünkü biraz üşütmüşüm bronşit başlangıcı varmış.dr bir sürü antibiyotik falan verdi kullandım açıkcası endişeliydim ya hamileysem bebeğe bişi olur diye ama şükür rahatladım.bi de adet olsaydım.düşüğüm 14 marttaydı baya bi oldu.hayırlısı bakalım.inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm sizlere.
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
yazgulum adetin geçmiş miydi peki? erken gebelik testi mi yaptın ?
Merhaba Arkadaşlar..Bugün çok kötüyüm..Sabah bebeğimi düşürdüm..Şu an yatakdayım..Dr.biraz dinlen dedi.. ama çok üzüldümmilk bebeğimdi..( Sadece paylaşmak istedimm. Şu an beni en iyi anlayan sizler olursunuz..
canım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişi gelmiyor malesef elimizden .rabbim sabır versin.sıhhat versin inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur.inşallah bi daha böyle bir acı yaşamazsın.:1hug:
Canımm çok teşekkür ederim..Allah kimseye böyle bir duyguyu yaşatmasın..İçim acıyor...Sabahdan beri ağlamakdan gözlerim şişti..Kendimi bu kadar kötü hissedeceğimi sanmıyordumm.Herşeyin hayırlısı Allahdan..Belkide böyle daha hayırlısı idi..Ama işte bebişe alıştım...5 hafta içinde çok alışmıştımm
Merhaba Arkadaşlar..Bugün çok kötüyüm..Sabah bebeğimi düşürdüm..Şu an yatakdayım..Dr.biraz dinlen dedi.. ama çok üzüldümmilk bebeğimdi..( Sadece paylaşmak istedimm. Şu an beni en iyi anlayan sizler olursunuz..[/QUOTE
Üzülme desekte boş ama inan gerçekten seni anlayacak en içten ve iyi insanlar burda. Hepimiz acımızı paylaşıyoruz ve hafifliyoruz. Allah hayırlısını versin tez zamanda tabii önce senin sağlığın unutma ne zaman istersen biz burdayız
Canımm çok teşekkür ederim..Allah kimseye böyle bir duyguyu yaşatmasın..İçim acıyor...Sabahdan beri ağlamakdan gözlerim şişti..Kendimi bu kadar kötü hissedeceğimi sanmıyordumm.Herşeyin hayırlısı Allahdan..Belkide böyle daha hayırlısı idi..Ama işte bebişe alıştım...5 hafta içinde çok alışmıştımm
canım benim düşükten sonra ilk adetim olucak. hesaplıyamadım. 14 martta bebeğiğm düştü.düzensiz olan olan adetlerim hamile kalmadan önce 4 ay hep 31 inde oldu.yani düzene girmişti.dr uma sordum.14 ümü 31 imi diye şimdi bünye kendi kendine toparlancak ve yeni bir tarih belirlencek dedi.ama 45 gün oldu baya bi geçti yani canım.dün yaptım testi.erken mi geçmi bilemeiyorum tatlım.sence.
sizler beni çok iyi anlarsınız...Allah kimseye yaşatmasın.. 6 sene sonra bulduğum meleğimdi...İçin acıyor....Kanıyor..... Yüreğim yanıyorum.....aĞLAMA KRİZİ YAAŞIYORUMM VE SUSAMIYORUM.........aLLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN...iNŞALLAH BİRGÜN MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...