E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.521
arkadaşlarım teşekkür ederim,sizlere de geçmiş olsun. Allah hepimizi bebişlerimize sağlıklı ve rahat rahat kavuştursun
canım çok geçmiş olsun
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 hafta önce düşük yaptım.Gerçi değişik oldu benim düşük deneyimim.Hamile olduğumuda fark etmemiştim.Doktora gidip minik keseyi görünce öğrenmiştim.Aradan 15-20 gün geçmişti ki kontrole gittiğim gün ağrılarım ve kahverengiden kırmızıya dönen kanamam oldu.Serum verdi doktor bebeğe baktı gayet sağlıklı dedi.Kasılmalarımı durdurmak 5 saat sürdü.Bu süreçte bebeği kaybetmedim.Evde dinlenmeye çekildim jelde kullanıyordum aynı zamanda.Kanamam ve ağrımda hemen geçmiş yine kahverengiye dönerek kaybolmuştu 2-3 gün sürdü zaten bu anlattığım risk.Her şey normalken 1 hafta önce yapışık bir şeyler gelmişti yattığım yerde selpağa.Hatta acaba bu kesemi diye incelemiştim ama anlayamamıştım.Ben bebeğin düşmediğini sanarak doktora kontrole gittiğimde keseyi bulamayınca anladıkki o düşen yapışık şey bebekmiş.Doktorlar beni incelerken inanamadılar çok şaşırdılar.Düşüğe dair hiç bir iz yok.Siz hamile olduğunuza eminmisiniz diye bayağı bir bebeği aradılar karnımda ve vajende.Şaka gibiydi aslında.Üzüntünün içinde şaşkınlık yaşadık hepimizde.Doktor kesenin çekilmiş resmini görünce ancak inandı düşük yaptığıma.Anlattığın kanama ve ağrı kesinlikle düşüğü anlatmıyor dedi.Gerçektende düşüğümü kanama ve ağrılı yapmamıştım.Onları şaşırtan hem düşük gibi olmaması hemde rahmin sanki böyle bir şey yaşanmamış gibi dümdüz olmasıydı.Emin olmak için kan testi istediler.Değerimin 30 çıkacağı tahminini yaptı ama onunda altında çıktı 6 idi değerim.Her şey normal dedi.Allaha şükür ki en azından bedenen çok zor bir düşük hikayem olmadı.Ruhen ise tek sıkıntım bebeğim olsaydı belki daha fazla üzülebilirdim.Fakat 2 aydır zaten eşimin bacağındaki kitleye konulamayan teşhis yüzünden zor günler geçiriyoruz.Aklım hep eşimdeydi.O yüzden ne hamileliğimi anlayabildim ne de düşüğümü.Eşimden güzel haberler almak için hep dua ediyorum.Rabbim eşimi bana bağışlasın inş.Bebek içinse biraz kendimi dinlemek istiyorum.Çünkü planlı bir hamilelik değildi.Şu an istediğim tek şey eşimin sağlığıyla ilgili güzel haberler almak.Kafam ondan yana rahat olursa belki tekrar bu defa planlı bebek denemelerine başlarız.Benim gibi düşük yapan bir çok arkadaş var burda.Rabbim hepinize inş. en kısa zamanda tekrar bebekler versin.Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin......
canım geçmiş olsun rabbim bir daha kimselere yaşatmasın
kizlar ben 20 nisanda dusuk yaptim 4haftalikti zaten.biraz kendiliginden biraz da ilacla dustu ama dusukten sonra doktorla konusma firsatim olmadi.ben ne zaman hamile kalmaliyim acaba?biraz beklemeli miyim?benimle ayni seyi yasayanlar sizin doktorunuz ne soyledi bu konu hakkinda?
canım benim de 3 haftalıktı ve dr 3 ay korun dedi ama ben 1 aydan sonra korunmayı bıraktım ancak 8 ayda hamile kalabildim