• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlarım teşekkür ederim,sizlere de geçmiş olsun. Allah hepimizi bebişlerimize sağlıklı ve rahat rahat kavuştursun

canım çok geçmiş olsun

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 hafta önce düşük yaptım.Gerçi değişik oldu benim düşük deneyimim.Hamile olduğumuda fark etmemiştim.Doktora gidip minik keseyi görünce öğrenmiştim.Aradan 15-20 gün geçmişti ki kontrole gittiğim gün ağrılarım ve kahverengiden kırmızıya dönen kanamam oldu.Serum verdi doktor bebeğe baktı gayet sağlıklı dedi.Kasılmalarımı durdurmak 5 saat sürdü.Bu süreçte bebeği kaybetmedim.Evde dinlenmeye çekildim jelde kullanıyordum aynı zamanda.Kanamam ve ağrımda hemen geçmiş yine kahverengiye dönerek kaybolmuştu 2-3 gün sürdü zaten bu anlattığım risk.Her şey normalken 1 hafta önce yapışık bir şeyler gelmişti yattığım yerde selpağa.Hatta acaba bu kesemi diye incelemiştim ama anlayamamıştım.Ben bebeğin düşmediğini sanarak doktora kontrole gittiğimde keseyi bulamayınca anladıkki o düşen yapışık şey bebekmiş.Doktorlar beni incelerken inanamadılar çok şaşırdılar.Düşüğe dair hiç bir iz yok.Siz hamile olduğunuza eminmisiniz diye bayağı bir bebeği aradılar karnımda ve vajende.Şaka gibiydi aslında.Üzüntünün içinde şaşkınlık yaşadık hepimizde.Doktor kesenin çekilmiş resmini görünce ancak inandı düşük yaptığıma.Anlattığın kanama ve ağrı kesinlikle düşüğü anlatmıyor dedi.Gerçektende düşüğümü kanama ve ağrılı yapmamıştım.Onları şaşırtan hem düşük gibi olmaması hemde rahmin sanki böyle bir şey yaşanmamış gibi dümdüz olmasıydı.Emin olmak için kan testi istediler.Değerimin 30 çıkacağı tahminini yaptı ama onunda altında çıktı 6 idi değerim.Her şey normal dedi.Allaha şükür ki en azından bedenen çok zor bir düşük hikayem olmadı.Ruhen ise tek sıkıntım bebeğim olsaydı belki daha fazla üzülebilirdim.Fakat 2 aydır zaten eşimin bacağındaki kitleye konulamayan teşhis yüzünden zor günler geçiriyoruz.Aklım hep eşimdeydi.O yüzden ne hamileliğimi anlayabildim ne de düşüğümü.Eşimden güzel haberler almak için hep dua ediyorum.Rabbim eşimi bana bağışlasın inş.Bebek içinse biraz kendimi dinlemek istiyorum.Çünkü planlı bir hamilelik değildi.Şu an istediğim tek şey eşimin sağlığıyla ilgili güzel haberler almak.Kafam ondan yana rahat olursa belki tekrar bu defa planlı bebek denemelerine başlarız.Benim gibi düşük yapan bir çok arkadaş var burda.Rabbim hepinize inş. en kısa zamanda tekrar bebekler versin.Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin......

canım geçmiş olsun rabbim bir daha kimselere yaşatmasın

kizlar ben 20 nisanda dusuk yaptim 4haftalikti zaten.biraz kendiliginden biraz da ilacla dustu ama dusukten sonra doktorla konusma firsatim olmadi.ben ne zaman hamile kalmaliyim acaba?biraz beklemeli miyim?benimle ayni seyi yasayanlar sizin doktorunuz ne soyledi bu konu hakkinda?

canım benim de 3 haftalıktı ve dr 3 ay korun dedi ama ben 1 aydan sonra korunmayı bıraktım ancak 8 ayda hamile kalabildim

canım benim de 3 haftalıktı ve dr 3 ay korun dedi ama ben 1 aydan sonra korunmayı bıraktım ancak 8 ayda hamile kalabildim

cok sagol canm cevabin icin.ben de saabirsizlaniyorum bebis icin ve beklemek istemiyorum.hayirlisi artik.ayrica seni de tebrik ederim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

cok sagol canm cevabin icin.ben de saabirsizlaniyorum bebis icin ve beklemek istemiyorum.hayirlisi artik.ayrica seni de tebrik ederim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

sağol canım darısı başınıza

kizlar bide bisey sorucam.benim dusukten sonra kanamam bitince akintim ayni yumurtlama donemindeki gibi oluyo.sizin de boyle oldu mu,nasil oldu?dusukten hemen sonra yumurtlama olabilir mi?boyle hamis olan var mi acaba?

kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler

kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler

canım gözünaydın tebriklerrrrrrrkaydirigubbakcemile5Şeniz

selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir yeni gelen arkadaşlar hepiniz hpş geldiniz
kızlar çok fazla okumadım geçmişi teyet geçtim fundanın yazısını görene kadar fundacığım seni çok merak etmiştim şükür iyi olmuşsun allah bir daha yaşatmasın canım inşallah sende tez zamanda anne olucaksın

fundacım nilay tuba aylin yeliz ilk hamilemizin adını unuttum ve o iyisinizdir inşallah kızlar ve adını unuttuğum veya bilmediğim bu topikteki herkez iyisinizdir inşallah kızlar inanın hiç vaktim olmuyo yazılanları bile okuyamıyorum inanın hep aklımdasınız dün gece rüyamda hamile ymişim yani yeni öğrenmişim hamile olduğumu rüyamda kendi kendime diyorumki internete girimde arkadaşlarıma hamile olduğumu söylim diyorum size söylemeyi o kadar çok istiyodumki size söyleyemeden rüyam bitti hayır olsun yani anlayın sizi ne kadar düşündüğümü rüyamda bile burayı görüyorum

kızlar önceki günde rüyamda yumurta pişiriyomuşum ama yumurtaları yakmışım çoğu yanık çok kötüde yanık kokuyodu ve mutfağımda yanmıştı yani ateş gördüm mutfağımda mutfak yanmış yumurtalerı odaya götürüyorum masanın etrafında bir kaç kişi yemek yicekmişiz yumurtaları tam masaya koyucakken yarısını yere düşürüyorum ama hep yanık kırık kötüydü yani ne demek acaba sizinle paylaşmak istedim ilk defa böyle bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın

kızlar önceki günde rüyamda yumurta pişiriyomuşum ama yumurtaları yakmışım çoğu yanık çok kötüde yanık kokuyodu ve mutfağımda yanmıştı yani ateş gördüm mutfağımda mutfak yanmış yumurtalerı odaya götürüyorum masanın etrafında bir kaç kişi yemek yicekmişiz yumurtaları tam masaya koyucakken yarısını yere düşürüyorum ama hep yanık kırık kötüydü yani ne demek acaba sizinle paylaşmak istedim ilk defa böyle bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın

eşimi soranlar olmuş eşimin ameliyatı ertelendi doktor şimdi ameliyat olursa aynı yerlerin %90 tekrar açılacağını söyledi bu tüzden 6 ay aralıklı kontrollerle takib edicekler karnında açıklık varmış karnı baya bi şiş korseyle dolaşıyo korseyi hiç çıkarmaması lazım doktor eşimin şu an bu halde olmasının allahın bir lutfu olduğunu söylüyor eşim gibi dayanıklı iradeli bir hasta daha görmediğini söylüyo bütün hastane bizi tanıyo artık o kadar büyük bir ameliyat geçirdiki eşim bu ameliyattan sonra bu halde bile olması çok büyük bir mucizeymiş karnındaki patlağa bağlı kalp ve böbrekler büyüme yapmış idare etmemiz gerektiğini söylüyo doktor 6 ay daha sabredicez ama inanın o kadar zorki eşim devamlı sancı çekiyo artık benimlede paylaşmıyo ağrısının olduğunu beni daha fazla üzmek istemiyo biliyorum ama ben o söylemesede gözlerinden halinden acı çektiğini anlıyorum kızlar o kadar çok üzülüyorumki eşimin haline aylardır çekmediği ağrı eziyet kalmadı içim sızlıyo eşime baktığım zaman ona belli etmiyorum yanında gülüyorum sohbet ediyorum anlamamazlıktan geliyorum ama nereye kada çok kötü hissediyorum kendimi kalbim sızlıyo içime atmaktan içim çürümeye başladı artık gücümün tükendiğini hissediyorum ben çok çok seviyorum eşimi onun gözümün önünde erimesine daha ne kadar dayanabilirimki neyse kızlar başınızı şişirdim kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

eşimi soranlar olmuş eşimin ameliyatı ertelendi doktor şimdi ameliyat olursa aynı yerlerin %90 tekrar açılacağını söyledi bu tüzden 6 ay aralıklı kontrollerle takib edicekler karnında açıklık varmış karnı baya bi şiş korseyle dolaşıyo korseyi hiç çıkarmaması lazım doktor eşimin şu an bu halde olmasının allahın bir lutfu olduğunu söylüyor eşim gibi dayanıklı iradeli bir hasta daha görmediğini söylüyo bütün hastane bizi tanıyo artık o kadar büyük bir ameliyat geçirdiki eşim bu ameliyattan sonra bu halde bile olması çok büyük bir mucizeymiş karnındaki patlağa bağlı kalp ve böbrekler büyüme yapmış idare etmemiz gerektiğini söylüyo doktor 6 ay daha sabredicez ama inanın o kadar zorki eşim devamlı sancı çekiyo artık benimlede paylaşmıyo ağrısının olduğunu beni daha fazla üzmek istemiyo biliyorum ama ben o söylemesede gözlerinden halinden acı çektiğini anlıyorum kızlar o kadar çok üzülüyorumki eşimin haline aylardır çekmediği ağrı eziyet kalmadı içim sızlıyo eşime baktığım zaman ona belli etmiyorum yanında gülüyorum sohbet ediyorum anlamamazlıktan geliyorum ama nereye kada çok kötü hissediyorum kendimi kalbim sızlıyo içime atmaktan içim çürümeye başladı artık gücümün tükendiğini hissediyorum ben çok çok seviyorum eşimi onun gözümün önünde erimesine daha ne kadar dayanabilirimki neyse kızlar başınızı şişirdim kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur eşin. Biz her zaman burdayız canım

merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun

Back
X