- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.541
merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun
canım selam. Evet kan değerim hamile olduğumu gösteriyor. Cuma gunune randevu almıştım ama dayanamayıp çarşamba gününe çektim bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızda. Umarım sağlıkla tamamlayabilirim . yaşadıklarımdan sonra endişelerim çok ama çok fazla, negatif düşünüp olumsuzlukları üzerime çekmek istemiyorum açıkçası ama kimi zamanda başaramaıyorum bunu maalesef sürekli tetikteyim anlayacağın.
Korunma süren olmamasına çok sevindim. İnşallah hayırlı ve tez zamanda güzel haberler alacağız canım senden de.