• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun

canım selam. Evet kan değerim hamile olduğumu gösteriyor. Cuma gunune randevu almıştım ama dayanamayıp çarşamba gününe çektim bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızda. Umarım sağlıkla tamamlayabilirim . yaşadıklarımdan sonra endişelerim çok ama çok fazla, negatif düşünüp olumsuzlukları üzerime çekmek istemiyorum açıkçası ama kimi zamanda başaramaıyorum bunu maalesef sürekli tetikteyim anlayacağın.
Korunma süren olmamasına çok sevindim. İnşallah hayırlı ve tez zamanda güzel haberler alacağız canım senden de.

eşimi soranlar olmuş eşimin ameliyatı ertelendi doktor şimdi ameliyat olursa aynı yerlerin %90 tekrar açılacağını söyledi bu tüzden 6 ay aralıklı kontrollerle takib edicekler karnında açıklık varmış karnı baya bi şiş korseyle dolaşıyo korseyi hiç çıkarmaması lazım doktor eşimin şu an bu halde olmasının allahın bir lutfu olduğunu söylüyor eşim gibi dayanıklı iradeli bir hasta daha görmediğini söylüyo bütün hastane bizi tanıyo artık o kadar büyük bir ameliyat geçirdiki eşim bu ameliyattan sonra bu halde bile olması çok büyük bir mucizeymiş karnındaki patlağa bağlı kalp ve böbrekler büyüme yapmış idare etmemiz gerektiğini söylüyo doktor 6 ay daha sabredicez ama inanın o kadar zorki eşim devamlı sancı çekiyo artık benimlede paylaşmıyo ağrısının olduğunu beni daha fazla üzmek istemiyo biliyorum ama ben o söylemesede gözlerinden halinden acı çektiğini anlıyorum kızlar o kadar çok üzülüyorumki eşimin haline aylardır çekmediği ağrı eziyet kalmadı içim sızlıyo eşime baktığım zaman ona belli etmiyorum yanında gülüyorum sohbet ediyorum anlamamazlıktan geliyorum ama nereye kada çok kötü hissediyorum kendimi kalbim sızlıyo içime atmaktan içim çürümeye başladı artık gücümün tükendiğini hissediyorum ben çok çok seviyorum eşimi onun gözümün önünde erimesine daha ne kadar dayanabilirimki neyse kızlar başınızı şişirdim kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

nıhalcım sevdıgın bır ınsanın acı cekmesı elbette cok uzuyordur senı ama bak dr.bu durumuna bıle mucıze dıyormus allah korusun daha kotude olabılırdı neysekı esın yanında ve hergun daha ıyıye gıdıyor ve gun gelecek suankı halınden eser kalmayacak sadece hatırlamak ıstemeyecegınız bır donem olarak kalacak ınsallah
kendıne ıyı bakman gerek kı esıne ve cocugunada ıyı bakasın dımı ama
toparlanman gerek hepımız donem donem kotu gunler gecırıyoruz
allah esıne acıl sıfalar sanada sabır ve kuvvet versın :Saruboceq:

merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun

hosgeldın canım calısmalar kaldıgı yerden son hız devam haaaaaaa
allah hayırlısını versın sıcagı sıcagına olsun ınsallah

delf arkadasım senınde gozunaydın saglıkla gelsın bebegın
darısı bıze ınsallah

hosgeldın canım calısmalar kaldıgı yerden son hız devam haaaaaaa
allah hayırlısını versın sıcagı sıcagına olsun ınsallah

delf arkadasım senınde gozunaydın saglıkla gelsın bebegın
darısı bıze ınsallah

canım çok sağol. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh

Merhaba Arkadaşlar..Bugün çok kötüyüm..Sabah bebeğimi düşürdüm..Şu an yatakdayım..Dr.biraz dinlen dedi.. ama çok üzüldümmilk bebeğimdi..:(( Sadece paylaşmak istedimm. Şu an beni en iyi anlayan sizler olursunuz..

geçmiş olsun ben de aynı şeyleri yaşadım 25 gün oldu.insan çok üzülüyor
ama herşey bizim için çok geçmiş olsun.inşaallah yine hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın

Kızlar bende geçen martta kimyasal gebelik nedeniyle düşük yaptım nerdeyse 15 gün kahverengi akıntım ve kanamam oldu 1 nisanda normal adetim oldu ve şimdi hala olmam gereken adeti olmadım adetlerim düzenlidir 28 günde bir olur hadi bakalım hayırlısı bende düşükten sonra hiç ara vermedim Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.

hoşgeldin.ben de 8 nisanda kaybettim meleğimi.o pıt pıt atan kalbi atmadı maalesef.8 haftalıktı çok üzüldüm hala da üzülüyorum.ama yine de şükrediyorum rabbime alan da veren de o çünkü.inşallah hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın.bu sefer bu acıları
unuturacak mutluluklar yaşarsın

Kızlar merhaba nasılsınız? Bu sıralar pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım maalesef, bi ara tek tek okuycam, özlem, funda, melikem, esrai nerelerdesiniz, nasılsınız kıslar? Fundacım listeyi hala tutuyorsan ben 20 nisanda regl oldum...Sen nasılsın, dsaha iyi misin güzelim?

kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler

çok sevindim.inşalllah güzel bir hamilelik ve tatlı bir bebişle taçlandırırsın bu sayfaları.darısı başımıza inşallah tebrikler:CüvCüv:

çok sevindim.inşalllah güzel bir hamilelik ve tatlı bir bebişle taçlandırırsın bu sayfaları.darısı başımıza inşallah tebrikler:CüvCüv:

Canım çok teşekkürler. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alabilirim. Amin darısı her isteyenin başına:CüvCüv:

Çokkkk tebrik ederim Delf. a.s.

İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve tüm sevdiklerinle birlikte, güzel günlerde büyütürsün bebeğini:)

Kızlar merhaba nasılsınız? Bu sıralar pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım maalesef, bi ara tek tek okuycam, özlem, funda, melikem, esrai nerelerdesiniz, nasılsınız kıslar? Fundacım listeyi hala tutuyorsan ben 20 nisanda regl oldum...Sen nasılsın, dsaha iyi misin güzelim?

pınarcım nasılsın hayatım .bende bi süre giremedim bu ara da listeyi bi arkadaş tuttumu bilmiyorum .ama ben yinede en son yaptığım listeyi güncelleyeyim gören arkadaşlar beklenen adet tarihlerini bildirirler.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

BTRKLC...............................09Mayıs
Anjelic..................................20Mayıs
Pretty Women......................25 Mayıs
Neriman83.............................?
xxxxangel.............................?
Bumuyani.............................?
Myedebiyat...........................?
BTRKLC...............................?
Mehtapgülü..........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Gamzegül...........................?
Cancer................................?
Frabjous..............................?
Meliike.................................?
Karamelek-07.......................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

BTRKLC...............................09Mayıs
Karamelek-07.........................10Mayıs
Anjelic..................................20Mayıs
Pretty Women......................25 Mayıs
Neriman83.............................?
xxxxangel.............................?
Bumuyani.............................?
Myedebiyat...........................?
BTRKLC...............................?
Mehtapgülü..........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Gamzegül...........................?
Cancer................................?
Frabjous..............................?
Meliike.................................?

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş