- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.721
mehtapcım buralardamısın ışığın yanıyooo:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadriyecim neden kan testi yaptırmıyorsun en garantisi olur sende daha fazla stres olmaktan kurtulursun tatlım.4 günde geçmiş diyosun hemen çıkar eğer şu an hamileysen.
benım gec yumurtalama oluyor canım 33 34 gunde bı adet oluyorumyarayıdondurttuktan sonra temmuz ayından berı böle oluyor.
şimdi ufakta olsa bı umıdımz b-varya kanda da çıkmazsa dıyorum bunun bıraz tadını çıkartım bari :))
ooo mehtapcim nasilsin canim? hersey yolundami? ne var ne yok? torunun nasil anneannesi?
fundamm naber? aylin ugramiyor ne zamandir, face de de göremedim.. az kaldi onun dimi? zannedersem 2-3 hafta si kaldi bebisininn, allahim saglikla gelmesini nasip etsin...
selam canlarım nasılsınız?yeni hamişlerimiz var,delf ve anjelic çooook sevindim canlarım maşallaaahh.RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşş..aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hepinize çoook geçmiş olsun,MEVLAM tez zamanda, tekrar hayırlısıyla hamiş kalıp, kucaklarınıza almayı nasip etsin.uzuuuun zamandır giremedim nette sorun vardı,şimdi buralardayım.fundişim tatlım bu ayda olmadı,yine kırmızıları 3 gün erken gördüm.yeni tarihim 7 haziran.
endimetriuz diyolar canım rahim duvarına.onunla ilgili işte.sanırım kalınlaşması gerekiyo.oooo bu aksam senlik var kizlar, baya kalabaligiz...
bu arada iyi aksamlar..
biz bugün yumos takibine start verdik.. bugün muayene etti ultrasonla bakti ama :-(( rahim bilmemneyi cok ince dedi, türkcesi ne demek bilmiyorum, belkide cok erken daha o yüzdendir dedi dr um, bugün 9. günümüz, ve ben 32-33 günde bir oluyorum, ve kendi yaptigim testlere göre 16-19 gün arasi yumurtluyorum, bu yüzden erken olabilir dedi, bu ay ilacsiz denicez,olmazsa bidahaki ay ilacla. ve su rahim duvari midir nedir artik kalinlasmasza önümüzdeki ay igneden kacamicaksin dedi, benim moralim biraz bozuktu, odadan cikarken omzuma dokundu, merak etme sonunda basaricaz, yine güleceksin dedi, aslinda moralim bozuk degildi, ama kadin böyle konusunca arabaya zor gittim oturdum agladim. dedigim gibi aslinda cok rahatim. su an bile illa olsun demiyorum, hayirli vakti ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum hep...
neyse cok uzattim..
fikriniz varmi bu rahim seyile? hic duydunuzmu?
burdayım fundişim nasılsın bitanem?
kıslar ben çıkmak zorundayım.benim kociş çağırıyo,hadi maç yapmıycakmıydık diyo..bu arada bugün yumurtladım galiba,gerçi11. günüm ama baya bi akıntım oldu.neme lazım ben bu günümü boş geçirmeyeyim.hadi hepinizi çoook öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar tatlişkolarım..
hee funda canımm aylincime çoook selam söyle,RABBİM tek avazda kurtarsın,tabiii bütün hamişlerimizi...
oooo bu aksam senlik var kizlar, baya kalabaligiz...
bu arada iyi aksamlar..
biz bugün yumos takibine start verdik.. bugün muayene etti ultrasonla bakti ama :-(( rahim bilmemneyi cok ince dedi, türkcesi ne demek bilmiyorum, belkide cok erken daha o yüzdendir dedi dr um, bugün 9. günümüz, ve ben 32-33 günde bir oluyorum, ve kendi yaptigim testlere göre 16-19 gün arasi yumurtluyorum, bu yüzden erken olabilir dedi, bu ay ilacsiz denicez,olmazsa bidahaki ay ilacla. ve su rahim duvari midir nedir artik kalinlasmasza önümüzdeki ay igneden kacamicaksin dedi, benim moralim biraz bozuktu, odadan cikarken omzuma dokundu, merak etme sonunda basaricaz, yine güleceksin dedi, aslinda moralim bozuk degildi, ama kadin böyle konusunca arabaya zor gittim oturdum agladim. dedigim gibi aslinda cok rahatim. su an bile illa olsun demiyorum, hayirli vakti ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum hep...
neyse cok uzattim..
fikriniz varmi bu rahim seyile? hic duydunuzmu?