• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kadriyecim neden kan testi yaptırmıyorsun en garantisi olur sende daha fazla stres olmaktan kurtulursun tatlım.4 günde geçmiş diyosun hemen çıkar eğer şu an hamileysen.

benım gec yumurtalama oluyor canım 33 34 gunde bı adet oluyorumyarayıdondurttuktan sonra temmuz ayından berı böle oluyor.
şimdi ufakta olsa bı umıdımz b-varya kanda da çıkmazsa dıyorum bunun bıraz tadını çıkartım bari :))

oooo bu aksam senlik var kizlar, baya kalabaligiz...
bu arada iyi aksamlar..
biz bugün yumos takibine start verdik.. bugün muayene etti ultrasonla bakti ama :-(( rahim bilmemneyi cok ince dedi, türkcesi ne demek bilmiyorum, belkide cok erken daha o yüzdendir dedi dr um, bugün 9. günümüz, ve ben 32-33 günde bir oluyorum, ve kendi yaptigim testlere göre 16-19 gün arasi yumurtluyorum, bu yüzden erken olabilir dedi, bu ay ilacsiz denicez,olmazsa bidahaki ay ilacla. ve su rahim duvari midir nedir artik kalinlasmasza önümüzdeki ay igneden kacamicaksin dedi, benim moralim biraz bozuktu, odadan cikarken omzuma dokundu, merak etme sonunda basaricaz, yine güleceksin dedi, aslinda moralim bozuk degildi, ama kadin böyle konusunca arabaya zor gittim oturdum agladim. dedigim gibi aslinda cok rahatim. su an bile illa olsun demiyorum, hayirli vakti ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum hep...
neyse cok uzattim..
fikriniz varmi bu rahim seyile? hic duydunuzmu?

ooo mehtapcim nasilsin canim? hersey yolundami? ne var ne yok? torunun nasil anneannesi?
fundamm naber? aylin ugramiyor ne zamandir, face de de göremedim.. az kaldi onun dimi? zannedersem 2-3 hafta si kaldi bebisininn, allahim saglikla gelmesini nasip etsin...

selam canlarım nasılsınız?yeni hamişlerimiz var,delf ve anjelic çooook sevindim canlarım maşallaaahh.RABBıM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşş..aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hepinize çoook geçmiş olsun,MEVLAM tez zamanda, tekrar hayırlısıyla hamiş kalıp, kucaklarınıza almayı nasip etsin.uzuuuun zamandır giremedim nette sorun vardı,şimdi buralardayım.fundişim tatlım bu ayda olmadı,yine kırmızıları 3 gün erken gördüm.yeni tarihim 7 haziran.

benım gec yumurtalama oluyor canım 33 34 gunde bı adet oluyorumyarayıdondurttuktan sonra temmuz ayından berı böle oluyor.
şimdi ufakta olsa bı umıdımz b-varya kanda da çıkmazsa dıyorum bunun bıraz tadını çıkartım bari :))

bende genelde 35 günde bir falan oluyorum canım.
sen bilirsin canım ama fazla bekleme derim ben eğer varsa bişi erkenden doktora da görünmüş olursun.hakkında hayırlısı olsun kadrişcim
ooo mehtapcim nasilsin canim? hersey yolundami? ne var ne yok? torunun nasil anneannesi?
fundamm naber? aylin ugramiyor ne zamandir, face de de göremedim.. az kaldi onun dimi? zannedersem 2-3 hafta si kaldi bebisininn, allahim saglikla gelmesini nasip etsin...

nerim hoşgeldin canım .benden iyilik bi tanem .ne olsun takılıyorum yatmadan bakıyım dedim kknın hatunlarına.
aylin artık çok giremiyo tatlışkom az kaldı doğuma.inzivaya çekildi tosbaamm.
ama iyi yani merak etme evelsi gün akşam konuştuk.
selam canlarım nasılsınız?yeni hamişlerimiz var,delf ve anjelic çooook sevindim canlarım maşallaaahh.RABBİM sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşş..aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hepinize çoook geçmiş olsun,MEVLAM tez zamanda, tekrar hayırlısıyla hamiş kalıp, kucaklarınıza almayı nasip etsin.uzuuuun zamandır giremedim nette sorun vardı,şimdi buralardayım.fundişim tatlım bu ayda olmadı,yine kırmızıları 3 gün erken gördüm.yeni tarihim 7 haziran.

eklerim tatlım hemen listeye .bütün aylar bizim mehtapcım üzülme önümüzdeki aya inşallah.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Pretty Women.......................25 Mayıs
Meelike.................................01 Haziran
Mehtapgülü............................07Haziran
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

neyse kizlaar benim cok uykum geldi, sabah erken kalkmistim, is dr alisveris ev yodu beni baya.yarin burda tatil, havada bomba gibi, havuza gidicez, sabah erken kalkip pogaca yapicam, kardesim ve kiz arkadasi da gelecek, yüzelim biraz güneslenelim dimi amaa :-)) aksam da bize yemege alcam onlari.. bakalim, ins. hava kötü bir süpriz yapmaz..

iyi geceler canlarim.. melek dolu rüyalar diliyorum

nericim çok şükür iyiyim tatlım.evde net yoktu bende yaz temizliğine kalktım.işte badana boya.bu arada spor'ada gidiyorum biraz zayıflayayım.böyle tombiş tombiş olmuyo yaaa..canım üzülme zamanını bekliyo,hayırlısıyla olacak bebişin.inşş rahim duvarında kalınlaşır.amaaann takma kafana be tatlım hayırlı zamanını bekliyo işte.hepimiz tekrardan hamileyiiimm diye, haykıracaz burdan hayırlısıyla..canımm torunum çok iyi ellerinden öper teyzesi.çook yaramaz sevimli bi zilli işte,onu canımın içine sokmak istiyorum.diyorumki!elvan sen benim neremsin?ellerini göğsüne vuruyo gülüyo,ayy çook tatlı yaa.RABBıM hepinize önce annelik duygusunu,sonrada hayırlısıyla,anane ve babanelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallaaahh..

bu arada iyi aksamlar..
biz bugün yumos takibine start verdik.. bugün muayene etti ultrasonla bakti ama :-(( rahim bilmemneyi cok ince dedi, türkcesi ne demek bilmiyorum, belkide cok erken daha o yüzdendir dedi dr um, bugün 9. günümüz, ve ben 32-33 günde bir oluyorum, ve kendi yaptigim testlere göre 16-19 gün arasi yumurtluyorum, bu yüzden erken olabilir dedi, bu ay ilacsiz denicez,olmazsa bidahaki ay ilacla. ve su rahim duvari midir nedir artik kalinlasmasza önümüzdeki ay igneden kacamicaksin dedi, benim moralim biraz bozuktu, odadan cikarken omzuma dokundu, merak etme sonunda basaricaz, yine güleceksin dedi, aslinda moralim bozuk degildi, ama kadin böyle konusunca arabaya zor gittim oturdum agladim. dedigim gibi aslinda cok rahatim. su an bile illa olsun demiyorum, hayirli vakti ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum hep...
neyse cok uzattim..
endimetriuz diyolar canım rahim duvarına.onunla ilgili işte.sanırım kalınlaşması gerekiyo.
hakkında hayırlsı olsun bi tanem .vakti zamanı ne zamansa o zman geldin meleğin inşallah

kıslar ben çıkmak zorundayım.benim kociş çağırıyo,hadi maç yapmıycakmıydık diyo..bu arada bugün yumurtladım galiba,gerçi11. günüm ama baya bi akıntım oldu.neme lazım ben bu günümü boş geçirmeyeyim.hadi hepinizi çoook öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar tatlişkolarım..
hee funda canımm aylincime çoook selam söyle,RABBıM tek avazda kurtarsın,tabiii bütün hamişlerimizi...

kıslar ben çıkmak zorundayım.benim kociş çağırıyo,hadi maç yapmıycakmıydık diyo..bu arada bugün yumurtladım galiba,gerçi11. günüm ama baya bi akıntım oldu.neme lazım ben bu günümü boş geçirmeyeyim.hadi hepinizi çoook öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar tatlişkolarım..
hee funda canımm aylincime çoook selam söyle,RABBİM tek avazda kurtarsın,tabiii bütün hamişlerimizi...

ohhh kolay gelsin bacım bereketli olsun.
söylerim tatlım .amiiin

malesef kızlar fundişinizde kaçar :)))))))))))
anladınız iştee.öpüyorum çoook .
nericim kusura bakma kuzum ya
kocişin uykusu gelmişşşş.

canımm görümcene geçmiş olsun.inşallah bebişine hiç bişicik olmadan hayırlısıyla,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RABBıM..duan içinde amiiin bitanem,gerçekten yatıp başka birisine muhtaç olmak çok zor.hadi ben kaçtım kociş çok kızdı kocamaaaann öptüm canikolarım.mucccccuuuuuukkk..

bu arada iyi aksamlar..
neyse cok uzattim..

Rahim duvarının embriyonun tutunabilmesi için belirli bir kalınlığın üzerinde olması gerekiyor. Genellikle bu durum klomen gibi ilaçlar kullananlarda yan etki olarak görülebiliyor ama sen ilaç kullanmadığını yazmışsın. Çözümü var ama merak etme. Doktor eğer kalınlaşmanın yeterli olmadığını tesbit ederse östrojen bantı ya da vaginal fitil veriyor. O zaman kalınlaşıyor rahim. Yani kafaya takılacak çözümsüz bir sorun değil canım.

günaydin kizlar, sagolun vallah icime su serptiniz. belkide gercekten 9. günümdü diye ince hala. bi bakalim yarin ne kadar olmus... ay ne zor isler ya.. allah kolaylik.- versin..
hadi fistiklar, ben hazirlik yapicam havuza gidicez.. cosmus bunlar bu havada :-))) yagmur yagcak diyom inanmiyolar.. su an gökyüzü bulutla kapli, acilir diyolar.. neyse öptüm hepinizi kendinize iyi bakin

fundacım dr sordum genetigi burda yaptır dedi özele gitme dedi enteresan olan benim genetigi iptal etti dna eldesi diye bişey istedi anlamadım gerek yok dedi ama faazla soru soramadım başı çok kalabalıktı bir gelişme olursa yazarım cnm

Back
X