slm kızlar nehabersınız
ben sabah dr.a gıttım bır tanecık yumurta var oda kucuk
carsamba tekrar gıdıcem buyumuşse asılama yapıcak
dualarınıza ıhtıyacım var allah ıslerımızı kolaylastırsın ınş.
bızım kızlar opuyorum hepınızı
yelizim canım.yumoşun inşallah gelişir,aşılaman ilk seferde hemencecik tutar inşş bitanem.dualarım seninle tatlım..
dün ikinci düşüğümü yaptım ....canım çok sıkkın allahım bir bebek nasip etsin.beta hcg yarıya düştü bebeğim düşüyor kanamam çok az..5hafta 3 günlüktü......başından bu tür olay geçen var mı
canım çok geçmiş olsun.hepimiz aynı acıları yaşadık.RABBİM tekrar yaşatmadan,hayırlısıyla tez zamanda tekrar nasip etsin güzelim..benim ilk düşüğümde çok az kanamam oldu,kürtaj olmak zorunda kaldım.ikincisinde kanamam 3,4 gün içinde çoğaldı ve evde düşük yaptım.ikiside on haftalıktı.
merhaba arkadaşlar..
bende yaklaşık 8 ay önce düşük yaptım 5 haftalıkken,şimdi tekrar deniyoruz bakalım kısmet herşey tabiki.allah isteyem herkese versin inşallah...
geçmiş olsun tatlım.duan içinde amiiiinn.RABBİM isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. BENİMDE 19 HAFTALIK BEBEKTİ. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM. ALLAH İZİN VERİRSE RAMAZANDAN SONRA TEKRAR DÜŞÜNÜYORUZ.:teselli:
tatlım geçmiş olsun.inşallah ilk denemenizde tutunur bebişin..
bende bugun 7+3 günlük bebegimi kaybettm allah herkeze sabır versin cok zor kac ay sonra tekrar deneyebiliriz
çok geçmiş olsun canım..dr bana iki ay korun demişti.bazı arkadaşlarıma 3 veya 4 ay korunma süresi vermiş.sanırım bünyeyle ilgili.sen dr'unada sor istersen bitanem..
kıslaaarr nerdesiniiiiizz..fundaa,melikee,nilaaay,özleeem,nerimaaan,makbuleee,burcuu,nihaaal.bu arada nihal canım eşine çok büyük geçmiş olsun, inşallah evinizden kara bulutlar tez vakitte gider..
aylincimide merak ettim nasıl acaba.doğumuna az kaldı,RABBİM bütün hamişlerimize, tek avazda kurtulmalarını nasip etsin,bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar hayırlısıyla..
hepinizi çoook çooooook öpüyorun kıslaaarr..