• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm az bir kanamayla bebğim gitmiş daha sonra hemen kürtaj oldum dk.çıkan parçalrı pataolojiye gönderdi ve düşük dedi bugün betahcg yaptırdı 24 çıktı değerim iii dedi cuma günü testi tekralıyalım dedi bu arada cinselliği yasakladı ve adet olunca haber ver dedi sizler ne kadarf süre korundunuz yada korundunuzmu?ben 1 yılın sonunda hamile kaldım ama ne yazık ki onuda kaybettim tekrar o kadar süre beklemek istemiyorum umarım kısa sürede gene hamile kalırım ve bu defa hayırlısıyla bebğime kavuşurum ve isteyen herkes de işallah
kızlar şimdi bana önerilerinz neler kafam çok karışık bana biraz akıl verebilirmisiniz?

merhabaaa büyük geçmiş olsun...bende geçen ay düşük yaptım..kürtaj olmadım ama dr bana 3 ay korun dedi.bende 3 ay değilde 2 ay korunmayı düşünüorum..hiç korunmadan hamile kalanlarda var forumda okudum bende ama yinede cesaret gerek biraz...bide dr u dinle derimmm..

teşekkür ederim esracım bakalım hayırlısı dk da tam bişey demedi cuma günü tekrar gidicem bakalım ne söliyecek demin bi sitede eğer kanam çok yoksa ters bi durum yoksa bekleminize çok gerek yok dio ama bilemiorun
sanada geçmiş olsun umarım en kısa zamnda kavuşuruz bebişlerimize

Ben kürtaj olalı 4 hafta bitiyor kızlar bugün itibariyle. 28 günde bir ,düzenli adet olurdum . Ama hiçbir belirti yok henüz. Kürtaj sonrası bir kez korunmadan ilşkim oldu ama 19. gündü. Ovulasyon olmaz dedim, çünkü geçen defa 12. gün hamile kaldım. Ben çok karışığım.... Kendime de kızgınım cahilce davranıp korunmadığım için...Beklemekten başka çarem yok maleseff....:uhm:

selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...

hem geçmiş olsun hemde gözün aydın nilaycım bebeğini huzurla büyütürsün inşallah
duan için amiinnn

Ben kürtaj olalı 4 hafta bitiyor kızlar bugün itibariyle. 28 günde bir ,düzenli adet olurdum . Ama hiçbir belirti yok henüz. Kürtaj sonrası bir kez korunmadan ilşkim oldu ama 19. gündü. Ovulasyon olmaz dedim, çünkü geçen defa 12. gün hamile kaldım. Ben çok karışığım.... Kendime de kızgınım cahilce davranıp korunmadığım için...Beklemekten başka çarem yok maleseff....:uhm:

canım doktorlar kurtajdan 30 gün yada 40 içinde gelır dıyorlar.
aynı endişeyi bende senın gibi yasadım. ama dün adet oldum...
hem merak etme olacaksa oluyo zaten. bu şekide olupta hamıle kalan var ve saglıkla devam eden..doktoru tabı dınlemek lazım ama hamıle kaldıysanda merak etme hayırlısıysa olur inşallah

merhaba günaydın arkadaslar ben 3 yıl önce 3,5 aylık bebeğimi düşürdüm ama tekrar hamile kalmadım doktorlar olcak diyorlar ama bir türlü olmuyorrrrrr mafoldumben

kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm az bir kanamayla bebğim gitmiş daha sonra hemen kürtaj oldum dk.çıkan parçalrı pataolojiye gönderdi ve düşük dedi bugün betahcg yaptırdı 24 çıktı değerim iii dedi cuma günü testi tekralıyalım dedi bu arada cinselliği yasakladı ve adet olunca haber ver dedi sizler ne kadarf süre korundunuz yada korundunuzmu?ben 1 yılın sonunda hamile kaldım ama ne yazık ki onuda kaybettim tekrar o kadar süre beklemek istemiyorum umarım kısa sürede gene hamile kalırım ve bu defa hayırlısıyla bebğime kavuşurum ve isteyen herkes de işallah
kızlar şimdi bana önerilerinz neler kafam çok karışık bana biraz akıl verebilirmisiniz?

merhabaaa büyük geçmiş olsun...bende geçen ay düşük yaptım..kürtaj olmadım ama dr bana 3 ay korun dedi.bende 3 ay değilde 2 ay korunmayı düşünüorum..hiç korunmadan hamile kalanlarda var forumda okudum bende ama yinede cesaret gerek biraz...bide dr u dinle derimmm..

merhaba günaydın arkadaslar ben 3 yıl önce 3,5 aylık bebeğimi düşürdüm ama tekrar hamile kalmadım doktorlar olcak diyorlar ama bir türlü olmuyorrrrrr mafoldumben

kızlar hepinize büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.

fatoş canım sorun neki olmuyor..

nilay canım rabbim analı babalı büyütsün tebrik ederim

eeeee kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor bilmediğim hamilelik haberi varmı? hepinizi çok özledim. ben ve bebişim iyiyiz rabbime şükür

arkadaşlar merhaba . bende iki aylık evliyim ve 4+4 günlük hamileydim. iki gün önce bebeğini kaybettim.
ama kürtaj olmadım.doktor gerek yok dedi. normal adet kanaması şeklinde düşürdüm bebeğimi. o kadar acı bir durummuş ki canından can kopması. Allah c.c bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah.
benim korunmam gerekir mi ? bir daha en erken ne zaman hamile kalabilirim :(((

nilaycım canım yaa çok sefindim meleğin geldi demek allah analı babalı büyütsün canım
seni çooookkkk tebrik ediyorum efeyi öp benim için annesi

fundacım beni önümüzdeki ayın 21 ine yazarmısın canım
bu ay 5 inde oldum şimdi gene oldum düzensizlik yaşıyorum bu ay düzelir inşallah bu sıcakta çekilmiyo yani
ee siz nasılsınız kızlar iyisinizdir umarım

fikir evi allah kucağınada almayı nasib etsin inşallah herşey yolunda giider

fundacım beni önümüzdeki ayın 21 ine yazarmısın canım
bu ay 5 inde oldum şimdi gene oldum düzensizlik yaşıyorum bu ay düzelir inşallah bu sıcakta çekilmiyo yani
ee siz nasılsınız kızlar iyisinizdir umarım

fikir evi allah kucağınada almayı nasib etsin inşallah herşey yolunda giider

canım benim çok sağol inşallah hayırlısıyla şu doktoır kontrolunu de bir atlatırım
çok heyecanlıyım valla :kedi:

arkadaşlar merhaba . bende iki aylık evliyim ve 4+4 günlük hamileydim. iki gün önce bebeğini kaybettim.
ama kürtaj olmadım.doktor gerek yok dedi. normal adet kanaması şeklinde düşürdüm bebeğimi. o kadar acı bir durummuş ki canından can kopması. Allah c.c bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah.
benim korunmam gerekir mi ? bir daha en erken ne zaman hamile kalabilirim :(((

canım geçmiş olsun benimde senin gibi oldu..adet kanmsı gibi düşük...kürtaja gerek kalmadı ama dr 3 ay korun dedi..sen yinede dr unun dediğine uy ..çünkü bazılarına 1 ay bazılarına 3 ay korun diyorlar..

Arkadaşlar merhaba
Ben yazamadım ne zamandır. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendimi buraya da yazmak istedim.
Ben de kan pıhtılaşması tespit edildiği için adet tarihimden 2 gün önce kan testi yapıp öğrendik, ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.
Düşüğümün üzerinden 3 ay bekledim, ve allahıma şükür ilk ay hamile kaldım.
Ama henüz kesemizi göremedik, bu cuma kontrole gideceğiz, inşallah görürüm.

Birpericim, delfcim sizler nasılsınız?
İnşallah iyi gidiyordur hamileliğin delf :)

esra83 çok geçmiş olsun canım, doktorun ne derse dinle güzelim. Birkaç ay dediğin ne ki geçer gider, yeterki bir dahaki hamileliğin sağlıkla geçsin.

Allah isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı da, sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi de nasip etsin:)

Arkadaşlar merhaba
Ben yazamadım ne zamandır. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendimi buraya da yazmak istedim.
Ben de kan pıhtılaşması tespit edildiği için adet tarihimden 2 gün önce kan testi yapıp öğrendik, ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.

esra83 çok geçmiş olsun canım, doktorun ne derse dinle güzelim. Birkaç ay dediğin ne ki geçer gider, yeterki bir dahaki hamileliğin sağlıkla geçsin.

Allah isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı da, sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi de nasip etsin:)

çok teşekkür ederimm..senide tebrik ederim..inşallahh bebişini sağlıkla kucağına alırsınnn..

Arkadaşlar merhaba

gülümmmmmmm canımmmmm benımmmm çok ama çok sevındımmmmm.... allahım hayırlısıyla tamamlamak nasıp etsın yarabbımmmmm. saglıkla sıhhatle kucagına al ınsallahhhhhhh ya çok mutlu oldummmmmm gözümden yaş geldı....canım benım kendıne cok dıkkat et hayatım....hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende iyiyim ilk adetım dun basladı. bir ay bıtıyor artık. biraydaha beklermıyım bılmıyorum beklesem ıyıde...neyse herseyın hayırlısı

canımmm inşallah hersey çok guzel olacakkk. bebiş saglıkla sıhhatle büyüyüp annesının kucagına gelıcek zemuszemuszemuszemus

kızlar öyle uykum varki
işe 12de geldim hala bıraksalar kapanıyro gözlerim
halsizim çok
doğru düzgün birşeyde yiyemiyorum
bulantım yok aslında
ama iştahsızızm yemek görmek bile istemiyorum

uyudum uyuyacagım valla
gözüm koltukta kafamçokkarıştı

Çok teşekkür ederim birpericim.
Darısı başına arkadaşım, biliyorum zor oluyor ama dayan ve doktorun ne derse o dinle.
Bak bana da uzun gelmişti üç ay beklemek ama göz açıp kapayana dek geçti gitti.
ınşallah bir dahaki hamileliğin sağlıkla başlar sağlıkla sonlanır güzelim.
Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

kızlar öyle uykum varki
işe 12de geldim hala bıraksalar kapanıyro gözlerim
halsizim çok
doğru düzgün birşeyde yiyemiyorum
bulantım yok aslında
ama iştahsızızm yemek görmek bile istemiyorum

uyudum uyuyacagım valla
gözüm koltukta kafamçokkarıştı

oy oy kıyamam sana....bebiş için zorla bısey ye ama sakın gülüm...yemeden olmaz..süt iç yogurt ye bol bol ..su içmeyı ıhmal etme....

Back
X