• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fatoş canım sorun neki olmuyor..

çok korkuyorum birdaha cocuk olmaz diye düşük yaptıktan sonra hastanede kürtaj oldum bebeğimi evde düşürdüm ve kürtah oldurken çok canımı yaktılar agrı kesici vurmadan birşey yapmadan temizlediler ve en son hemşire dediki çok hareket ettin dua ette rahim duarına zarar gelmesin birdaha çoçugun olmaz dedi gercektende 3 yıldan beri bebeğim olmuyor çok korkuyorum olmaz diye

çok korkuyorum birdaha cocuk olmaz diye düşük yaptıktan sonra hastanede kürtaj oldum bebeğimi evde düşürdüm ve kürtah oldurken çok canımı yaktılar agrı kesici vurmadan birşey yapmadan temizlediler ve en son hemşire dediki çok hareket ettin dua ette rahim duarına zarar gelmesin birdaha çoçugun olmaz dedi gercektende 3 yıldan beri bebeğim olmuyor çok korkuyorum olmaz diye

Nasıl yani genel anestezisiz canlı canlı mı kürtaj yaptılar. Ben doktoruma lokal anesteziyle yapın demiştim de hiç normal doğum yapmadığın için canın çok acır kıpırdarsan olmaz genel yapmamız lazım demişti.

Peki bu üç sene boyunca neden olmadığı araştırıldı mı? Eşinin ve senin tahlillerin yapılıp rahim filmi çekildi mi?

olurmu öle şey .. nası bir doktormus nası bi hemsıreymıs ya onlar..alla allaa yaaa...böyle yapılıyomu bu işller.nasıl olur canlı canlı....mantıgım almadı....

gülüm bir doktora gidip arastırın derım ben...rahımın filmini falan bi çeksınler bakalım....ihmal etme sakın ...

kızlar daha önce rahim flimi cektiren varmı 3 ay sonrada bnm cektrmem gerekiyo korkuyorum cok agrı yapıyo diyolar

Ben çektirdim sanırım eski teknolojiyle çekilen yerlerde çok ağrı yapıyormuş. Ben hiç ama hiçbir şey duymadım zaten birkaç dakika içinde bitti. Ben de internetten okuduğum korkunç rahim filmi çektirme tecrübelerinden sonra bayağı bir korkmuştum ve genel anestezi istemiştim. Doktor gerek olmadığını çok kolay olacağını söyledi ve gerçekten de öyle oldu. Ama dediğim gibi kullanılan teknolojiye bağlı biraz da o yüzden iyi araştırmak gerekiyor çektirmeden önce.

kızlar günaydın
istanbul avrupa yakasında
özellikle gaziosmanpaşa yada bayrampaşa bölgesinde bildiğiniz iyi bir hastane var mı?

kizlar gunaydinnn.benim sorunlarim ve sorularim bi turlu bitmek bilmiyor.gecen hafta 5 haftalik bebegi dusuk yaptim.kontrol icin doktora gittigimde rahimde parca olmadigini soylediler.sorunsuz kendiliginden dustu.ama karnimda hafif batmalar devam ediyor.dusukten sonra sizde de boyle bir sorun oldu mu?bazen belim agriyor ama rahatsiz edici degil.enfeksiyon olabilir diye vajinal fitil verdiler onu kullaniyorum.ama bu karindaki agri igne batmasi gibi.onun disinda hersey yolunda.gebelik belirtisi yok.bu sorun ne zaman gecer?bilen var mi?dis gebelik ve ya baska birsey de degil.kan degerim dustu.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran
Myedebiyat............................16 Haziran
Mehtapgülü............................28 Haziran
Meliike...................................06 Temmuz
Lolo.......................................21 Temmuz

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş
Fikirevi.................................yirmi yedinci hamiş
Dinamiss..............................yirmi sekizinci hamiş

:CüvCüv:DOĞUM YAPANLAR HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx:ecrin_bebek:
Tosbaa8:emir_bebek:
Nilayyy:emir_bebek:

fundacım slm canım nasılsın
nılayda dogurmus ne guzel darısı bıze arkadasım

amin yelizcim.valla gülüm eskilerden bi sen bi ben kaldık darısı başımıza tez zamanda

selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...

canım arkadaşım benim .buradan da tebrik edeyim seni.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ,mutlu bir ömür yaşasın yavrun.hayırlı bir evlat olsun hep yüzünüzü güldürsün hayat boyunca.
darısı benim ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına

Arkadaşlar merhaba
Ben yazamadım ne zamandır. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendimi buraya da yazmak istedim.
Ben de kan pıhtılaşması tespit edildiği için adet tarihimden 2 gün önce kan testi yapıp öğrendik, ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.
Düşüğümün üzerinden 3 ay bekledim, ve allahıma şükür ilk ay hamile kaldım.
Ama henüz kesemizi göremedik, bu cuma kontrole gideceğiz, inşallah görürüm.

Birpericim, delfcim sizler nasılsınız?
İnşallah iyi gidiyordur hamileliğin delf :)

esra83 çok geçmiş olsun canım, doktorun ne derse dinle güzelim. Birkaç ay dediğin ne ki geçer gider, yeterki bir dahaki hamileliğin sağlıkla geçsin.

Allah isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı da, sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi de nasip etsin:)

Canımmm nasıl sevindimmm anlatamam . Allahım sağlıklı hayırlı olsunn inşallah. Çok tebrik ederim. Unutmamış sormuşsun beni. Dün itibariyel 3 ayımız bitti. Dün ikili teste girdim. kanımı aldılar sonuc çıkacak 1 haftaya ama ense kalınlığı bayağı iyi geldi çok şükür. inşallah böyle devam eder. seni çok çok öpüyorum bilgilendir mutlaka merak ederim

kızlar selam fundacım eklemişsin beni sağol kız eskilerden bitek yelizle sen mi kaldın aşk olsun beni niye saymıyosun bende eskilerdenim
en azından sizin bi çabanız var olsun diye benim o da yok malesef malum biliyosunuz yaşadıklarımı bu kadar şeyin içinde çocukla uğraşıcak ne gücümüz nede maddiyatımız var şu an sizlerin olsunda inşallah en yakın zamanda benimde nasibimse gelir bi ara heralde bende kendimi öyle avutuyorum napim
neyse herkezi öpüyorum iyi geceler

Canımmm nasıl sevindimmm anlatamam . Allahım sağlıklı hayırlı olsunn inşallah. Çok tebrik ederim. Unutmamış sormuşsun beni. Dün itibariyel 3 ayımız bitti. Dün ikili teste girdim. kanımı aldılar sonuc çıkacak 1 haftaya ama ense kalınlığı bayağı iyi geldi çok şükür. inşallah böyle devam eder. seni çok çok öpüyorum bilgilendir mutlaka merak ederim

Teşekkür ederim delfcim.
Dün akşam doktorumuzdaydık gene, kesemizi gördük nihayet :)
Allahım inşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz, kucağımıza alır güzel günlerde sevdiklerimizle beraber büyütürüz inşallah.
Senin de hamilelğinin yolunda gitmesine inan ki gönülden sevindim delf, tekrar tekrar tebrik ederim.
Zaten en zor kısmı ilk 3 ayı atlatmak, zor kısmını geçmişsin sen arkadaşım.
ıyi bak kendine, görüşmek üzere:)

Teşekkür ederim delfcim.
Allahım inşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz, kucağımıza alır güzel günlerde sevdiklerimizle beraber büyütürüz inşallah.
Senin de hamilelğinin yolunda gitmesine inan ki gönülden sevindim delf, tekrar tekrar tebrik ederim.
İyi bak kendine, görüşmek üzere:)

Amin canım amin. Mubarek kandil gununde tüm arkadaşlarımızın duaları kabul olur inşallah.

Kesyi görmene çok sevindim canım. Kendine çok iyi bak . haberleşelim canım

Gunaydın Sevgili Arkadaşlarım,

Hepinizin mubarek Regaip Kandilini kutluyorum. Insallah herkesin tüm duaları kabul olur, ve Allahım herkese hayırlı, uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü , ayıpsız kusursuz evlatlar nasip eder.

Gunaydın Sevgili Arkadaşlarım,

Hepinizin mubarek Regaip Kandilini kutluyorum. Insallah herkesin tüm duaları kabul olur, ve Allahım herkese hayırlı, uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü , ayıpsız kusursuz evlatlar nasip eder.

amin canım seninde kandilin kutlu olsun .inşallah kabul olsun dualarımız....

nasılsın buarada...umarım hersey yolundadır...ense kalınlıgını ıyı gelmesıne cok sevındım arkadasım...inşallah böyle saglıkla sıhhatle devam etsın sonunda kadar...

Teşekkür ederim delfcim.
İyi bak kendine, görüşmek üzere:)

canım keseyi görmenıze cok sevındım...inşallah o kesede bebişin saglıklı bir şrkilde büyür sonrada annesının kucagına gelır ....böyle hayırlı günlerde allahım duamızı kabul etsın ...

Teşekkür ederim canım, sağol.
Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder, hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler, tüm sevdiklerimizle birlikte yaşayacağımız mutlu günler verir inşallah.

günaydın kızlarr... az önce yine test yaptım.. tabiki yine negatif.. mafoldumben son adet 29 nisan dı.. dr. 2haziranda gittiğimde daha 3 gün geçmiş.. olabilir.. kendiliğinden gelmesini bekleyelim demişti.. hcg de 0.00 çıkmıştı ... ben düşüğümde olduğu gibi acaba mı dedim.. acaba geç döllenme fln mı ama bugün hiiç umudum olmamasına rağmen yine de test yaptım sonuç yine hüsran..mafoldumben bu kadar geçmesi de normal değil.. olsa da çıkardı heralde.. yine dr. yolu gözüküyo bana... rabbim hayırlısını versin artık... :Saruboceq:

selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...

opuyorumnanaktan ne güzel bir haber bu böyle :emir_bebek: rabbim sağlıkla büyütmeyi
nasip etsin sana.. bir ömür boyu anne ve babasına hayırlı bir evlat olur inş. oğluşunuz.. :Saruboceq:
rabbim benim gibi isteyenlere de tez zamanda verir inş. mucizelerimizi :Saruboceq:

kızlarr hepinizin kandili mübarek olsun.. rabbim bu mübarek gecede açılan elleri boş çevirmezmiş.. rabbim dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

Back
X