- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.581
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nericiiim.canım arkadaşım eskisi yenisi hiç önemli değil allah hepimize gönlümüzdekini fazla bekletmeden nasip etsin.zemuszemus
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.zemuszemus
inşallah melikecim allah hepimize yaşattırsın anneliğizemuszemus
mehtapcım tatlım inşallah hamişsindir canım .tekrarladın mı testini.güzel haberlerini bekliyorum
Fundişim canım, güzel temennilerin için çok saol, hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz, sabrın sonu selametmiş, inşallah birgün buradan muradımıza ermiş halde sohbet ederiz.
Melikecim canım kuşum nerelerdesin? Neler yapıyorsun, pek takılmıyorsun nete galiba, iyisin di mi?
Özlemcim biraz kafanı rahatlatabildin mi? Bebişin seni üzmeyecek, buaşamaya kadar geldin, bundan sonra bir nefeste sağlıkla inşallah.
Mehtapgülüm kız nasıl sabrediyon, maşallah yani, yarına güzel haberlerini bekliyoruz, buradan bağırırız inşallah...
Canım çok sağol bizimki iyi gidiyor çok şükür aslında biraz da stresli 1 Temmuzda ayrıntılı ultrasonum var onun stresi sardı işte iki gün geçmek bilmiyor bir türlü. Neyse hayırlı haberler alalım da bekleriz ne yapalım.
Sen nasılsın ?
peluse ,delf ,dinamise,fikirevi ismini hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nasılsınız...nasıl gidiyor...bebişler iyimi...? İnsallah hersey yolunda gidiyordurcanlarım
peluse ,delf ,dinamise,fikirevi ismini hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nasılsınız...nasıl gidiyor...bebişler iyimi...? İnsallah hersey yolunda gidiyordurcanlarım
Canım çok sağol bizimki iyi gidiyor çok şükür aslında biraz da stresli 1 Temmuzda ayrıntılı ultrasonum var onun stresi sardı işte iki gün geçmek bilmiyor bir türlü. Neyse hayırlı haberler alalım da bekleriz ne yapalım.
Sen nasılsın ?[/QUOT
stres yapma canım.buzamana kadar bak hersey yolunda gıtti bundan sonrada bu şekilde devam eder merak etme canım sen....
bende iyiyim canım. günlerın geçmesini beklıyorum çok fazla düşünmüyorum artık stres yapmıyorum bıran önce olsundıye.nasıl olursa allahım izin verırse olucak....herseyın hayırlısını versın hepimize....:1hug:
canımcım, biz de geçen hafta ikili teste girdik. çok şükür iyi gözüküyor. 22 temmuzda tekrra kontrol üçlü test var. bakalım. Allahım her isteyene nasip etsin yarabbim hayırlı uğurlu bir evlat
Çok teşekkür ederim birpericim.
Ben de sürekli bir uyuma isteği dışında gayet iyiyim.
Allahım inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımıza sağlıkla en kısa zamanda gönderir bebişlerini.
canım nasılsın bitanemm?sabah kan testi vermeye gidiyordum,acayipp başım döndü,bende hemencecik eczaneden test alıp evde yaptım vee ikinci çizgi,pespembe çıktııı.eşimi aradım, akşama kan testi için,beraber gidelim dedii..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:Fundişim canım, güzel temennilerin için çok saol, hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz, sabrın sonu selametmiş, inşallah birgün buradan muradımıza ermiş halde sohbet ederiz.
Melikecim canım kuşum nerelerdesin? Neler yapıyorsun, pek takılmıyorsun nete galiba, iyisin di mi?
Özlemcim biraz kafanı rahatlatabildin mi? Bebişin seni üzmeyecek, buaşamaya kadar geldin, bundan sonra bir nefeste sağlıkla inşallah.
Mehtapgülüm kız nasıl sabrediyon, maşallah yani, yarına güzel haberlerini bekliyoruz, buradan bağırırız inşallah...
canımm üzülme nolur,YÜCE RABBİMİN izniyle testin çok güzel çıkacak eminim bitanem..slmlar kızlar,evime geldim dün gece.bugün iş güç bu saat oldu.
hepinize teşekkür ederim desteklleriniz için,çok sağolun.içim daha rahat çok şükür.yarın 1de doktor randevum var.hakkımda hayırlısı olur inşallah.
doktor dönüşü yazarım arkadaşlarım,inşallah güzel haberlerle dönmek nasib olur.
hepinizi öpüyorum..
esracım ben kendi adıma çok şükür iyiyim tatlım,sadece başım çook dönüyoo..slm kızlar nasılsınız
özlemciğim dualarım seninle inşallah adanadaki dr yanılmıştır ve kendi drun hayırlısını söyler. inşallah hiç bir sorun yoktur ikili testte ne çıkmıştıki 3lü testte down sendromu olasılığı çıktı.canım içini ferah tut ve rabbime sığın. hakkında hayırlısı olsun canım benim. çarşamba günü de ben gidiyorum dra kesin bendende 3lü testti ister yaptırmamı
fundacığım sen nasılsın nasıl gidiyor
melikeciğim 4 yıldır bekliyorum demişsin rabbim en yakın zamanda nasip etsin canım benim
eee diğer kızlar nasılsınız bakalım
Sen nasılsın ?
canlarım RABBİME hepimiz için,namazlarımda dua edecem.RABBİM 2'li ve 3'lü testlerimizin tertemiz çıkmasını nasip etsin amin amin amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımcım, biz de geçen hafta ikili teste girdik. çok şükür iyi gözüküyor. 22 temmuzda tekrra kontrol üçlü test var. bakalım. Allahım her isteyene nasip etsin yarabbim hayırlı uğurlu bir evlat
Çok teşekkür ederim birpericim.
Ben de sürekli bir uyuma isteği dışında gayet iyiyim.
Allahım inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımıza sağlıkla en kısa zamanda gönderir bebişlerini.