• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

--------------------------------------------------------------------------------

selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBıŞıME BıRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..

Mehtapcığım hemen kendini üzüp yıpratma ne olur belki geç yumurtladın ya da geç tutundu. Henüz karar vermek ve kendini üzmek için çok erken. ınşallah korktuğun gibi bir şey yoktur canım. Dualarımız seninle inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın. Hiç belli olmuyor bu beta hcg değeri. Sen iki gün sonra tekrarla biliyorsun ikiye katlıyorsa sorun yok demektir.

Ben de şimdi doktordan geldim. Aynı şeyler istersen amniyosentez yaptır diyorlar ama çok şükür ki başka bir anomali yok. Ultrason görüntüler normal bir de gittiğim bölümün ultrasonu çok kaliteli görüntü veriyor bebişimi kocaman gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı. Cumartesi günü için fetal MR randevusu aldım. Bir de öyle bakılacak inşallah ondan da bir şey çıkmaz.

Gıttiğim bölüm riskli gebelikler bölümü orda sekiz saat kadar bekleyince pek çok kişinin hikayesini öğreniyorsunuz. Arkadaşlar gerçekten Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa versin. Çok zor inanın çok zor. O yüzden erken düşüklerde tabii ki çok üzülüyoruz ama Allah diyor ya bazen sizin hayır gördüklerinizde şer, şer görünende hayır vardır diye.
Hamilelik ilerledikçe çok daha zor bebekte bir sorun olursa çok üzülüyor insan. Erken dönem düşüklerde genelde sorunlu bebeklerde oluşuyor o yüzden hep hayırlısı istemek gerekiyor gerçekten de.

--------------------------------------------------------------------------------

selam kıslar.
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..

canım benim lütfen şimdiden yıpratma kendini.iki gün sonra tekrarla kan testini düzenli yükseliyorsa problem yok demektir.sonra hemen doktoruna görün canım.
rabbim hepimiz için en hayırlısını versin.dualarım seninle mehtapcım inşallah rabbim aynı acıyı yaşatmaz tekrar sana..hiçbirimize..

Mehtapcığım hemen kendini üzüp yıpratma ne olur belki geç yumurtladın ya da geç tutundu. Henüz karar vermek ve kendini üzmek için çok erken. İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur canım. Dualarımız seninle inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın. Hiç belli olmuyor bu beta hcg değeri. Sen iki gün sonra tekrarla biliyorsun ikiye katlıyorsa sorun yok demektir.

Ben de şimdi doktordan geldim. Aynı şeyler istersen amniyosentez yaptır diyorlar ama çok şükür ki başka bir anomali yok. Ultrason görüntüler normal bir de gittiğim bölümün ultrasonu çok kaliteli görüntü veriyor bebişimi kocaman gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı. Cumartesi günü için fetal MR randevusu aldım. Bir de öyle bakılacak inşallah ondan da bir şey çıkmaz.

Gİttiğim bölüm riskli gebelikler bölümü orda sekiz saat kadar bekleyince pek çok kişinin hikayesini öğreniyorsunuz. Arkadaşlar gerçekten Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa versin. Çok zor inanın çok zor. O yüzden erken düşüklerde tabii ki çok üzülüyoruz ama Allah diyor ya bazen sizin hayır gördüklerinizde şer, şer görünende hayır vardır diye.
Hamilelik ilerledikçe çok daha zor bebekte bir sorun olursa çok üzülüyor insan. Erken dönem düşüklerde genelde sorunlu bebeklerde oluşuyor o yüzden hep hayırlısı istemek gerekiyor gerçekten de.

canım artık doktorlar en ufacık bi aksilikte önlem almak için ultrasonlar amniyosentezler yapıyo.yıpratma sakın kendini bu süreçte,bebeğin için güçlü ol bitanem.
inşallah sapasağlam kavuşacaksın bitaneciğine.bu günler stresli günler çok iyi anlıyorum seni.bu hayatta herşey bizler için,her anımızda güçlü olmalıyız arkadaşım.
güzel haberlerle dönmeni diliyorum...

özlemcim canım bak o kadar üzüldün yıparattın kendini herşey yolunda olucak canım sen içini ferah tut.bebeğin sağlıkla gelişicek.cuma günü test sonuçların çıkar çıkmaz bildir olumu hayatım .öpüyorum seni kocaman.

inşallah fundacım,güzel haberle dönerim umarım cuma günü..
sen nasılsın tatlım,herşey yolunda mı?

canım benim. ne olur yıpratma kendinii. ikili testin iyi olduğuna göre eminim ki bir yerlerle bir hata var. sen kendi doktoruna güven. yıpratma kendini lutfen . Güzel haberlerle döneceksin bize eminim.

sağol canım,bikaç gündür içim rahat çok şükür.
destekleriniz için çok sağolun..
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

iyi geceler bende bebeğimi cumartesi günü düşürdüm.çok üzgünüm içimde kocaman bir boşluk var sanki.çok zor ağır bir şeymiş.hayaller kurmaya başlamıştım hepsi birden kayboldu. sizlerle paylaşmak istedim.allahım bir daha nasip eder mi bilmiyorum.bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.ne olur dua edin herkese ve bana.

günaydın ve merhabalar kızlarr ...

bi süredir giremedim.. hala adette olamadım :( 29 nisan son adet:( dr. gittim.. zaten daha öncede gitmiştim amadaha 3gün geçmiş .. kendiliğinden gelmesini bekleyelim demişti.. ama gelmedi.. dr. farlutal yazdı.. amabeta-hcg de yapalım hamilelik yoksa kullanır adet olunca gelirsin dedi.. dün sonucumu aldım. 0.00 çıktı :( ama bi yandan da seviniyorum.. kasımda klomene başlama kararı almış ama hamilelik oluşunca vazgeçmiştik.. 4 haftalık düşük sonrası 6 ay olmasını bekledik ama malesef.. şimdi klomene başlıcaz adet olduğumda.. ve ben bu kez çok ümitliyim.. rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın inş.. ayrıca adet olduğumda bal+çörekotu+tarçın karışımına da başlcam :)) çalışmalara hız verme kararı aldık.. kaydirigubbakcemile3 inş. bu ay olur... ama bişey sorcam bu ballı karışımı kavanozla birlikte buzdolabında mı saklıyım yoksa dışarda mutfak dolabında mı? bilemedim.. bilen varsa ve cevaplarsa çook sevinicem :))

selam kıslar.
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..

canmm.. üzme kendini.. belki geç yumurtlamışsındır vegeç döllenme olmuştur.. daha hiçbirşey kesin değilken kendini yıpratma nolur.. 2 gün sonra testi tekrarla ve artışınagöredeğerlendir bence.. rabbi yardımcın olsun :Saruboceq:

iyi geceler bende bebeğimi cumartesi günü düşürdüm.çok üzgünüm içimde kocaman bir boşluk var sanki.çok zor ağır bir şeymiş.hayaller kurmaya başlamıştım hepsi birden kayboldu. sizlerle paylaşmak istedim.allahım bir daha nasip eder mi bilmiyorum.bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.ne olur dua edin herkese ve bana.

cnmm.. burda hepimiz aynı dili konuşuyor aynı şeyleri hissediyoruz.. ve hemen hemen benzer şeyleri yaşadık... rabbim inş. sana da diğer isteyen herkese de bekletmeden .. çook yoluna baktırmadan gönderir meleğini :Saruboceq: tabi inşallah banada :Saruboceq:

Günaydın....
Beni de aranıza alırmısınız?
1 hafta öce düşük yaptım, kürtaj olmama gerek kalmadı.
2 doktorda ultrasonda baktı,parça kalmamış..
şükürler olsun.
ALLAH hep hayırlı ve sağlıklısını versin diye dua ettim.
sağlıklı olsaydı,sımsıkı tutunurdu annesine.
kalp atışlarını duyamadan bozulmuş gebeliğim.
fakat kese düzenli büyüyordu,şekil olarak.
Hızı yavaştı,doktor boş gebelik demişti,fakat ssk doktoruda missed olduğuna karar verdi.
Klomen ve pergly ile elde edilen bir gebelikti.
1 adet bekleyip,sonrasında çalışmalara devam etmeyi düşünüyoruz.
Dualarımdasınız.

Hamile arkadaşlara, sağlıklı,akıllı,fikirli,hayırlı ve vaktinde gelen bebekler diliyorum RABBİM'den..:nazar:
Bizlere dua edin...

İlknuray geçmiş olsun canım, küretaj olmak zorunda kalmamana sevindim, ben de küretaj oldum, inşallah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırız.

selam kıslar.

mehtapgülüm canım bence ezbere değerlendiriyorsun, bak ben ilk hamileliğimde 4 gün geçmişti ve değerim 17 çıktı, 2 gün sonra 5e katlamıştı ve 1 hafta sonra kesesini görmüştüm, o ay 21. günde ovulasyon olmuş, normalde 14. günde olur, demem o ki standart değil hiçbir şey, hemen kendini üzmeye başlama peşinen, ben iyi olacağına inanıyorum canım.

had canım çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar yaşatmasın, şu an neler yaşadığını buradaki tüm arkadaşlar çok iyi anlıyor, ben 2. bebeğimi 10 gün önce kaybettim, depresyona giriyorsun, sonra kendi kendini tamir etmesini öğreniyorsun, sabret güzelim, bol bol dua et, başka çaremiz yok, burada düşüklerinin ardından hamile kalan ve sağlıklı bir şekilde doğum yapan çok arakadaşımız var, inşallah sen de onlardan olursun.

bi süredir giremedim.. hala adette olamadım :( 29 nisan son adet:( dr. gittim.. zaten daha öncede gitmiştim amadaha 3gün geçmiş .. kendiliğinden gelmesini bekleyelim demişti.. ama gelmedi.. dr. farlutal yazdı.. amabeta-hcg de yapalım hamilelik yoksa kullanır adet olunca gelirsin dedi.. dün sonucumu aldım. 0.00 çıktı :( ama bi yandan da seviniyorum.. kasımda klomene başlama kararı almış ama hamilelik oluşunca vazgeçmiştik.. 4 haftalık düşük sonrası 6 ay olmasını bekledik ama malesef.. şimdi klomene başlıcaz adet olduğumda.. ve ben bu kez çok ümitliyim.. rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın inş.. ayrıca adet olduğumda bal+çörekotu+tarçın karışımına da başlcam :)) çalışmalara hız verme kararı aldık.. kaydirigubbakcemile3 inş. bu ay olur... ama bişey sorcam bu ballı karışımı kavanozla birlikte buzdolabında mı saklıyım yoksa dışarda mutfak dolabında mı? bilemedim.. bilen varsa ve cevaplarsa çook sevinicem :))

Canım, bal çörekotu ovulasyona yardımcı oluyor gerçekten, dolapta saklama sakın, güneşte durmasın gölge bir yerde mutfakta muhafaza et, sabah akşam birer tatlı kaşığı ye, bir de hormonlarının düzene girmesi için kabak çekirdeği de iyi, tavsiye ederim.

selam kıslar.

mehtabım canım benim, bak daha erken ltf panik yapma, hemen kötüye yorma , geç döllenmiş olabilir bir tanem içimizi ferah tutalım

Mehtapcığım hemen kendini üzüp yıpratma ne olur belki geç yumurtladın ya da geç tutundu. Henüz karar vermek ve kendini üzmek için çok erken. İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur canım. Dualarımız seninle inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın. Hiç belli olmuyor bu beta hcg değeri. Sen iki gün sonra tekrarla biliyorsun ikiye katlıyorsa sorun yok demektir.

Gİttiğim bölüm riskli gebelikler bölümü orda sekiz saat kadar bekleyince pek çok kişinin hikayesini öğreniyorsunuz. Arkadaşlar gerçekten Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa versin. Çok zor inanın çok zor. O yüzden erken düşüklerde tabii ki çok üzülüyoruz ama Allah diyor ya bazen sizin hayır gördüklerinizde şer, şer görünende hayır vardır diye.

canım güzel çıkacak herşey ben inanıyorum.

mehtapgülü canım arkadaşım yıpratma kendini boşa doktoruna bir görünsen belki düşündüğün gün olmamıştır yumurtlaman
üzme kendini ne olur toplan önce sonrada doktoruna bir görün
VE LÜTFEN BİZİ HEDMEN BİLGİLENDİR

üzme kendinii ve pozitif ol..kötü hiçbr şey düşünme..İnşallahh hiç bir şey olmıcak korkma..Belki geç döllenmedir...Bende geçen ay bir düşük yaşadım ve hep karamsardım şimdi düşünüorum da karamsarlıkla kötüyü düşüne düşne biz getirioruz...sen getirmee aklına kötü şeler...bebeğim saş salim doğcak die düşün..dr a gitmeden netten araştırma falanda yapmaa bence...Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallahh
amiin canım inşallah.doğru söylüyosun,belkide geç döllenme olmuştur.ama yinede ne biliyim,kötü düşünmemeye çalışıyorum..

canım yarın testi tekrarlıycam.inşallah ikiye katlanır.
tatlım tüm testlerin güzel çıkacak RABBİMİN izniyle.içimde öyle bi his var.
canım benim lütfen şimdiden yıpratma kendini.iki gün sonra tekrarla kan testini düzenli yükseliyorsa problem yok demektir.sonra hemen doktoruna görün canım.
rabbim hepimiz için en hayırlısını versin.dualarım seninle mehtapcım inşallah rabbim aynı acıyı yaşatmaz tekrar sana..hiçbirimize..
amin özlemcim amin,eğer hayırlıysa,sağlıklıysa RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin.herşeyin hayırlısı bitanem..
canım geçmiş olsun.bir kez olmuş,RABBİM hayırlısıyla tekrar nasip eder inşş.üzülme canım.

canmm.. üzme kendini.. belki geç yumurtlamışsındır vegeç döllenme olmuştur.. daha hiçbirşey kesin değilken kendini yıpratma nolur.. 2 gün sonra testi tekrarla ve artışınagöredeğerlendir bence.. rabbi yardımcın olsun :Saruboceq:

cnmm.. burda hepimiz aynı dili konuşuyor aynı şeyleri hissediyoruz.. ve hemen hemen benzer şeyleri yaşadık... rabbim inş. sana da diğer isteyen herkese de bekletmeden .. çook yoluna baktırmadan gönderir meleğini :Saruboceq: tabi inşallah banada :Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim.testi yarın tekrarlıycam..
tedavin hayırlı,uğurlu olsun.RABBİM hayırlısıyla bebişine kavuşmanı nasip etsin canım..
İlknuray geçmiş olsun canım, küretaj olmak zorunda kalmamana sevindim, ben de küretaj oldum, inşallah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırız.

mehtapgülüm canım bence ezbere değerlendiriyorsun, bak ben ilk hamileliğimde 4 gün geçmişti ve değerim 17 çıktı, 2 gün sonra 5e katlamıştı ve 1 hafta sonra kesesini görmüştüm, o ay 21. günde ovulasyon olmuş, normalde 14. günde olur, demem o ki standart değil hiçbir şey, hemen kendini üzmeye başlama peşinen, ben iyi olacağına inanıyorum canım.

had canım çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar yaşatmasın, şu an neler yaşadığını buradaki tüm arkadaşlar çok iyi anlıyor, ben 2. bebeğimi 10 gün önce kaybettim, depresyona giriyorsun, sonra kendi kendini tamir etmesini öğreniyorsun, sabret güzelim, bol bol dua et, başka çaremiz yok, burada düşüklerinin ardından hamile kalan ve sağlıklı bir şekilde doğum yapan çok arakadaşımız var, inşallah sen de onlardan olursun.
pınarım canım ne biliym laboratuar görevlisi öyle deyince çok üzüldüm.p.tesiye dr'dan randevu aldım,bakalım o ne söyliycek.acaba keseyide görebilirmiki:uhm:
canım sen nasıl oldun,biraz toparlanabildinmi?

mehtabım canım benim, bak daha erken ltf panik yapma, hemen kötüye yorma , geç döllenmiş olabilir bir tanem içimizi ferah tutalım
inşş geç döllenmedir tatlım yaa..
mehtapgülü canım arkadaşım yıpratma kendini boşa doktoruna bir görünsen belki düşündüğün gün olmamıştır yumurtlaman
üzme kendini ne olur toplan önce sonrada doktoruna bir görün
VE LÜTFEN BİZİ HEDMEN BİLGİLENDİR

canım inşallah yarın değerim yükselir.p.tesi dr iyi şeyler söyler.RABBİM kimseye aynı acıları tekrar yaşatmasın.

mehtappp,canımmmm tebrik ediyorum seni ve eşini.süper bi haber buuu.....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bitanem.dikkat et kendine olurmu,hiç yorma bu aralar kendini.lekelenmen filen yok dimi canım?doktor kontrolünü ihmal etme.haberdar et bizide..

kızlar ben dün doktoruma gittim,test sonucumu gösterdim ağlayarak çok üzüldü beni öyle görünce,dur bakalım hemen endişelenme dedi sonucu inceledi ve çok erken yapılmış bu test sana dedi,normalde biz 17 yada 18.haftalarda yapıyoruz,ama seninki 15.hafta bitiminde yapılmış,sonucu bu etkiler dedi.hemen yenileyelim bu testi,hiç korkma uygunsuz yapılan bu testi olmamış kabul edelim dedi.çünkü ikili testin çok iyi çıkmıştı tuhaf bu durum,yine aynı çıksa bile sonuç hemen amniyosentez yapılmaz dedi.öyle rahatladımki anlatamam kızlar.
rabbime şükür,hemen dün kan verdim sonuç cuma çıkacak inşallah iyi çıkar.allah korusun aynı çıkarsa ayrıntılı ultrasona giricem ondada kötü bişe çıkarsa o zaman amniyosentez yapılacak.
inşallah herşey yolunda gider.size cuma günü güzel haberlerimi veririm.bebeğimide gördüm teyzeleri,büyümüş benim kıpırdağım öyle hareketli ki doktor boy ölçüsünü alamadı.
rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu,hep dualarımdasınız.mehtabım sürüyecek ayağını bu ayda uğurlu olacak inşallah..
peluse tatlım,ayrıntılı ultrasona giricem yazmışsın henüz erken değilmi merak ettim.ben 20.haftadan sonra ultrasona giriliyo biliyodum.herşey yolundadıs umarım canım.
esracım tatlım doktordan güzel hebrlerle dön inşallah.bakalım senin miniş kızmı erkekmi,hayırlısı olsun.sağlıklı sıhhatli olsun hep inşallah meleğin.
fundacım sen nasılsın tatlım,gezmelere devammı ohhh bol bol gez tatlım..
pınarcım sen nasılsın,azda olsa toparladın inşallah kendini..
nilayyy fotonuza bayıldımm.sanada oğluşunada maşallah bitanem.darısı başıma inşallah..
hepinizi öpüyorum canlarımm...

canım çok rahatladım herşeyin iyi olmasına.gözün aydın tatlım
canım benim dr benden daha 3lü testi istemedi bile bencede daha erken yapılmış bir test.5. ayda yapılan test ve kontrol önemliymiş. ayrıca bebişim kızmış. dr amcası öyle dedi. görene kadar canımız çıktı gittim gezdim tekrar bakınca gördü keyfi ve yeri iyi olduğu için zar zor çevirebildik hanımefendiyi.eşim belli etmiyordu ama kız istiyordu

Özlemciğim ben de bugün seni çok merak ettim. Bana da kendi doktorum 17. haftadan önce yaptırmayalım üçlü testi en uygun zaman 17-18.haftalar sonra sonuçlarda bir terslik çıkar bir krizde o yaratmasın demişti. Seninki de aynısını demiş bak. İnşallah hiçbir şey çıkmayacak tekrarındada canım.

Benim on gün önce yapılan ultrasonumda bebeğimin beyninde mililetrik iki tane kist olduğu saptandı. İLk duyduğumda aklım oynadı resmen yerinden, çok korktum sonra doktorum rahatlattı beni bu kistlerin her 100 hamileden ikisinde görülebildiğini, eşlik eden bir anomali yoksa bir sorun teşkil etmeyeceğini ama trizomi 18 gibi çok ağır anomalili bebeklerin de 1/3' ünde görülebildiği için takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Onun için ben erken giriyorum ayrıntılı ultrasona Cerrahpaşa perinatoloji bölümünden randevu aldım yarına verdiler artık geçmiyor zaman bilmiyorum kalbim ferah aslında ama yine de korkuyorum.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Allahım bizi bebeklerimizin sağlığıyla imtihan etmesin ne diyeyim.

canım ablamın ikizlerinin ikisinin beyninde kist var dedi dr.amniyosentez yapıldı ve herşey temiz çıktı ve kendiliğinden geçti.şimdi maşallah subhanallah 3 yaşındalar ve felaketler. korkma canım rabbimiz izni ile birşey çıkmaz

amin nihalcim, darısı senin başına inşallah..
sen nasılsın tatlım,durumlar nasıl?seni çok öpüyorum tatlım..

kııss fundiişş beni ne zaman ekliyceksin,hamiş listesinee..

canım geç döllenme olmuştur biliyorsunki 5ten yukarı hamilelik.inşallah boş gebel,ik değildir. ağzına bile alma

fundacığım sen nasılsın nasıl gidiyor

canım ablamın ikizlerinin ikisinin beyninde kist var dedi dr.amniyosentez yapıldı ve herşey temiz çıktı ve kendiliğinden geçti.şimdi maşallah subhanallah 3 yaşındalar ve felaketler. korkma canım rabbimiz izni ile birşey çıkmaz

Sadece kist yüzünden mi amniyosentez istedi doktor yoksa başka ultrason bulgusu da var mıydı acaba? Bana da amniyosentez önerdiler ama bugün kendi doktorum dedi ki amniyosentez riski şu an görünen riskten daha yüksek bence yaptırma çünkü başka bir problem yokmuş. İkili testim iyiydi ultarason bulguları da iyi. Ben de bugün hemen hemen kesin kararımı verdim yaptırmayacağım sanırım.

Sen ne yaptın? Nasıl geçti kontrolün?

Günaydın....
Beni de aranıza alırmısınız?
1 hafta öce düşük yaptım, kürtaj olmama gerek kalmadı.
2 doktorda ultrasonda baktı,parça kalmamış..
şükürler olsun.
ALLAH hep hayırlı ve sağlıklısını versin diye dua ettim.
sağlıklı olsaydı,sımsıkı tutunurdu annesine.
kalp atışlarını duyamadan bozulmuş gebeliğim.
fakat kese düzenli büyüyordu,şekil olarak.
Hızı yavaştı,doktor boş gebelik demişti,fakat ssk doktoruda missed olduğuna karar verdi.
Klomen ve pergly ile elde edilen bir gebelikti.
1 adet bekleyip,sonrasında çalışmalara devam etmeyi düşünüyoruz.
Dualarımdasınız.

Hamile arkadaşlara, sağlıklı,akıllı,fikirli,hayırlı ve vaktinde gelen bebekler diliyorum RABBİM'den..:nazar:
Bizlere dua edin...
geçmiş olsun canım .umarım kısa süre sonra tekrar hamile kalırsın ve bu sefer herşey yolunda gider.hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.a.s.

selam kıslar.

mehtapcım canım ya ne olur olumsuz düşünme.herkesin bhcg değeri farklıdır.allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidicek canım .hemen bi kadın doğum doktoruna görün tatlım ve 2 günde bir bhcg testi yaptır değerlerde artış gözleniyosa korkulacak bişi yok demektir .
içini ferah tut mehtapcım çok öpüyorum seni.gelişmeleri bildir bizlere tamam mı canım.dualarımdasın:1hug:

esracım ben iyim bi tanem sıcaklarla uğraşıyorum bu yaz tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sıkça.bunun dışında gayet iyi tatlım.
maşallah esracım bebiş kocaman olmuş.sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah.her şey yolunda takip ettiğim kadarıyla senin cephede.allah bozmasın nazarlardan korusun bütün hamişlerimizi

canım çok rahatladım herşeyin iyi olmasına.gözün aydın tatlım
canım benim dr benden daha 3lü testi istemedi bile bencede daha erken yapılmış bir test.5. ayda yapılan test ve kontrol önemliymiş. ayrıca bebişim kızmış. dr amcası öyle dedi. görene kadar canımız çıktı gittim gezdim tekrar bakınca gördü keyfi ve yeri iyi olduğu için zar zor çevirebildik hanımefendiyi.eşim belli etmiyordu ama kız istiyor

canım geç döllenme olmuştur biliyorsunki 5ten yukarı hamilelik.inşallah boş gebel,ik değildir. ağzına bile alma

fundacığım sen nasılsın nasıl gidiyor
esra canım maşallah bebişine.topiğimize prensesmi geliyor.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemm..

fundamm canımm.tesellileriniz için çoookk teşekkür ederim.yarın testi tekrarlıycam canım inşallah yükselir..:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X