- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.641
--------------------------------------------------------------------------------
selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBıŞıME BıRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..
Mehtapcığım hemen kendini üzüp yıpratma ne olur belki geç yumurtladın ya da geç tutundu. Henüz karar vermek ve kendini üzmek için çok erken. ınşallah korktuğun gibi bir şey yoktur canım. Dualarımız seninle inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın. Hiç belli olmuyor bu beta hcg değeri. Sen iki gün sonra tekrarla biliyorsun ikiye katlıyorsa sorun yok demektir.
Ben de şimdi doktordan geldim. Aynı şeyler istersen amniyosentez yaptır diyorlar ama çok şükür ki başka bir anomali yok. Ultrason görüntüler normal bir de gittiğim bölümün ultrasonu çok kaliteli görüntü veriyor bebişimi kocaman gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı. Cumartesi günü için fetal MR randevusu aldım. Bir de öyle bakılacak inşallah ondan da bir şey çıkmaz.
Gıttiğim bölüm riskli gebelikler bölümü orda sekiz saat kadar bekleyince pek çok kişinin hikayesini öğreniyorsunuz. Arkadaşlar gerçekten Allah hayırlı ve sağlıklı olacaksa versin. Çok zor inanın çok zor. O yüzden erken düşüklerde tabii ki çok üzülüyoruz ama Allah diyor ya bazen sizin hayır gördüklerinizde şer, şer görünende hayır vardır diye.
Hamilelik ilerledikçe çok daha zor bebekte bir sorun olursa çok üzülüyor insan. Erken dönem düşüklerde genelde sorunlu bebeklerde oluşuyor o yüzden hep hayırlısı istemek gerekiyor gerçekten de.