• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selamlaarr kızlarr..
ben ancak yazabiliyorum sizlere, kusuruma bakmayın nolur, hiç birşeye fırsatımız yok..
umuduzu kaybetnek yok, çalışmalara devamm, ben bebeğimi umudumu hiç yitirmeden aldım kucağıma..
Allah2ım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin, hepiniz dualarımdasınız..

nihalcim geçmişi çok okuyamadım ama hasta olmuşsun galiba onu okusum, çook geçmiş olsun bitanem..
mehtapcım nericim fundişim ve tüüm kızlar öptüm herkesi.
özlemcim herşey yolundaymış, maşallah bebeğine canım..
neri facedeki yorumlarına bayılıyorum, saol canım benim..

aylincim nasılsın kızz taze anne bebiş nasıl üzmüyo seni dimi annesi ayy yerim ben onu çok tatlı maşallah
evet canım hastayım yaz ayında bademcik iltihabıyla uğraşıyorum dudağıma vurdu hastalık dudağım şişti inşallah patlamaz bi keresinde çok kötü olmuştum dudağım yarılmıştı iki dudak gibi görünüyodu o değil milletin ön yargısı beni sinir ediyo dudağına noldu yumrukmu yedin diye soranlar bile oluyo çok sinir bozucu bişey yaaa kesin onlar yumruk yiyo şişiyo dudakları benimkinide öyle sanıyolar işte nolcak cahil insanlar

sağol esraie sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bu sıcaklarda fazla dışarı çıkma canım evde bol su iç ve spor yap özellikle bacak çalışki doğum kolay olsun

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede bütün dualarımız kabul olur inşallah.

:emir_bebek:teyzelerim ben nihalin oğluyum hepinizin kandilini kutluyorum allah hepinizin dualarınızı kabul etsin inşallahşakkıdı hadi teyzelerim sizi öpüyorum allah sizi tüm kötülüklerden korusun ve allah size bissürü ömürler versin inşallah amin bide fatoos20 seninde kandilin :icecream:kutlu olsun hepinizin kan:ecrin_bebek:dilini kutluyorum tüm büyüklerimin tüm ablalarımın tüm teyzelerimin kandili mübarek olsun burdaki tüm buyrunnnnnnnnnteyzelerimin elinden öpüyorum bebeklerinizinde yanağından sizi çok seviyorum güle güle teyzelerim allah a.ssizi tüm kötülüklerd:lepi:en korusun:emir_bebek::ecrin_bebek::olmaz::kedi::umursamaz:turkbayragi:1hug:

Canlarım nasılsınız? Fundiş, özlem, mehtap, neriman, lolo, esra, melike, kızlar yaz oldu hepiniz erkenden gidiyorsunuz valla :(
iyim pınarcıım .valla kızmakta haklısın gülüm ya erkenden çıkıyoruz.yaz sıcaklarında pek evde de durulumuyo.fırsat buldukça girip buradaki gelişmelere bakıyorum.genelde uğradığım saatlerde pek kimsede olmuyo bende toplu cevap yazıp çıkıyorum canım.

kimswe benim selamımı almıyor:çok üzgünüm:
selam canım ama ben seni daha şimdi gördüm.diğer arkadaşlarımda farketmemiştir.
yeni geldin sanırım fatoşcum yada ben yeni görüyorum.bu arada ben funda nam-ı diğer fundiiiş:))

selamlaarr kızlarr..
ben ancak yazabiliyorum sizlere, kusuruma bakmayın nolur, hiç birşeye fırsatımız yok..
umuduzu kaybetnek yok, çalışmalara devamm, ben bebeğimi umudumu hiç yitirmeden aldım kucağıma..
Allah2ım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin, hepiniz dualarımdasınız..

nihalcim geçmişi çok okuyamadım ama hasta olmuşsun galiba onu okusum, çook geçmiş olsun bitanem..
mehtapcım nericim fundişim ve tüüm kızlar öptüm herkesi.
özlemcim herşey yolundaymış, maşallah bebeğine canım..
neri facedeki yorumlarına bayılıyorum, saol canım benim..
aylinciiiim canım benim seni burada görmek ne güzel özlemişiz valla.öpüyorum seni canım arkadaşım.

canım fundacım. iyiyiz çok şükür bir terslik yok şu anda. umarım hep böyle gider. sen nasılsın canımcım?
inşallah canım sorunsuz tamamlarsın sonuna kadar.ben iyim canım .kocişimle bütün gün tembellik yaptık :)) izmir buğün çok sıcak mayıştık valla.

fundacım ayran içtik ayrımı düştük kızz hiç selam sabah vermez oldun yada veriyosunda benmi görmüyorum acep neyse iyisin dimi canım tatilinide yapmışsın oohh ne güzel eğlenmene bak gez toz yazın tadını çıkar bide benim için eğlen ben biyere gidemiyorum bu sene (((
yeliz hayırlı olsun bebişin ne güzel görmüşsün oğlunu bundan daha güzel habermi olur allah tamamına erdirsin canım

ay kızlar bi üşütmüşümki sormayın sanki kışın ortasındayım bu gün hatanedeydik oğluşumla ben bademcik iltihabı olmuşum oğluşda faranjit ilaçlar ne kadar pahallı yaa bi antibiyotik 75 milyon bu zamanda hasta olmaya bile gelmiyo kocakarı ilacıda kullanmak lazım biraz ee ne varsa yaşlılarda var
hepinizi öpüyorum kızlar

nihalcim canım olurmu öle şey.çok sık giremiyorum uğradığım zamalarda da senle karşılaşamıyoruz hiç.
hasta olmuşun yazın ortadında da hiç çekilmez valla ya .çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum canım .

Arkadaşlar hepinizin miraç kandilini kutluyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

:emir_bebek:teyzelerim ben nihalin oğluyum hepinizin kandilini kutluyorum allah hepinizin dualarınızı kabul etsin inşallahşakkıdı hadi teyzelerim sizi öpüyorum allah sizi tüm kötülüklerden korusun ve allah size bissürü ömürler versin inşallah amin bide fatoos20 seninde kandilin :icecream:kutlu olsun hepinizin kan:ecrin_bebek:dilini kutluyorum tüm büyüklerimin tüm ablalarımın tüm teyzelerimin kandili mübarek olsun burdaki tüm buyrunnnnnnnnnteyzelerimin elinden öpüyorum bebeklerinizinde yanağından sizi çok seviyorum güle güle teyzelerim allah a.ssizi tüm kötülüklerd:lepi:en korusun:emir_bebek::ecrin_bebek::olmaz::kedi::umursamaz:turkbayragi:1hug:

ay canıım teşekkür ederiz .teyzoşunda seni çok öper canım beniiim.saol canım seninde kandilin mübarek olsun .

kızlaaarrrr ben geldiiimm öncelikle hepinizin miraç kandili mubarek olsun...
tatilde aksaklıklar oldu malesef dalyanı görmek nasip olmadı tahmin ediyordum zaten beraber gideceğimiz arkadaşın ablası kaza geçirmiş tatile gideceğimiz akşam çok şükür sadece kırık falanla atlattılar napalım nasip değilmiş :kedi:
bizde tatili yalovada geçirdik çok iyi geldi ohh yüzdüm çok yorgunum daha yeni geldik hadi öpüldünüz :1hug:

merhaba arkadaşlar
ben 3 kez düşük yaptım 1 yıl ara ile ama ilk düşüklerim çok başında oldu kürtaj olmadan kendiğinden düştü çok başında olduğu için ama 3 düşükte 14 haftalık hamileydim doktora normal kontrole gittiğimde bebek anne karnında ölmüştü bundan dolayı normal doğum yaptırarak bebeği düşürdüler arkadaş gerçekten acı bir olay ama eminimki hepimizsin sağlık bebekleri olucak ümitinisi kaybetmeyin hep olumlu düşünün herkeze geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar
ben 3 kez düşük yaptım 1 yıl ara ile ama ilk düşüklerim çok başında oldu kürtaj olmadan kendiğinden düştü çok başında olduğu için ama 3 düşükte 14 haftalık hamileydim doktora normal kontrole gittiğimde bebek anne karnında ölmüştü bundan dolayı normal doğum yaptırarak bebeği düşürdüler arkadaş gerçekten acı bir olay ama eminimki hepimizsin sağlık bebekleri olucak ümitinisi kaybetmeyin hep olumlu düşünün herkeze geçmiş olsun

canım çok çok geçmiş olsun. elbette olumlu düşünmek bence herzaman ilk adımdır. Allahım herkese en hayırlı zamanda sağlıklı uğurlu yavrular nasip etsin

canım benim biraz geç oldu ama seninde kandilin kutlu olsun o bal yanaklarından kocaman öpüyorum

merhaba arkadaşlar

canım çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı

kızlaaarrrr ben geldiiimm öncelikle hepinizin miraç kandili mubarek olsun...
tatilde aksaklıklar oldu malesef dalyanı görmek nasip olmadı tahmin ediyordum zaten beraber gideceğimiz arkadaşın ablası kaza geçirmiş tatile gideceğimiz akşam çok şükür sadece kırık falanla atlattılar napalım nasip değilmiş :kedi:
bizde tatili yalovada geçirdik çok iyi geldi ohh yüzdüm çok yorgunum daha yeni geldik hadi öpüldünüz :1hug:

canım çok geçmiş olsun arkadaşına.olsun kısmet değilmiş en azından yalovada iyi gelmiş sana. biz daha siftah yapamadık. bakalım bu hafta gitmeyi düşünüyoruz bir yerlere. yarın dr randevum var bakalım izin verecekmi. kendine iyi bak canım

eeee kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir

canım çok geçmiş olsun arkadaşına.olsun kısmet değilmiş en azından yalovada iyi gelmiş sana. biz daha siftah yapamadık. bakalım bu hafta gitmeyi düşünüyoruz bir yerlere. yarın dr randevum var bakalım izin verecekmi. kendine iyi bak canım

eeee kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir[/QUOTE]

sağol esracım gerçekten bir taraflara kaçmak iyi geliyor insana...tavsiye ederim tek kötü yanı eve dönmek :kedi:

kızlar burda niye kimsecikler yok iki günde bir sayfa bile dolmamış noluyo başka yerlerdemi geziyonuz huuuuuu

ayy sorma canım 1 haftadır bende yoktum çok şey kaçırırım sandım ama topikteki herkes yazı görünce gezmelere gidiyor sanırım kaydirigubbakcemile2
olsun gezin arkadaşlar yaz çabuk biter kışa nasıl olsa hep evdeyiz kaydirigubbakcemile3

merhabalar bende yaklaşık 10 gün önce bebegimi kalp atımını alamadıkları için kaybettim ve bu benim ikinci aynı sebepten olan kaybım çok üzgünüm endişeliyim , sebebini tam olarak söylemiyorlar doktorlar muammada kalıyor insan , ama bu topicte bir şey bana umut oldu, ilk yazılanları okurken kendimden birşeyler buldum benim gibi bebeklerini kaybedenlerin hüzünlerinde ama şimdi bu son sayfalarda bazılarının bebek sahibi oldugunu farkettim ve bu bana umut oldu. neden olmasın diyorum şimdi belki bir yıl sonra bende böyle bu yazdıgım hüznü unutup sevinçli mesajlar atarım sizlere...

Back
X