- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.901
Allah tum hamileleri korusun benim gb kaybedenlere de en hayirli zamanda saglikli bebekler nasip etsin Insallah. amin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar hepinizin kandili kutlu olsun.
İnşallah bu gece tüm dualarımız kabul olur.
Hepimizin dilekleri en kısa zamanda gerçek olur. Bebiş isteyenlerin bir an önce önce göbişleri sonra kucakları dolar melekleri ile:)
Bugün kontrol için doktora gittik, allaha şükürler olsunki iyi haberlerle döndük.
Kanama odağı geçmiş, hamileliğim şu an için gayet normalmiş. 11. hafatnın sonundaymışız, yarın ikili test, NT ölçümü için gideceğiz yeniden.
O kadar mutlu oldumki kızlar, 25 gündür yatıyorum sürekli, bir yandan tedirginlik ya birşey varsa diye..
Allahım inşallah bu bebeğimi sağlıkla verir kollarıma ve babasıyla birlikte mutlulukla büyütmeyi de nasip eder.
Hepimizin dilekleri en kısa zamanda gerçek olur. Bebiş isteyenlerin bir an önce önce göbişleri sonra kucakları dolar melekleri ile:)
Bugün kontrol için doktora gittik, allaha şükürler olsunki iyi haberlerle döndük.
Kanama odağı geçmiş, hamileliğim şu an için gayet normalmiş. 11. hafatnın sonundaymışız, yarın ikili test, NT ölçümü için gideceğiz yeniden.
O kadar mutlu oldumki kızlar, 25 gündür yatıyorum sürekli, bir yandan tedirginlik ya birşey varsa diye..
Allahım inşallah bu bebeğimi sağlıkla verir kollarıma ve babasıyla birlikte mutlulukla büyütmeyi de nasip eder.
cok cok seviindim Masallah. Insallah hersey harika geicek, bence artik rahatla. aslinda ben de senin guzel haberini bekliyordum. kanama odagi gecene kadar sana sormak istedigim birsey vardi bekliyordum. bu kanama odagina hematom dediler mi? demedilerse de niye olur acikladilar mi? kotu seyleri hatirlatmak istemiyorum ozur dilerim ama bende de olmustu benim yavrum dayanamadi 10 haftalikken ayrildi benden. cok merak ediyorum sana neler demislerdi kanama odagi hakkinda. sakin ben bu ornegi verdim diye uzulme cunku kanama odagi bende gecmeden bebegim dayanamadi, senin o surec bitti artik o yuzden dua ederek bekledim senin iyi haberini. cok sukur gecti. sorumla son kez hatirlatmis olayim ve lutfen o zor gunleri tamamen unut artik.
kıslar merhaba...peluse dınamısss delf prety women canlarım nasılsını daha adı aklıma gelmeyen arkadaslarım...bıraz okumaya calıstım gecmışı masallah hersey yolundaymıs.dinamis canım geçmiş olsun .bunu anlattıysa bebegın tamamdır artık canım.hayırlısı ile gelecek annesının kucagına ınsallah ....allahım o guzel gunlerı göztersın tüm hamılelere.
kıslar adetıme 2 gun kaldı ve ben şüphelnıyorum brhaftadır kasıklarımda agrı var zaman zaman yanma var.sonra bıde mıde bulantısı gıbı bısey sankı bogazıma oturmus.duruyo mıdemı bulandırıyo.bugünde hafıf bı beyaz akıntı gördum.daha önce adet olmadan bukadar belırtı yasamazdım ama bılmıyorumkı neye yormalıyım..kafam karısık bıraz.
kıslar merhaba...peluse dınamısss delf prety women canlarım nasılsını daha adı aklıma gelmeyen arkadaslarım...bıraz okumaya calıstım gecmışı masallah hersey yolundaymıs.dinamis canım geçmiş olsun .bunu anlattıysa bebegın tamamdır artık canım.hayırlısı ile gelecek annesının kucagına ınsallah ....allahım o guzel gunlerı göztersın tüm hamılelere.
kıslar adetıme 2 gun kaldı ve ben şüphelnıyorum brhaftadır kasıklarımda agrı var zaman zaman yanma var.sonra bıde mıde bulantısı gıbı bısey sankı bogazıma oturmus.duruyo mıdemı bulandırıyo.bugünde hafıf bı beyaz akıntı gördum.daha önce adet olmadan bukadar belırtı yasamazdım ama bılmıyorumkı neye yormalıyım..kafam karısık bıraz.
canım selam. bende seni ne zamandır merak ediyordum. biz iyiyiz çok şükür. oğluş geliyor bize de :))
Allahım inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir. mutlaka haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan
Biz çok iyiyiz canım sen de iyisin gördüğüm kadarıyla. İnşallah bebişin annesini fazla bekletmeden gelir, güzel haberlerini bekliyoruz.
esracım nasılsın canım,bebeğin nasıl?
ben bu günlerde sıcaklarla boğuşuyorum,onun dışında bi problemim yok çok şükür.oğlumda iyi,tekmeleri her geçen gün artıyo maşallah,son aylarda nasıl olur kimbilir
sıcaklar bastırdı bizim kızlar kendini dışarı attı valla.bende akşamları atıyorum kendimi sahile,evde nefes alamıyorum bazen sıcaktan.
sen neler yapıyosun tatlım,doktor kontrolün ne zaman,isim buldunmu kızına?
hoşbulduk canım umarım bizde sizlergibi burdan bebek haberlerini paylaşabiliriz en kısa zamanda
herkeze merhaba kızlar.uzun zamandır ugrayamadım netım yoktu 2 hafta kadar.neyse herkezler iyidir umarım.kimselerden haberım yok yenı hamiş haberlerımız varmı.bızde kızımla iyiyiz Allah a şükür 40 haftamız dolmasına sadece 4 gun kaldı ama benım kuzunun rahatı iyi galıba.şimdilik bı faalıyet yok gıbı.inşalah hayırlısıyla bend ekucagıma alırım.fazla duramıyorum oc basında,son gunler oldugu için ayaklarım cok şişiyor ve acıyo.öle işte bizde haberler.vaktım olursa yakın gecmıse bı göz atarım belkı
fundısım nasılsın canım görüşemedık uzun zamandır.iyimisin canım?valla cok özledım sohbetlerımızı ama denk gelemıyoruz bı türlü.bizim 2 hatun oğluşlarıyla ugrasıyorlar
özlem sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?senınde sanırım baya oldu.5.5 aylık oldunmu yoksa,şimdi tam kuvvetlı tekmeleme zamanları baslıyor.göbegını izlemeye doyamıycaksın inan
mehtapcım sen tekrardan hamile kaldınmı canım.yalnıs bıse yazmak istemıyorum ama eger öyleyse cok sevındım tebrık ederım canım.inşallah hersey yolunda ilerler
,
nerimancım sen ne yaptın nasıl gidiyor calısmalara devammı yoksa kondumu göbişine bı kelebek.herseyın hayırlısı canım inşallah
ayy daha cok kişiye yazıcaktım bişeler ama adı aklıma gelmıyor malumn bu hamılelık insanı bıraz balık hafızalı yapıyorda.
buarada Kandılınız mübarek olsun Rabbiim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın inşallah
Allah tum hamileleri korusun benim gb kaybedenlere de en hayirli zamanda saglikli bebekler nasip etsin Insallah. amin.
canım dualrın güzel dileklerın için cok tesekkur ederım.o kıpır kıpır olan oğlusunu yerımm senın yerımm.bakalım bızım prenses nezaman teşrif edıcek zemuszemus kızımı öpüp kooklamak için can atıyorumcanımmm,çok özlemiştik seni.çok şükür iyisiniz minik kızınla.tatlım normal doğum olacak sanırım,rabbim tek nefeste kurtarsın seni inşallah,mis kokuluna kavuşmana az kaldı.ayy bugün yarın geliyo prensesimizz...:ecrin_bebek:
biz iyiyiz oğluşumla yeyzesi,çok şükür bu günlerimize.23.haftam bitiyo tatlım.zaman çabuk geçer ya sanki bana geçmiyo bu aralar.
oğlum kıpır kıpır teyzesi,hatta şuan tekmeliyo durmadan,karnımda hareketlerini izledikçe gözlerim doluyo,çok duygulanıyorum.allahım isteyen herkese basib etsin bu mutluluğu diye dua ediyorum hep...
dikkat et canım kendine,güzel haberlerini alıcaz inşallah yakında.şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum tatlım.öpüyorum kooocaamaannn...opuyorumnanaktan
canım rabbim bir nefeste kurtarsın seni. sağlıcakla al bebişini kucağına.
merhaba ben de 5.5 haftalık bebeğimi yeni kaybettim.. 5 senedir beklediğimiz ve var olduğunda göge uçtuğumuz bebeğimiz artık yok.. çok küçük olduğu ve kendiliğinden düştüğü için dr korunmaya gerek yok dedi. kanamam bitmek üzere ama sanırım biraz düzen bozuldu. erkek infertilitesi sorunumuz var. 1. tüp bebek denememdi.. olmadı. bir daha da yakın zamanda yaptırma şansımız yok rabbim verirse doğal yoldan deneyeceğiz artık..