• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben yakın zamanda hamile kalamazsam psikolojim bozulacak,çevremdeki insanlar çok düşüncesiz malesef ben 4 yıllık evliyim yeni tanıştığım kişiler bile çocuk var mı neden yok istemiyor musunuz sorun mu var diye saçma sapan sorular soruyorlar kendi annem bile baskı yapıyor biz artık torun istiyoruz diye.eltimin bebeğini sevdim ve bana dediki gidin kendi çocuğunuzu sevin dedi bu laf söylenir mi yaa,yaşadıklarımı da biliyor halbuki,,yani beni anlayan kimse yok ...Allah tan eşim destek veriyor ,o da olmasaydı kafayı yerdim büyük ihtimalle...Yani artık biran önce bebişime kavuşmak şu insanları da susturmak istiyorum..

Seni çok iyi anlıyorum canım ama senin yapman gereken şey arkadaşlarında dedigi gibi öncelikle moralini yüksek tutmam, laf eden herşekilde laf eder takma kafana bebegin olsa o başka birşeyin lafını eder mutlaka konuşacak birşey bulur, o tarz kişilikli densiz insanlardan uzak durmaya çalış.Anne babana gelince onlarda heveslendikleri için sana söylüyorlardır ama inan senin bu kadar üzüldügünü biliyorlardır yoksa insan evladını bile bile üzermi hiç.Umarım en kısa zamanda hamile haberlerini burdan yayınlarsın canım :teselli:

arkadaslar ben forumda yeniyim...ben 9 Temmuzda tam 5,5 aylık bebeğimi düşürdüm. Karın kasılmaları ile kendini belli etti ve sonra kasılmalar artıp siddetli sancıya dönüştü.. ben şiddetlenene kadar anlamadım olayın ciddiyetini..Evde de yalnızdım. Ve telefon acıp akrabaları çağırınca acilen hastaneye yetiştirdiler ve bebeğim ölü doğdu :( 1 aydır psikolojim çok kötü. Hem de çok. Yeniden hamile kalmayı bıraktım olayın travmasını üstümden atmaya çalışıyorum. Allah kimseye böylesi acılar yaştamasın....

çok geçmiş olsun canım, yaşadıgın durum kolay bir durum değil yinede umudunu yitirme olurmu, biz hepimiz burda benzer şeyler yaşadık ve sağlıklı bir bebek umudumuzu hiç yitirmedik sende yitime canım inan yanlız değilsin:1hug:

sevgili asnil teşekkür ederim....Allahtan hayırlısı... Ben umudumu yitirmedim hiçbir seyden. Tekrar bu duyguyu yaşarım inşallah. Çünkü Dünyanın en güzel duygusu annelik. 5,5 ay da olsa annelik duygusunu tattım diyorum. Renkli ultrason görüntülerini bile almıştım oğlumun, yavrumun....herkesin gönlüne göre versin allah.

Seni çok iyi anlıyorum canım ama senin yapman gereken şey arkadaşlarında dedigi gibi öncelikle moralini yüksek tutmam, laf eden herşekilde laf eder takma kafana bebegin olsa o başka birşeyin lafını eder mutlaka konuşacak birşey bulur, o tarz kişilikli densiz insanlardan uzak durmaya çalış.Anne babana gelince onlarda heveslendikleri için sana söylüyorlardır ama inan senin bu kadar üzüldügünü biliyorlardır yoksa insan evladını bile bile üzermi hiç.Umarım en kısa zamanda hamile haberlerini burdan yayınlarsın canım :teselli:

evet haklısın öyle insanlardan uzak durmaya çalışıyorum eliimden geldiğince,annem babam da hiç torunları olmadığı için abimde evli onlardan da görmedikleri için beni çok sıkıyorlar çünkü nazları bana geçiyor ama bu beni gerçekten çok yıpratıyor onların iyi niyetli olduklarını biliyorum.ama diğer insanlar art niyetli düşündüklerinden bilerek beni üzmeye sıkmaya çalışıyorlar takmamaya çalışıyorum ama olmuyor Hayırlısı artık Allah herkesin gönlüne göre versin çok sağol arkadaşım düşüncelerini paylaştığın için

sen boşver eskileri canım doktorun verdiği süre aynen seninde dediğin gibi rahimin dinlenmesi ve düşükten sonraki hamile kaldığında sağlıklı bi hamilelik düşük riski olmasın diye en az 3 ay ara veriliyo
bak aynı şekilde bende 3 ay ara vermek istedim eşim 2 aydan sonra boşver biz yasağı bozalım dedi ve aynı senin gibi bende hemen hamile kalmadım ama ondan sonraki ay hamile kaldım ve şimdi dediğim gibi bebeğimi kucağıma alıcak günü bekliyorum sende sakın umudunu yitirme umutsuzluğa düşme denemeye devam et allahım hayırlısından inşallah verecektir :Saruboceq:duanı eksik etme canım inan seni çok iyi anlıyorum selamlar zemuszemus:1hug:

cnm haklısın umutsuz olmamak lazım bılmıorum ama bugun test yaptırdım esım yaklasık 15 dk sonra ögrenecek sonucu :) cok heyecanlıyım ama olmazsada kısmet dıorum herseyde hayır vardır dımı ??bazı suphelerım oldu bu ay daha gunum gecmedı ama tedbır ıste ama ıcımde bı heyecan var kımbılır belkıde ........

merhaba arkadaşlar ilk düşükten sonra neden düştüğü ile ilgli olarak araştırma yaptıran varmı acaba?

ben ozelden kan pîhtilasmasi testleri yaptiracagim 350 ytl civari tutuyor ama anladigim kadariyla bazi on testler var ipucu veren onlar daha ucuzmus, doktorunu zorla ogren ayrintili. cunku pihtilasma sorunu nedeniyle kaybettiysek cozumu var. icimin rahat etmesi icin bu parayi vermek deger diye dusundum, imkanin varsa bence yaptir.

mrb arkadaşlar.bende fiilen aranıza yeni katıldım sayılır.ptesi günü bende 2 aylık bebeğimi kaybettim.gebelik bozuldu ve kürtaj yaptılar.şimdi evdeyim ağrılarım var ama bir daha denemek istiyorum bilmiyorum bu benim 5 yıl arayla ikincü düşüğüm.korkuyorum allahtan 12 yaşında aslan gibi bir oğlum var allahım ona ömür versin ne diyeyim.

mrb arkadaşlar.bende fiilen aranıza yeni katıldım sayılır.ptesi günü bende 2 aylık bebeğimi kaybettim.gebelik bozuldu ve kürtaj yaptılar.şimdi evdeyim ağrılarım var ama bir daha denemek istiyorum bilmiyorum bu benim 5 yıl arayla ikincü düşüğüm.korkuyorum allahtan 12 yaşında aslan gibi bir oğlum var allahım ona ömür versin ne diyeyim.

canım benim üzülme sağlık olsun yeterki seni çok iyi anlıyorum,maşallah en azından bir oğlun var seni teselli eder,hayırlısı olsun inşallah

slm can arkadaslarim ben kanala yeni uye oldum. bende bi hafta once dusuk yaptim 4 haftalikti bebeyim kanamam oldu ama cok az bi kanamay di doktora gittim altan muayne edip kanamamin fazlasamasina sebep oldu. ikinci gun de dusuk yaptim ve tekarar dusunuom ama bunun icin bi 6 ay beklemem gerektigini ogrendim bana yardimci olursaniz sevinirim arkasadlar kurban oldugum mevlam her isteyene nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm haklısın umutsuz olmamak lazım bılmıorum ama bugun test yaptırdım esım yaklasık 15 dk sonra ögrenecek sonucu :) cok heyecanlıyım ama olmazsada kısmet dıorum herseyde hayır vardır dımı ??bazı suphelerım oldu bu ay daha gunum gecmedı ama tedbır ıste ama ıcımde bı heyecan var kımbılır belkıde ........
canim nasil oluor 3 ay sonra yasagi bozdunuz? beni o kadar korkuttularki hamile kalma 6 ay kalirsan yine duser dediler. ama ben normal yola dusurdum kurtas olmadim lutfen beni bilgilendirin

bende 10 nisanda düsük yaptıım artıık calıısmalara basladıık ama bilmiyorum hayıırlıısıı 2 aydıır ses seda yok bu ay olur insallah
canim arkadasim 10 nisan diosun cok erken degil mi ikinci gebelik icin. bana 6 ay beklemem gerek dediler ama ben de bi 3 ay sonra dusunuom da ama korkuom . hamd olsun verende Allah alanda rabbim en guzel evladi nasip etsin size

canım çok ama çok geçmiş olsun. Allah oğluşuna uzun ömürler versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun.

:gitme:
slm can arkadaslarim ben kanala yeni uye oldum. bende bi hafta once dusuk yaptim 4 haftalikti bebeyim kanamam oldu ama cok az bi kanamay di doktora gittim altan muayne edip kanamamin fazlasamasina sebep oldu. ikinci gun de dusuk yaptim ve tekarar dusunuom ama bunun icin bi 6 ay beklemem gerektigini ogrendim bana yardimci olursaniz sevinirim arkasadlar kurban oldugum mevlam her isteyene nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım. ben iki kere düşük yaptım ve ikisinde de kürtaj oldum. Ve ikisinde de dr larım bana hep 3 ay yasak verdiler. Ama bu duruma göre dğişiyor. Bence drunu dinle canım.

ben ozelden kan pîhtilasmasi testleri yaptiracagim 350 ytl civari tutuyor ama anladigim kadariyla bazi on testler var ipucu veren onlar daha ucuzmus, doktorunu zorla ogren ayrintili. cunku pihtilasma sorunu nedeniyle kaybettiysek cozumu var. icimin rahat etmesi icin bu parayi vermek deger diye dusundum, imkanin varsa bence yaptir.

merhaba, teşekkür ederim, seninde ilk düşüğünmüydü...

banada doktor 3 ay bekle dedi arkadasım benim 4 ay bitti 5. aya giriyor hemen hamile kalamıyosun zaten bu ay insallah olur diye ümid ediyorum.cok arastırdım nette gebeligin büyüklügüne göre falan degisiyomus yasak süresi.cogunluklada 3 ay yazıyordu.düsükten hemen sonra hamile kalıpta saglıklı dogum yapanlar varmıs diyorum bizmi cok pinpirikleniyoruz acaba:)

Back
X