- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.941
ben yakın zamanda hamile kalamazsam psikolojim bozulacak,çevremdeki insanlar çok düşüncesiz malesef ben 4 yıllık evliyim yeni tanıştığım kişiler bile çocuk var mı neden yok istemiyor musunuz sorun mu var diye saçma sapan sorular soruyorlar kendi annem bile baskı yapıyor biz artık torun istiyoruz diye.eltimin bebeğini sevdim ve bana dediki gidin kendi çocuğunuzu sevin dedi bu laf söylenir mi yaa,yaşadıklarımı da biliyor halbuki,,yani beni anlayan kimse yok ...Allah tan eşim destek veriyor ,o da olmasaydı kafayı yerdim büyük ihtimalle...Yani artık biran önce bebişime kavuşmak şu insanları da susturmak istiyorum..
Seni çok iyi anlıyorum canım ama senin yapman gereken şey arkadaşlarında dedigi gibi öncelikle moralini yüksek tutmam, laf eden herşekilde laf eder takma kafana bebegin olsa o başka birşeyin lafını eder mutlaka konuşacak birşey bulur, o tarz kişilikli densiz insanlardan uzak durmaya çalış.Anne babana gelince onlarda heveslendikleri için sana söylüyorlardır ama inan senin bu kadar üzüldügünü biliyorlardır yoksa insan evladını bile bile üzermi hiç.Umarım en kısa zamanda hamile haberlerini burdan yayınlarsın canım :teselli: