• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam arkadaslar bende 22 eylülde bebegimin kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim.13+3 haftaliktim.hastaneye ikili testim riskli ciktigi icin CVS testi yaptirmaya gitmistik ultrasona koyduklarinda yasamadigini gördük.2 gün falan olmus öleli.simdi nedenini arastiracaklar bakalim sonuc ne cikacak.benim 2. hamileligimdi.oglum 19 aylik.Allahim ona uzun ömürler versin.herseyde bir hayir vardir deyip kendimi teselli ediyorum.Insallah Allahim yine bana saglikli,hayirli bir evlat nasip eder.isteyen herkesede versin:Saruboceq:

merhaba canim bnm cok gecmis olsun oncelikle bende 3 agustos da dusuk yaptim bi hafta sonra ikinci ayim olcak doktorum 3 ay sonra gebelik olabilir dedi. ama ben halen korkuom ayni durumla karsilarim die. cunku benim de senin ki gibi oldu kahverengi lekeler ve ikinci gun sabaha karsi sirt ve sol tarafa giren kiramp gibi sancilar . canim sana biraz beklemeni tavsiye ederim cunku yeni olmus anladigim kadariylan dusuyun bi dahaki ay cok erken degil mi

selam arkadaslar bende 22 eylülde bebegimin kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim.13+3 haftaliktim.hastaneye ikili testim riskli ciktigi icin CVS testi yaptirmaya gitmistik ultrasona koyduklarinda yasamadigini gördük.2 gün falan olmus öleli.simdi nedenini arastiracaklar bakalim sonuc ne cikacak.benim 2. hamileligimdi.oglum 19 aylik.Allahim ona uzun ömürler versin.herseyde bir hayir vardir deyip kendimi teselli ediyorum.Insallah Allahim yine bana saglikli,hayirli bir evlat nasip eder.isteyen herkesede versin:Saruboceq:

çok geçmiş olsun allah sabır versin zor bi durum..

merhaba canim bnm cok gecmis olsun oncelikle bende 3 agustos da dusuk yaptim bi hafta sonra ikinci ayim olcak doktorum 3 ay sonra gebelik olabilir dedi. ama ben halen korkuom ayni durumla karsilarim die. cunku benim de senin ki gibi oldu kahverengi lekeler ve ikinci gun sabaha karsi sirt ve sol tarafa giren kiramp gibi sancilar . canim sana biraz beklemeni tavsiye ederim cunku yeni olmus anladigim kadariylan dusuyun bi dahaki ay cok erken degil mi

merhaba aylal.düşük yapan herkesin en az 3 ay beklemesi gerekiyor rahim kendini ancak toparlıyormuş..

merhaba kızlar ben de buradayım gecen pazartesi yani ayın 14 ünde kalp atısı alınamadıgı için kurtajla aldırmak zorunda kaldım bebeğimi. çok zormus umarım hiç kimse böyle bi şey yasamaz onu çooook özlüyorum ve en yakın zamanda tekrar hamile kalmak istiyorummm:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun...inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın ama bu en yakın zaman 3 aydan önce olursa tehlikeli olabiliyomuş.bende 6 ay önce düşük yaptım..dr bana en az 3 ay bekle rahim toparlansın dedi...sabrettim ve 5.ayda çalışmalara başladık bu arada folik asit verdi ve hala içiyorum..sağlıklı bebişlerimiz olsunda geç olmuş erken olmuş önemli değil ben düşükten sonra böyle düşünmeye başladım

merhabalar iki gün öncesine kadar mayıs annelerine yazı yazarken şimdi buraya yazmak nasipmiş,iki gün önce 7 hafta 2 günlük hamileyken ani bir kanamayla bebeğimi düşürdüm.hayatımın en zor gününü yaşadım allah başka acılar yaşatmasın ama çok çok üzüldüm,geçen hafta kalp atışlarını görmüştük her şey her şey normaldi böyle bir şeye kendimizi hiç hazırlamamıştık daha yeni toparlıyorum kendimi..en kısa zamanda tekrar denemelere başlıcaz..Allahım kimseye yaşatmasın ...

merhaba ben yeni üyeyim nisan 27 de malesef bende düşük yaptım.hamile olduğumu bilmeden antibiyotik içtim 1 kutu.bunlada bitmedi ağır spor yaptım titiz biri olduğum için ev işleride cabası.ilk denemede gebelik tutmaz diye hiçbirşeye dikkat etmedim şuan kendime çok şaşırıyorum ve kızıyorum..neyse regli günüm gelmiş 4 günde geçmiş ben nede olsa hemen olmaz diye aklıma bile gelmiyor hamile olabileceğim..bi akşam eşimle yemek yiyoruz eşim senin iştahın açıldı sanki hamile olabilirsin dedi yok be falan dedim konu öyle kapandı..4 gün daha öyle geçince benden kahverengi leke gelmeye başladı ertesi gün aynı kahve lekeler devam etti hatta eşime bu ay hamile değilim regli oldum dedim ertesi günde az leke gelince ben yavaş yavaş şüphelenmeye başladım çünkü herzamankinden çok farklıydı ve gittim en sonunda eczaneden test aldım ve pozitifti akşam eşim geldiğinde kan testi yaptırdık ve değer 7035 ti.sevindik falan herkese o heyecanla haber verdim amaaa ertesi gün sabaha karşı bel ve sol kasık tarafıma sancılar girmeye başladı kahverengi leke kırmızı kana dönüştü ve sabah aşırı bi kanamayla ara ara parçalar geldi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.ve bu ay tekrar çalışmalara başladık hayırlısı bakalım.allah isteyen herkese hemen versin inşallah...

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları

merhabalar iki gün öncesine kadar mayıs annelerine yazı yazarken şimdi buraya yazmak nasipmiş,iki gün önce 7 hafta 2 günlük hamileyken ani bir kanamayla bebeğimi düşürdüm.hayatımın en zor gününü yaşadım allah başka acılar yaşatmasın ama çok çok üzüldüm,geçen hafta kalp atışlarını görmüştük her şey her şey normaldi böyle bir şeye kendimizi hiç hazırlamamıştık daha yeni toparlıyorum kendimi..en kısa zamanda tekrar denemelere başlıcaz..Allahım kimseye yaşatmasın ...

çok geçmiş olsun shule böyle bi durumda insan ne diyeceğini şaşırıyor herşeyin ilacı zaman canım..allah tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşatsın inşallah çok üzüldüm gerçekten..

geçmiş olsun canım. çok üzüldüm bebk düştü demişsin peki kürtaj oldun mu ardından? ben 14 ünde kürtaj olmustum. benim de 7+4 günlüktü bebeğim alındğında. 2 gün önce kürtaj oldugum dr. a gittiğimde bi problem yoktu. bu gun her ihtimale karşı garantiyr almak için tekrar bir başka dr. a gittim. ve içeride parça kaldığını öğremdim. bir ilaç verdi eğer yine düşmezse tekrar kürtaj olmak sorunda zorunda kalıcam. aynı şeyler yeni baştan..mafoldumben

geçmiş olsun canım. çok üzüldüm bebk düştü demişsin peki kürtaj oldun mu ardından? ben 14 ünde kürtaj olmustum. benim de 7+4 günlüktü bebeğim alındğında. 2 gün önce kürtaj oldugum dr. a gittiğimde bi problem yoktu. bu gun her ihtimale karşı garantiyr almak için tekrar bir başka dr. a gittim. ve içeride parça kaldığını öğremdim. bir ilaç verdi eğer yine düşmezse tekrar kürtaj olmak sorunda zorunda kalıcam. aynı şeyler yeni baştan..mafoldumben

evet bebek düşünce hemen kadın doğum servisine sevk edildim ve 6 saat sonra kürtaja alındım..3 hafta sonra kontrole gidicem.umarım ağrısız sancısız bir biçimde kalan parçayı düşürürsün de tekrar ameliyat masalarına yatmazsın Tanrı yardımcın olsun..

merhaba reyo. evet en az 3 ay beklenilmesi lazim inan benim iki ay oldu bi dahaki aya dusunuom ama sirt agrim cok cok fazla korkuom yine ayni durumla karisilasirmiyim die rabbim hayirlisi neyse onu yapsin hakimiz da. dusuncedeyim

yeni gelen arkadaşlar Allah bir daha yaşatmasın olumsuz düşünmeyim yine aynı şeyi yaşarmıyım demeyin bu korkular oldukça insan daha çok geriliyor..
ben hiç düşünmedim olumsuz şeyler düşük yapıp kürtaj olduktan 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 ay 1 haftalık oğlum var.. Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu..

eskiler nerdesiniz özledim valla hepinizi eski günlerin hatırına arada uğrayın ya..
bir gün belirleyelim o gün hep beraber girelim yoksa bir türlü denk gelemiycez..

benimd düşük olalı 5 ay oldu bu ay çalışmalara başlamıştık ama bu ay olmadı reglim 1 gün geçti diye kan testi yaptırdım sonuç negatif...kürtajdan öncesi ve sonrası çok değişik duygular içindeyim..benimde korkularım var senin gibi.eminim buradaki herkes aynı korkuları yaşıyodur..kendimize herzamankinden fazla dikkat etmemiz gerekiyor...rahat,sağlıklı ve güçlü olmamız lazım canım...

yeni gelen arkadaşlar Allah bir daha yaşatmasın olumsuz düşünmeyim yine aynı şeyi yaşarmıyım demeyin bu korkular oldukça insan daha çok geriliyor..
ben hiç düşünmedim olumsuz şeyler düşük yapıp kürtaj olduktan 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 ay 1 haftalık oğlum var.. Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu..

eskiler nerdesiniz özledim valla hepinizi eski günlerin hatırına arada uğrayın ya..
bir gün belirleyelim o gün hep beraber girelim yoksa bir türlü denk gelemiycez..

doğru söylüyorsun tabiki nilayy...bu arada allah analı babalı büyütsün..çok şekerdir oğluşun şimdi:))

slm arkadaşlarım,durumu biliyosunuz belki.geçen hafta salı günü 29+4te oğlum dünyaya geldi.suyum tamamen bitti ve acil sezeryana alındım.yoğun bakım küvezinde yatıyo minik yavrum.öyle küçükki,sadece bi kez eline dokunmama izin verdiler o kadar.çok üzgünüm ama bir o kadarda güçlü hissediyorum kendimi.allahım sabrını veriyo,oğlum için güçlü olmalıyım.onu her gördüğümde ağlamaktan bakamıyorum hiçbir yerine ama sağlıklı olsun yeterki sabrederim ben 1 ay gerekirse 2 ay kalsın küvezde yeterki iyi olsun..
2 gündür sütümle besliyolar hergün sağıp götürücem artık.
dualarınıza ihtiyacım var kızlar..rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum hep benim için hayırlı olan buymuş demekki asla isyan etmiyorum etmemde.rabbime dua ediyorum hep,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alıp evimize dönücez...

Back
X