- Konu Sahibi YaseminBALIM
-
benm kanımda gebelık gec cıktıgı ıcın bana progesteron vurulduı ama dun tekrar kan testı yaptırdm 59 cıktı allahıma sukur ama carsamba tekrar baktırıcaz yukselmısmı
aaa hamilesin yani :) çok güzel, gözün aydın canımmm
pazartesi 59 cıkan beta hcg bugun1 çıktı İNANILMZ BİRSEY DOKTORUMDA anlam veremedı !ve hala regl olamadım hamilemiyim değilmiyim hala belli değil yaz pazartesi günü yaptırdıgım ya bugunku yaptırdıgım yanlıs tekrar baska hstanede yaptırmamı ıstedı ( düşükte dahi bir gunde bukdar azalmamıstı anlam veremıyorm kafam okdar karısıkkı
tatlım ben bundan bir 8 bucuk ay önce bir düşük yaptım benimki kimyasal değildi düşük yaptımda iki aylıktı ve su anda tekrardan hamile kalmak istiyorum bir kere düşük yaptın diye bir daha düşük yapacaksın diye bir şey yok benimde cok psikolojim bozulmustu cok aglamıstım ama görüştügüm bütün doktorlar düşük yapanların bir daha düşük yapıcakları anlamına gelmediğini söledi ve ben bunu bir cok doktora sordum hepsi aynı yanıtı verdi yalnız düşük yaptıktan bir a6 ay hamile kalmaman lazım ben 8 ay bekledim ne olur ne olmaz diye korkunun ecele faydası yok kendimizi strese sokupta kuruntu yapıp kendini korkutma Allahtan hayırlısını iste yeter bende böle yaptım kendimi cok üzdüm ama işte olan la ölcegin karsısında durulmuyor
canm bende ocak ayında düşük yaptım 1180den sıfıra kadar gun asırı kan testi yapıldı yarı yarıya düşüyordu kısmet kımse anlamadı ve hala reglde olmadım beklıyoruz bakalım allahım ısterse yoktan var eder yoksada bıran önce regl olsam en azından yenı calısmalara start verıcez ama yok beklıyoruz
Aynen banada 6 ay bekle dediler suan 3.cü ay
korkma canım her zaman olacak dıye bırsey yok bende gecen ay dusuk yaptım ve suan 5 haftalık hamıleyım bende kalp atıslarını duyacagım gunu beklıyorum allah yardımcımız olsun tekrar yasatmasın ınsallahArkadaşlar kimyasal düşük yaşadım. Ve tekrar hamile kalmak istiyorum.fakat çok korkuyorum. Böyle bi olay yaşayan varmı ?cevaplarsanız sevinirim. heran aklımda,hiç çıkmıyor
BEBEGIN KAÇ HAFTALIK KEN DUSTU?kızlar merhaba benımde bir sorum olacak.. geçen ay düşük yaptım 1 ay sonra ilk adetimi oldum sizce değerlerim sıfırlanmışmıdır ? tekrar denemek istiyoruz çalıştığım içni izin alıp hastaneye gidemiyorum tekrar denesek mi beklesek mi çok kararsızım..
BEBEGIN KAÇ HAFTALIK KEN DUSTU?[/QU
BENDE DUSUK YAPTIM IKI AY ONCE AMA COK UFAKTI BENIM KI SUAN 5 HAFTALIK YINE HAMILEYIM PAZARTESI GIDICEM DOKTARA INSALLAH BI SIKINTI OLMAZ BU SEFER
ÇOK TESEKKUR EDERIM SIZDE BASLAYIN BENCE ADET GORMUSUNUZ NASIL OLSA HAYIRLI HABERLER BEKLIYORUZ INSALLAH6 haftalıktı canım kalbi durduğu için düşük yaptım.. Öyle mi çok sevindim senin adına Rabbim bu sefer kucağına almayıda nasip eder inş. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz .. :)
Merhaba Allahım bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin benim Size sormak istediğim bir şey var daha önce 2 düşük yaşadığınızı yazmışsınız bende 2 düşük yaptım ilk düşüğümde ilk gün inanılmaz sancılar çektim ama sadece 1 gün sürdü cuma günü tekrar düşük yaptım ama Kasıklarım da aşırı derecede ağrılar oluyor bu normal mi bilmiyorum sizin düşükleriniz nasıl oldu?
bende kürtaj olmuştum adetin olunca değerler sıfırlanıyomuş. ben kürtaj olduğum için 3 ay korun dedi ama seninki düşükmüş belkide korunmayabilirsinkızlar merhaba benımde bir sorum olacak.. geçen ay düşük yaptım 1 ay sonra ilk adetimi oldum sizce değerlerim sıfırlanmışmıdır ? tekrar denemek istiyoruz çalıştığım içni izin alıp hastaneye gidemiyorum tekrar denesek mi beklesek mi çok kararsızım..
Uzerinden cok gecmis ama Cevap yazmak istedim. Bebek cocuk hastasıyım kardesim yok canim kanim bi bebegim olsun cok istiyorm evlendikten 5 ay ssonra.hamile kaldm ve 8. Haftada bos gebelik kese var bebek yok dustu bende kurtaj olmadim ve 3 ay sonra yine hamileyim derken kimyasal gebelik yasadigimi ogrendim hic bi test yaptirmadm hersey Allah tan ama cok yoruldum korkuyorm anne olamamaktan ozlemim buybuyuk.yasim 25 .. Allah isteyen herkese tattirsn insallah benim de sonundamzin gibi olur2.5 yıl bitti evliyim ben ve evlendiğimizden beri korunmadık zaten deli gibi seviyorum çocukları ve istiyordukta.. Sadece ilk birkaç ay dikkat ettik sonra ciddi anlamda düşünmeye başlayınca yanlış olmasın ama 4 yada 5.ayda hamileliğimi öğrendim.. Herşey güzel başladı ama 9.haftaya dek!! Boş gebelikti ve kendiliğinden başlayan düşüğüm oluştu.. Çok ağrı veren kıvrandıran sancılarla dolu bir gece ve tek şansım kürtaj olmamış olmak..
Sonra 2.hamileliğim korunmamaya rağmen tam 1 sene sonra oluştu.. Ama sonu yine ilkiyle aynı oldu,boş gebelik ve yine 9.haftada (yani kese var ama bebek yok)
2düşükten sonra genetik,hormonlar herşeye bakıldı bisürü test yapıldı ve hiçbi sorun çıkmadı.. Bu yüzden doktorum "şansa kadere bağlıcaz sorununuz yok" dedi..
ve bu 2.acı tecrübe üstüne 4 ay geçmişti ki,3.hamileliğimi öğrendim aynı korkularla telaşlarla başladı heyecanım ama Allah'ıma şükür şimdi 26.-27.haftaları gördüm ve herşey iyi gidiyor..
Hiçbi zaman "neden ben" demedim isyan etmedim ve umudumu kesmedim.. Üstelik pko (polikistik over) var bende ve fazla kiloya bağlı olan bişey bu + adetlerim ilk düşükten beri istisnasız her ay düzensizdi hep ilaçla söktürücüyle hastalanıyordum.. Bu yüzden günleri takip etmem falan mümkün olmuyordu.. Dediğim gibi,sabır herşeyden önce gelir ve Allah'a inanıp ümidini kesmeyeceksin.. Pozitif olacaksın.. Yaşanan herşeyin bi sebebi olduğuna inanıyorum bu yüzden buda benim sınavımmış diyorum..
Uzattın kusura bakma ama hem sana, hemde bu tarz şey yaşayan diğer kızlara umut olur diye detaylı yazmak istedim.. Dilerim ki gönlünden geçtiği gibi olur sağlıkla hayırlısıyla..
Uzerinden cok gecmis ama Cevap yazmak istedim. Bebek cocuk hastasıyım kardesim yok canim kanim bi bebegim olsun cok istiyorm evlendikten 5 ay ssonra.hamile kaldm ve 8. Haftada bos gebelik kese var bebek yok dustu bende kurtaj olmadim ve 3 ay sonra yine hamileyim derken kimyasal gebelik yasadigimi ogrendim hic bi test yaptirmadm hersey Allah tan ama cok yoruldum korkuyorm anne olamamaktan ozlemim buybuyuk.yasim 25 .. Allah isteyen herkese tattirsn insallah benim de sonundamzin gibi olur
Allah bağışlasın bebişini canım, çok istiyorum güzel şeyler duymak. bende ilk bebeğimde kalp durması oldu, kürtaj oldum. tekrar gebe kaldım ve cornual dış gebelik dendi yine kürtaj oldum. şimdi korunmayı bıraktım 3 ay geçti ama ödüm kopuyor, özellikle dış gebelikten. tekrarlama riski var, inşallah Allah bize de gösterir bu mucizeleri sana gösterdiği gibi.O umutsuzluğun,çaresizliğin ne demek olduğunu yaşayan daha iyi bilir..Gerçekten çok zor ama başka da yapacak bir şey yok..Allah'a inanıp dua etmekten başka..2 düşüğün ardından 3.kez hamile kalınca tadını hiç çıkaramadım,son ana dek hep bir korku hep bir "acaba" oldu içimde..Ufacık bir sorunu büyüttüm de büyüttüm..Acaba hareket etmiyor mu acaba her şey normal mi..Acaba acaba..
Şükür geçti o günler kavuştum oğluma..İnşallah sende kavuşursun ve sağlıklı olur bu kez..İstiyorsan denemekten vazgeçme,pes etme..Ne olursa olsun,ne gelirse gelsin hepsi Allah'tan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?