Düşük yapanlar, tekrar nezaman hamile kaldınız ? arkadaşlar yardımmm

pazartesi 59 cıkan beta hcg bugun1 çıktı İNANILMZ BİRSEY DOKTORUMDA anlam veremedı ! ve hala regl olamadım hamilemiyim değilmiyim hala belli değil yaz pazartesi günü yaptırdıgım ya bugunku yaptırdıgım yanlıs tekrar baska hstanede yaptırmamı ıstedı ( düşükte dahi bir gunde bukdar azalmamıstı anlam veremıyorm kafam okdar karısıkkı
aaa hamilesin yani :) çok güzel, gözün aydın canımmm

alla alla ne ilginç ya. başka bi hastaneye git hemen. evet hemen birden düşmez 1 e. ben düşük yaptıgım da yavaş yavaş düşmüştü. önce 4e sonra 3 sonra 1e falan

canm bende ocak ayında düşük yaptım 1180den sıfıra kadar gun asırı kan testi yapıldı yarı yarıya düşüyordu kısmet kımse anlamadı ve hala reglde olmadım beklıyoruz bakalım allahım ısterse yoktan var eder yoksada bıran önce regl olsam en azından yenı calısmalara start verıcez ama yok beklıyoruz

merhabalar;

ilk bebek denememizde hamile kaldım . ve 5.haftada kimyasal gebelik denen lanet olayı yaşadım. Bebeğimi düşürdüm. Ağustostan bu yana hala hamile kalamadım. Rabbime sığınıyorum ama içten içe kendimi yiyip bitiriyorum. Artık Kahroldum mahvoldum. Allah Yardımcımız olsun. Dualarımız kabul olsun. Rabbim nerde isteyen varsa nerde ama sağlıklı bir evlat nasip etsin. Allah yardımcımız olsun
çok zor bir durum. benle hamile kalan herkes doğum yaptı. İçime ata ata kanser olacam az kaldı....

Aynen banada 6 ay bekle dediler suan 3.cü ay

aynen öyle yaa. Bende şubatta düşük yaptım,hala adet olmadım. Bi an önce olsamda çalışmalara başlasam. böyle çok geriliyorumm

herkese selam öncelikle. bu konunun açılması bi hayli zaman olmuş umarım hepiniz bebeklerinizi okşuyorsunuzdur şu an. Olmayanlar için umut olsun diye yazıyorum bunu. ben evliliğimden sonra ilk ilişkimde hamile kaldım fakat 7 haftalıkken bir gece kanamam başladı acile gittiğimizde düşük başlamış kalan içinde kürtaj dendi. evliliğimin bu kadar başında böyle bişeyle karşılaşmak beni mahfetti. sonra bir süre korunduk sonra tekrar çalışmalara başladık. bir sene çocugumuz olmadı doktora gittik herşey normal hiçbir sıkıntı yok fakat olmuyo. rahim filmi çektirdim ilaç kullandım aşılama yaptık gene yok. tabi 2 sene oldu süreç. tedaviye 2 ay ara ara verdikten sonra tekrar gittim raporlu iğnelere başlayacağız bir sonra ki ay dedi. çok korktum.
ama o iğneleri vurulmama gerek kalmadı ve ben o ay içinde hamile kaldım. hiç bir tedavi olmadan. Allahıma çok şükür ki şu an 11 haftalık gebeyim. Allahım hepinize de versin. umarım bende sıkıntısız birşekilde bu süreci tamamlarım. UMUDUNUZU KAYBETMEYİN - SABIRLI OLUN. ÇÜNKÜ ALLAH NEYİ NE ZAMAN VERECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR. SİZİN ZAMANINIZ GELMEMİŞTİR. BENDE ÇOK BEKLEDİM - ÇOK AĞLADIM AMA SONUNDA NASİP OLDU. İNŞALLAH KUCAĞIMA ALLAKTA NASİP OLUR. ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.

Arkadaşlar kimyasal düşük yaşadım. Ve tekrar hamile kalmak istiyorum.fakat çok korkuyorum. Böyle bi olay yaşayan varmı ?cevaplarsanız sevinirim. heran aklımda,hiç çıkmıyor
korkma canım her zaman olacak dıye bırsey yok bende gecen ay dusuk yaptım ve suan 5 haftalık hamıleyım bende kalp atıslarını duyacagım gunu beklıyorum allah yardımcımız olsun tekrar yasatmasın ınsallah

kızlar merhaba benımde bir sorum olacak.. geçen ay düşük yaptım 1 ay sonra ilk adetimi oldum sizce değerlerim sıfırlanmışmıdır ? tekrar denemek istiyoruz çalıştığım içni izin alıp hastaneye gidemiyorum tekrar denesek mi beklesek mi çok kararsızım..

BEBEGIN KAÇ HAFTALIK KEN DUSTU?

6 haftalıktı canım kalbi durduğu için düşük yaptım.. Öyle mi çok sevindim senin adına Rabbim bu sefer kucağına almayıda nasip eder inş. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz .. :)

6 haftalıktı canım kalbi durduğu için düşük yaptım.. Öyle mi çok sevindim senin adına Rabbim bu sefer kucağına almayıda nasip eder inş. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz .. :)
ÇOK TESEKKUR EDERIM SIZDE BASLAYIN BENCE ADET GORMUSUNUZ NASIL OLSA HAYIRLI HABERLER BEKLIYORUZ INSALLAH

Taaa martta yazmışsın bana ama şimdi gördüm baya geçmiş üstüne kusura bakma eğer hâlâ cevabı merak ediyorsan yazarım canım..alıntı yap sen bana..

bende kürtaj olmuştum adetin olunca değerler sıfırlanıyomuş. ben kürtaj olduğum için 3 ay korun dedi ama seninki düşükmüş belkide korunmayabilirsin

Uzerinden cok gecmis ama Cevap yazmak istedim. Bebek cocuk hastasıyım kardesim yok canim kanim bi bebegim olsun cok istiyorm evlendikten 5 ay ssonra.hamile kaldm ve 8. Haftada bos gebelik kese var bebek yok dustu bende kurtaj olmadim ve 3 ay sonra yine hamileyim derken kimyasal gebelik yasadigimi ogrendim hic bi test yaptirmadm hersey Allah tan ama cok yoruldum korkuyorm anne olamamaktan ozlemim buybuyuk.yasim 25 .. Allah isteyen herkese tattirsn insallah benim de sonundamzin gibi olur

O umutsuzluğun,çaresizliğin ne demek olduğunu yaşayan daha iyi bilir..Gerçekten çok zor ama başka da yapacak bir şey yok..Allah'a inanıp dua etmekten başka..2 düşüğün ardından 3.kez hamile kalınca tadını hiç çıkaramadım,son ana dek hep bir korku hep bir "acaba" oldu içimde..Ufacık bir sorunu büyüttüm de büyüttüm..Acaba hareket etmiyor mu acaba her şey normal mi..Acaba acaba..
Şükür geçti o günler kavuştum oğluma..İnşallah sende kavuşursun ve sağlıklı olur bu kez..İstiyorsan denemekten vazgeçme,pes etme..Ne olursa olsun,ne gelirse gelsin hepsi Allah'tan..

Allah bağışlasın bebişini canım, çok istiyorum güzel şeyler duymak. bende ilk bebeğimde kalp durması oldu, kürtaj oldum. tekrar gebe kaldım ve cornual dış gebelik dendi yine kürtaj oldum. şimdi korunmayı bıraktım 3 ay geçti ama ödüm kopuyor, özellikle dış gebelikten. tekrarlama riski var, inşallah Allah bize de gösterir bu mucizeleri sana gösterdiği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…