Düşük yapanlar, tekrar nezaman hamile kaldınız ? arkadaşlar yardımmm

Masallah Allah oglunuza uzun omur versin. Istiyorum tabiki etrafimdaki herkes bana inat ya gebe ya cocucocukli.u cok yorgunum bu konuda ama umidim de gecmiyo ve devamli hayal kirikligi insaallah mutlu sona ulasabilirim sizin gibi 1 yil oldu evleneli bi de bebek soranlarr var tabi kendi derdim yetmezmis gibi .. peki bisey yaptiniz mi ozel bisey bebek icin bi dua bi kur

Kizlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçenay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin 38 çıktı biraz yüksekdedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi biray daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı

her türlü düşüğün,yanlış gebeliğin tekrarlama olasılığı vardır..Allah kimseye yaşatmasın tekrardan..inşallah sana da çok kısa sürede sağlıkla yaşatır bu mucizeyi..

hayır canım hiç bir şey yapmadım..sadece Allah'a devamlı "hayırlı zamanda,sağlıklı" diye dua ederek..

size belki biraz umut olur çok yakın bir arkadaşım ilk bebeğini 5 aylık erken doğum ile kaybetti.1 sene sonra ilaçlar tekrar hamile kaldı. bu seferde dış gebelikti. resmen yıkıldı. ağladı doktoru aşılama olması gerektiğini söylediği ay tekrar normal yolla hamile kaldı şimdi 2 yaşında bir kızı var . Allah o kadar büyükki isteyen her anenin kucağını doldurur.

Bnde 7 yıl once kaybetdim melegimi ve hala olması icin ugrasıyoruz bu ay asılama oldu ama tutmadı yıkıldım psikolojim bozuldu artık ne yapacagımı bilmiyorum ne olur dua edin rabbim isteyen heekeze nasib etsin insallah

8 mayıs gecesi düşük yaptım adetimden hesaplarsak 7. haftamdı ama dr 5 haftalık dedi sanırım senınde yazdıgın gibi erken düşük oldugu için cok parça kalmadı. düşük yaptıgım gece acildeki dr kurtaja gerek yok cok ufak parca oldugunu vereceğim anitibiyotikle parçada düşer dedi ilacı içmeye basladım o kadar ishal yaptıki bırakmak zorunda kaldım 16 tablet vardı ben ancak 2.5 gün ( 5 tablet falan toplam) tablet içebildim sonrada kanamam durdu acaba antibiyotik bıraktım diyemi? yani düşükten sonra 5 gün falan sürdü kanamam sonra durdu baska dr gittim o ishal yaptıysa bırak ilacı zaten parca kan pıhtısı seklinde her hafta hcg testi yapalım düşüene kadar takip edelim dedi ama hiç yaptırasım yok artık kan vermekten kanım kalmadı pazartesi baska dr gittim o baska antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama hala kanamam yok bu dr da cok ufak parca kurtaja bile gerek yok sonucta ilk gebeliğin bosuna sana zarar vermeyelim dedi 8 haziran gibi adet olucaksın adetini ol sonra kontrole gel dedi. ama hala kanamam yok sizce antibiyotik o parcayı eritir mi? antibiyotik yarısı bitti kanama olmayacak mı? yada adet olunca mı parca düşer ? off cok daraldım kasıklarıma ara sıra agrılar giriyor sizde oyle agrılar olmusmuydu. parca var diyemi agrıyor yoksa vücut normale dönüyor diyemi agrıyor ay ne cok soru sordum dimi ilk gebeliğimdi ve yanlıs bişeylerin olmasından cok korkuyorum

Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin

Selam kızlar! Geçen hafta 13 haftalık bebeğim kanama artışıyla rahim içinde ölmüş.Kürtajla aldılar.Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var,rhogam (uyuşmazlık iğnesi) uygulandı kürtajdan sonra.Ben 2 yıl kadar önce 7 haftalıkken bir kürtaj yaptım ama uyuşmazlık yapılması gerektiğini bilmiyorduk ve iğne yapılmadı.13 haftalık ölen bebeğimin kafa yapısında bozukluk olduğunu ve bağırsakların dışarda olduğunu söyledi doktorum.Bir sonraki gebeliğimde ilk düşükte iğne olmamaktan dolayı sorun oluşur mu ? Yoksa şimdi vurulan iğne artık bu sorunun önüne geçer mi ?

Kaynak: http://www.msxlabs.org/forum/soru-c...klerin-olme-sebebi-nedir-4.html#ixzz3cpnxGQwX

uyuşmazlık iğnesi yapılmalıydı evet canım. ama anlattığın şeyler bana bel beyin açıklığı gibi geldi ve buda folik asit eksikliğinden kaynaklanır. neyse şimdidki iğne bidahaki gebeliğini koruyacak endişe etme. bendede var uyuşmazlık
parça kalma gibi bişi olabilir canım. hemen düzene girmniyor oda olabilir. bi dr. a görün istersen.
. benimde 2 kürtajım var malesef. Allah 3. de kucağıma almayı nasip etsin.

hımm folik asitde almışsın canım ozaman belki bebeğin kromozom sorunu vardı patoloji sonucu ne dediler ? Allah tekrara yaşatmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın bizlere

Sonucu
hımm folik asitde almışsın canım ozaman belki bebeğin kromozom sorunu vardı patoloji sonucu ne dediler ? Allah tekrara yaşatmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın bizlere
bugün aldım canım test sonuçlarını.Kromozom anomalisi çıkmadı.Bende trombofili varmış.Kan pıhtılaşmasından dolayı olmuş düşük.tüm gebeliklerim riskli olacak ve gebe kalır kalmaz iğne kullanmam gerekiyormuş.Bu durumda olan varmıdır ki başka tedavisi yokmuş

oooo bir sürü canım. o çok yaygın ve tedavisi çok şükür kolaY BİR PROBLEM KORKMA. KAN Pıhtılaşması topiğine gel. ben dahil bir çok kişide var bu problem. benimde 2 kaybım var bu sebepten. şimdi 5+2 yiz bu 3. gebeliğim ve iğne kullanıyorum bende. inşallah bu defa Allahım nasip eder minik kelebeğimi.

Inşallah canım benim.Peki ne kadar ara veriyorsun bir sonraki gebelik için ? Doktor bugün muayene etti.Beklemeni gerektirecek hiçbir durum yok hemen düşünebilirsin dedi.Çok şükür enfeksiyon ve yara kalmamış kürtajdan sonra.Sadece 15 günlük ilişki yasağını beklemem gerekiyor.

bana hiç bir dr. korunma demedi canım. bende burada duyuyorum ama bana kesinlikle 3 ay dediler ve bende korktum. 3 ay dolu dolu korundum. sonrada 3-5 ay içinde oldu diğer gebelikler.

amin canim Allah en yakinda kucagimiza bebek versin su mubarek ayda yuzumuzu guldursun.duskten sonra gittim mnik bisey var kurtaj bile yapilmaz buna kendi duser dedi sonra baska bi doktra gittim bidaha ultrasona yolladi temiz dediler buseferde bisey yok simdi ikinci adetim ilkte bile bukadar kan gelmedi kimisi diyor icin temizleniyordur.dusen parcalar zaten sanki boyle bi degisik pihti arkadasin bri demis dusukten sonra kadinlarda et parcasi gibi bisey olusuyormus adetle duser demisler sanirim bu da oyle birsey

hımmm neyse canım bi sorun yoktur . bol su içmeni öneririm. inşallah tekrarı olmaz. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ben de dün öğrendim, 37 yaşındayım. 3 düşüktenn sonra oğlum oldu. pko luyum. mayıs başı teklrar düşük yaşadım 14 haftaya yakındı. genetiğe kan verdim bakılan testlerin 3 ünde çıktı. ne olcak bilmiyorum zaten zor hamile kalıyodum. 3 hafta sonra diğer test çıkacak.

Allah sağlık şifa versin canım.Pazartesi günü kontrole gittiğimde çok iyi toparlandığını hemen korumayı bırakabileceğimi söyledi.Çok şükür bir deformasyon enfeksiyon yokmuş.Derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah ve hepimiz sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucaklarız.Moralini yüksek tut oğluna sımsıkı sarıl.

sağolasın canım, daha önce yapılsaydı testler diyorum belki böyle olmayacaktı. Gerçi Allah nasip etseydi dururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…