Canim ben de her ay hayal kirikligina ugruyordum sonra eşimin testlerini tekrarlattik ve esimde problem cikti. O tedavi oldugu icin hamile kalabildim erkeklerin tedavisi daha kolay oluyor. Swn de uzun zaman ara verdigin için esinle birlikte egidin test falan yaptirin istersen daha pes etmek icin internette çok erken böyle düşünmeBirdilimkek malesef cnm... Ben vazgectim artık vardır bundada bir hayır... Sizlerin hayırlı haberleri ile sevinmeyi tercih ediyorum bundan sonra.. @sahra41 i bekleyelim birlikte sonra senin bebis olsun ona sevinelim...
Sagol canım evet vakit yaklaştı artık iyice zorlanmaya başladım:) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.. Sen naptın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli
Hadi inşallah cnm hayirlisi ile almayi nasip etsin rabbim kucagina...ben vazgeçtim cnm ya korkularim beni yendi... bu arada isimi ne olacak bebisin...Sagol canım evet vakit yaklaştı artık iyice zorlanmaya başladım:) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.. Sen naptın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli
Ne vazgeçmesi tatlım ya düşünmemek akışına bırakmak lazım en fazla:) nasipse ömer muhammet koymak istiyorum ismini inşallah değişmez.. Rabbim zamanı gelince verecek sen umutsuz olma yeter kiHadi inşallah cnm hayirlisi ile almayi nasip etsin rabbim kucagina...ben vazgeçtim cnm ya korkularim beni yendi... bu arada isimi ne olacak bebisin...
Rabbim adiyla hayirli bir ömür nasip etsin cnm inşallah...Ne vazgeçmesi tatlım ya düşünmemek akışına bırakmak lazım en fazla:) nasipse ömer muhammet koymak istiyorum ismini inşallah değişmez.. Rabbim zamanı gelince verecek sen umutsuz olma yeter ki
Amin kuzum darısı tüm isteyenlerin başına. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahRabbim adiyla hayirli bir ömür nasip etsin cnm inşallah...
Cok geçmiş olsun cnm... ümidini kesme Rabbim inşallah hayirlisi ile kucagina bir bebek almayi nasip eder... anastezi vermeden yada belden aşağıyi uyusturmadan neden yaptilar ki kendin söylemedin mi yada esin...Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum.
Cok geçmiş olsun... cok zor cok iyi anliyorum seni... Ama umudunu yitirme inşallah en kisa zamanda yine nasip olur ama bu sefer daha dikkatli ol... ev işine falan girisme...İyi günler bende düşük yapacağım3 yıl boyunca uğraşıp hamile kalamadım. Mart ayında kullandığım bir ilaçla hamile kalmışım. Ama ben farkedemedim. 25 martta kan verdim bhcg negatifti. Bende nisanın ilk haftasında söktürücü kullandım adetlerim düzensiz diye. Hatta soğan suyu içtim 3 4 bardak. Üstüne bir de bahar temizliği yaptım perde astım. hiç anlamadım. Bir kaç gün sonra lekelenme şeklinde az az kanama vardı. Bende adet başlangıcı sandım. Göğüslerim hassastı adettendir dedim normalde her hafta test yapan ben bu sefer yapmadım. Bu pazartesiye kadar lekelenme devam etti. 8.gündü sonra test yaptım idrarı bırakır bırakmaz kızardı iki çizgide. Çıktık acile gittik bhcg 475 çıktı. hasretle beklediğim bebeğim benimleydi. Doktor düşebilir riskli dedi kanama ve kanda pıhtılaşma var dedi ama ne iğne ne ilaç bir şey vermedi. Bizde çıktık geldik havalara uçtuk sevinçten. İki günde iki katına çıkar dedikleri için çarşambayı bekledik.ve gittik bhcg 'ye bakıldı 415 e düşmüş bebeğim beni bırakıp gidecek. Progesteron iğnesi yaptılar. Yarın gel dediler. Dün yine gittik bir umut belki yükselir diye. 391 e düşmüş. doktor düşecek kesin dedi. Geldik eve çarşambadan beri ağlıyorum. Daha kanama çok değil sancımda yok ama 3 yıllık hasretti o hayalimizdi. İki günde bir kabullenmişim bağlanmışım ki dayanamıyorum. Çok üzgünüm. elimden bir şey gelmiyor herkes diyor düşüğün arkası tez olur ama benim içim yanıyor. Uzun oldu kusura bakmayın çok üzgünüm çook anlatmak istedim
Rabbim sabir versin cnm bende ilk gebeligimde kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum genetik testte pihtilasma yatkinlik cikti 5 ay korundum biraktigim ay hamile kaldim tamamen kendini rahat birakcasin ben bu ay olmaz nasilsa derken hamile oldugumu ogrendim simdi karindan kan sulandirici vuruyorumİyi günler bende düşük yapacağım3 yıl boyunca uğraşıp hamile kalamadım. Mart ayında kullandığım bir ilaçla hamile kalmışım. Ama ben farkedemedim. 25 martta kan verdim bhcg negatifti. Bende nisanın ilk haftasında söktürücü kullandım adetlerim düzensiz diye. Hatta soğan suyu içtim 3 4 bardak. Üstüne bir de bahar temizliği yaptım perde astım. hiç anlamadım. Bir kaç gün sonra lekelenme şeklinde az az kanama vardı. Bende adet başlangıcı sandım. Göğüslerim hassastı adettendir dedim normalde her hafta test yapan ben bu sefer yapmadım. Bu pazartesiye kadar lekelenme devam etti. 8.gündü sonra test yaptım idrarı bırakır bırakmaz kızardı iki çizgide. Çıktık acile gittik bhcg 475 çıktı. hasretle beklediğim bebeğim benimleydi. Doktor düşebilir riskli dedi kanama ve kanda pıhtılaşma var dedi ama ne iğne ne ilaç bir şey vermedi. Bizde çıktık geldik havalara uçtuk sevinçten. İki günde iki katına çıkar dedikleri için çarşambayı bekledik.ve gittik bhcg 'ye bakıldı 415 e düşmüş bebeğim beni bırakıp gidecek. Progesteron iğnesi yaptılar. Yarın gel dediler. Dün yine gittik bir umut belki yükselir diye. 391 e düşmüş. doktor düşecek kesin dedi. Geldik eve çarşambadan beri ağlıyorum. Daha kanama çok değil sancımda yok ama 3 yıllık hasretti o hayalimizdi. İki günde bir kabullenmişim bağlanmışım ki dayanamıyorum. Çok üzgünüm. elimden bir şey gelmiyor herkes diyor düşüğün arkası tez olur ama benim içim yanıyor. Uzun oldu kusura bakmayın çok üzgünüm çook anlatmak istedim
Çok şükür tekrardan hamileyim. O zaman düşük olmadı. Dış gebelikti kürtaj oldumCok geçmiş olsun... cok zor cok iyi anliyorum seni... Ama umudunu yitirme inşallah en kisa zamanda yine nasip olur ama bu sefer daha dikkatli ol... ev işine falan girisme...
Malesef o dış gebelik oldu ve kürtaj oldum. Çok şükür korunmayı bırakınca ilaçla hamile kaldım. Bende de pıhtılaşma var bende iğne kullanıyorum. 3 ay bitmek üzere korkuyorum bazen ya bir şey olduysa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı.Rabbim sabir versin cnm bende ilk gebeligimde kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum genetik testte pihtilasma yatkinlik cikti 5 ay korundum biraktigim ay hamile kaldim tamamen kendini rahat birakcasin ben bu ay olmaz nasilsa derken hamile oldugumu ogrendim simdi karindan kan sulandirici vuruyorum
Muhtemelen başlıyor canım düşük benimde ilk öyle başlayıp sonrasında büyümüştü parçalar ama ben 10 haftalık hamileydim. Bir acile git istersen en azından ağrılı olabilirMerhaba 11 haftalık hamileyim 3 gün önce kalp atışını çok yavaş aldı doktor ve 6 haftalık görünüyormuş büyümemiş kaybedeceğimi 2 haftadır biliyordum 3 gün lekelenmem oldu 3 gündürde adet kanaması gibi kanamam var bu sabah çok şiddetli bi sancım oldu 4 saat kadar sonra geçti sancım normal kanama oldu küçük küçük parça az miktarda düşük yapmış olabilir miyim böylemi oluyor doktorum bugün izinliymiş başka doktora gitmek istemiyorum yarın gidicem ama durumu merak ediyorum 3-4 adet 1 cm kadar parça geldi böylemidir
Şiddetli ağrı gidip geliyor mu akşam üzeri 3 saat yine şiddetli ağrım oldu şimdi 4 saattir hafif ağrım var düşürdüm mü onu merak ediyorum yani yoğun ağrı gidip gelen bişey miMuhtemelen başlıyor canım düşük benimde ilk öyle başlayıp sonrasında büyümüştü parçalar ama ben 10 haftalık hamileydim. Bir acile git istersen en azından ağrılı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?