Öncelikle geçmiş olsun cnm malesef düşükten sonrada icerde kalmis olan parcalar olabiliyor ve ağrı yapıyor bazi durumlarda mecbur kürtaj yapılıyor...kürtaj olmasan kalanlarda düşmezmiydi
Canim benim gözün aydin rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayi koynunda yatirmayi nasip etsin en kisa zamanda dualarım seninle ve minik prensinle...Hayirli sabahlar. Cok uzun zamandir giremiyorum ugrasmak zorunda kaldigimiz bir suru farkli sıkıntı oldu malesef.
Cok şükür Rabbime 20 sinde normal dogum yaptim. Ama oglumla kavusmamiz 1 saat sürdü solunum sıkıntısından dolayi kuveze aldilar 1 hafta kalacak uzamamasi icin dua ediyoruz. Bende moralimimi bozmamaya calisarak oglumu karsilayacagim gunu bekliyorum sutumu sagiyorum ona gonderiyorum duzenli.
Cok geçmiş olsun cnm Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...Ben 13 haftalik bebegimi ilacli dusukle dusurdum sonra kurtaj oldum.benim ilac verdikleri icin asiri agrim oldu dogum sancisindan daha zormus
Anladım cnm geçmiş olsun..Öncelikle geçmiş olsun cnm malesef düşükten sonrada icerde kalmis olan parcalar olabiliyor ve ağrı yapıyor bazi durumlarda mecbur kürtaj yapılıyor...
Getirdik cok sukur oglumu evimize. Hastanede biberona alismis memeyi tutmaya direniyo onunla ugrasiyoruz. Cok sukur sagligimiz yerinde kucagima aldim ya gerisi hallolur insallah. Cok tesekkur ediyorum size de :)Canim benim gözün aydin rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayi koynunda yatirmayi nasip etsin en kisa zamanda dualarım seninle ve minik prensinle...
Cok sevindim cnm hosgeldiniz evinize Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bir ömür nasip etsin sizlere paşamizin adi ne oldu..?Getirdik cok sukur oglumu evimize. Hastanede biberona alismis memeyi tutmaya direniyo onunla ugrasiyoruz. Cok sukur sagligimiz yerinde kucagima aldim ya gerisi hallolur insallah. Cok tesekkur ediyorum size de :)
Aminn Allah razi olsun cumlemize insallah.Cok sevindim cnm hosgeldiniz evinize Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bir ömür nasip etsin sizlere paşamizin adi ne oldu..?
çok geçmiş olsun canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah. Bu kez sorunsuz bir gebelik geçirirsin ama düşünmemeye çalışMrb kizlar.. 4 ay önce 6 haftalik bebegimin kalbi durdu ve ben farklı doktorlara gittim inanmak istemedim ilk gebeligimdi. Bi akşam kanamam başladı zaten sürekli kahverengi akıntım oluyordu bebegim ölduğu için. Birsürü parça dusurdum ve çoğu kan pıhtısıydi.. Böyle bi acı hiç yaşamamıştım hastaneye kendimi zor attım ve zaten bebegi evde düşürmüştümacilde yalvardım ağrımı dindirin dye. 1 gece kaldim ve ertesi gün kürtaj oldum şuan 6 haftalik hamileyim ve aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım çok korkuyorum.. Zor kendime gelmiştim tekrar kaldıramam
Rabbim hayırlı evlat olarak büymesini nasip etsin inşallah cnm...Aminn Allah razi olsun cumlemize insallah.
Eren oldu ismi teyzesi :)
Geçmiş olsun cnm haklısın cok zor ama şuan geçmişi düşünme o seni cennetin kapısında bekliyor olacak insallah... Rabbim bu sefer hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah...Mrb kizlar.. 4 ay önce 6 haftalik bebegimin kalbi durdu ve ben farklı doktorlara gittim inanmak istemedim ilk gebeligimdi. Bi akşam kanamam başladı zaten sürekli kahverengi akıntım oluyordu bebegim ölduğu için. Birsürü parça dusurdum ve çoğu kan pıhtısıydi.. Böyle bi acı hiç yaşamamıştım hastaneye kendimi zor attım ve zaten bebegi evde düşürmüştümacilde yalvardım ağrımı dindirin dye. 1 gece kaldim ve ertesi gün kürtaj oldum şuan 6 haftalik hamileyim ve aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım çok korkuyorum.. Zor kendime gelmiştim tekrar kaldıramam
Amin inşaAllahGeçmiş olsun cnm haklısın cok zor ama şuan geçmişi düşünme o seni cennetin kapısında bekliyor olacak insallah... Rabbim bu sefer hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah...
Sen nerelerdesin kacakkkkk:)
Çalışıyorum cnm işten bitmiş durumda geliyorum kosturmaca telaş fırsat bulamıyorum herzaman girmeye... eee senden ne haber varmı bir gelisme bir degisiklik gittin mi dr. a.. ?Sen nerelerdesin kacakkkkk:)
Bir degisiklik yok canım:) bende vajonismus vardı tam iliski yasayamiyordum acedersin... Onun tedavisini oldum iki ay denedik olmadi gebelik. Üçüncü ay aşılama yaptirdik tutmadi. Sonra eşimin sperm kalitesinde problem çıktı. Biz de ara verdik iki üç ay düşünmüyoruz şimdi kuzum. O arada eşim de tetdavisini olacak. Sen ne yaptin nasil gidiyorÇalışıyorum cnm işten bitmiş durumda geliyorum kosturmaca telaş fırsat bulamıyorum herzaman girmeye... eee senden ne haber varmı bir gelisme bir degisiklik gittin mi dr. a.. ?
Hayirlisi olur inşallah cnm...Rabbim gönlüne göre en Hayırlısıni versin...Bir degisiklik yok canım:) bende vajonismus vardı tam iliski yasayamiyordum acedersin... Onun tedavisini oldum iki ay denedik olmadi gebelik. Üçüncü ay aşılama yaptirdik tutmadi. Sonra eşimin sperm kalitesinde problem çıktı. Biz de ara verdik iki üç ay düşünmüyoruz şimdi kuzum. O arada eşim de tetdavisini olacak. Sen ne yaptin nasil gidiyor
Iyiymis canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah:) ben de sonbahara kadar normal yoldan olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama insallah gerek kalmaz bu ay gecti iki ay daha düşünmüyorumHayirlisi olur inşallah cnm...Rabbim gönlüne göre en Hayırlısıni versin...
Bende suan düşünmüyorum agustos sonrasına kadar kariyer odakliyim anlayacağın...
maalesef canım bende hayırlı haber yok henüz sen nasılsın ?senin var mı guzel haberlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?