Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Benim dw son
Simdilik yok cnm ağustosa kadar düşünmüyorum sonrasi Allah Kerim bakalım... önce sizlerin hayırlı haberlerini duymak istiyorum ben inşallah...@sahra41 Birdilimkek
Bahara kadar beklentim az canım. Eşimin değerlerinde problem çıktı anca düzelir o zamana kadar. Rabbim ne zaman ol derse artık...

cerenkar sendede görüyorum ayyy çok güzel inşallah hayirlisi ile sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir bebisleriniz...

Allah razi olsun darisi tüm isteyenlerin başına canimm :)) sen neredesin kaçak:)) agustosa kadar düşünmüyorum demiştin hadi bakalim agustos geldi :)) yasiyor musun nerelerdesin
Bu ay biraz şüpheli cnm 2-3 güne belli olur belki diyorum ama emin değilim...bir cok belirtiyi yasadim ama kesin gözü ile bakamiyorum...erkenden boşuna test yapmakta istemiyorum hayırlısı dedim artık olursada olmazsada...son zamanlarda baya yoğun çalışıyorum o nedenle sürekli takip edemiyorum cnm...

Evet canim kariyerine odaklanacagini söylemiştin. Hayırlısı olsun. Hadi bakalim insallah gönlüne göre olur canım. limoncicegi41 . İle senin de hamiş olmani dört gözle bekliyorum. Bir kaç ay iyoce odaklanin bebis olayina olacak insallah

Hayırlısı canım bakalim 2-3 güne belkide hayırlı bir haberde ben verebilirim...Ama olmazsada üzülmem kendimi hazırladım hem iyiye hem kötüy... duam hep hakkimizda hayirli olacaksa nasip etsin Rabbim...@sahra41 sesi çıkmıyor insallah ondanda hayırlı haber duyarız...

Musaiit degil sanirim canim olsa yazar çünkü:)

10 haftalıkken düşük yaptım bende kese oluşmuştu ama bebek oluşmamıştı. İlk başta hafif bir ağrı varken sonrasında dayanılmaz bir ağrı başladı. Yaklaşık iki saat bu ağrıyı çektim avuç içi büyüklüğünde parçalar düşüyordu ve durmuyordu. Çok kötü bir durum o kadar ümitlenmiştim hep ona ağladım hemde o hayatımda hiç yaşamadığım acıdan sebep. Doktor içerde parça kaldığı için kürtaj ile almamız lazım dedi. Ve kürtaj oldum. kürtaj sonrası eşimin yanına gitmiş eşiniz çok dayanıklıydı ilk ağrı başladığında düşük olarak kadınlar hastanede kıyamet koparıyor bağırıyorlardı ama sizin eşiniz sadece ağladı demiş. Bu acı normal Doğum açısından çok çok fazladır. Nasıl o kadar sakin durabildi demiş. Birde bana sorun utandığım için ne sesim çıkıyordu ne bişey daha 22 yaşındayım ve hayatımda özelimi hiç kimseye açmamışım.onun verdiği utançla acımı resmen içimde yaşadım. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın öyle bir acı. Normal Doğumdan korkardım eğer tekrar hamile kalırsam şimdi gözüm kapalı yaparım diyorum

selam kızlar ! aynen yarın yola cıkıcaz hazırlık yapıyordum . bitmedi bir türlü işlerim. adetim yaklaştı benimde bakalım belki güzel haberler gelir hayırlısıyla. Erva-Taha uzun zamandır haber cıkmıyordu senden sevindim valla bi de güzel haber verirsen dönüşün muhteşem olacak :)

Nereye gidiyorsun tatile canim memlekete miydi :) valla bu sene evde tıkılıp kalan bir benim sanirim çok sıkıldım valla kocam da diyor ki bayramda annemi babami alip trabzona gidelim. Hehh dedim bi orda eksiktiler zaten. Eşime olabilir dedim ama hayatta gitmem yatarim evimde daha iyi

Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin böyle bir durum İnsallah cnmm.. Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...

önce senden bekliyorum cnm...

Alemsinnnn eşine olabilir deyip icinde volkan patlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…