Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Merhaba arkadaşlar. Bende 2 hafta önce 8+5 de bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Bugüne kadar da kanamam azalarak devam etti. Halen açık kahverengi renginde akıntı mevcut. Bu sebeple bugüne kadar kendimi lohusa olarak kabul ettiğimden oruç tutmadım. İnternette araştırdığım kadarıyla lohusa sayılabilmek için bebeğin bazı uzuvları nın oluşması gerekiyormuş. Bende hamile iken ultrasonda gördüğüm kadarıyla belli belirsiz bir bebek vardı. Kalbide atıyordu. Bu sebepten kendimi lohusa saydım. Ama şüphelerim var. Doktorada sormadım o üzüntü ve kederle. Sizce 7-8 haftalık düşükte bebeğin az çok uzuvları oluşmuş mudur?

Geçmiş olsun arkadaşım bende ekimde 8+6 günlük bebeğimi kaybettim 12 haftasında belli oldu öldüğü senin halin şuan lahusalık kanın kesilene kadar o
Suni sancı verdiklerinden doğum sancısı çekiyorsun zaten arkadaşım hatta daha beterini yaşayan bebek kendini itiyor en azından Ölü bebek doğumu zor ben 16 haftalık bi bebek bide 8+6 haftalık bebek kaybettim ikisindede saatlerce doğum sancısı çektim çok zor Allah kimseye yaşatmasın

Canım çok geçmiş olsun. 2. gittiğim doktor bana 3 ay korunduktan sonra yapabilirsiniz ama mümkünse 6 ay bekleyin dedi. Ben en az 3 ay beklemeyi düşünüyorum ama 6 ay bekleyebilir miyim, açıkçası sanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah.

Geçmiş olsun cnm bende sordum arastirdim 2 aylik itibari lohusa sayılıyormus...8 hafta yani dedigij gibi uzuvlar oluşmus oluyormuş ufakta olsa...kanama bitince 40 günü beklemek zorunda değilsin namazını kilip orucunu tutabiliyormussun...
Insallah en kisa zamanda bir bebisin olur...

Yok cnm benim normaldi suni sancı verilmeden o kadar sancı cektim onun için sordum... Allah kimseye yasatmasin her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Hepimize geçmiş olsun...

Kızlar kendinizi toparlayabildiniz mi..? Sağlık durumunuz düzeldi umarım...

Selam kızlar bende iki hafta önce düşük yaptım bide kürtaj oldum. Geçenlerde kanamam bitti sanıyordum iki üç gün temizdim oruç tutayim dedim bi baktım kanamışım tekrar. Bu normal mi acaba? Nezaman normala döner bilginiz var mı?

Geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı... Bende 10 gün falan sürdü düşük ve kürtaj sonrası...her bünyede farklı olabilir cnm...Kürtaj sonrasinda doktora gidip muayane oldun mu..?
Kac haftalıktı cnm bebegin..?
2 ay ve sonrası lohusalik olarak geçiyormus yani öyleyse kanama belkide normaldir...

İki buçuk aylıktı canım. Doktora gitmedim kürtajdan 20 gün sonra tahlil sonuçlarını gösterecem oda bayrama denk geliyor artık bayramdan sonra giderim. Sen gittin mi kontrole?

İki buçuk aylıktı canım. Doktora gitmedim kürtajdan 20 gün sonra tahlil sonuçlarını gösterecem oda bayrama denk geliyor artık bayramdan sonra giderim. Sen gittin mi kontrole?
Evet cnm ben gittim hersey yolundaydi biraz ağrım vardi normal dedi içerdeki kalıntıları atarken normalmis...
Ayaklarını sicak tut usutmemeye dikkat et cnm...

Evet cnm ben gittim hersey yolundaydi biraz ağrım vardi normal dedi içerdeki kalıntıları atarken normalmis...
Ayaklarını sicak tut usutmemeye dikkat et cnm...
Sağol canım herkes öyle diyor ama benim ayaklarım yanıyor özellikle çorapsız gezince alev toplarına dönüşüyor

Sağol canım herkes öyle diyor ama benim ayaklarım yanıyor özellikle çorapsız gezince alev toplarına dönüşüyor
Sen ona aldanma yinede ayagindan corabi eksik etme Allah korusun yumurtaliklarini üsütürsün... cok dikkat et

Canım benim. Dikkat et sende tez zamanda bebek sahibi olalım inşallah :)
2 düşük sonrası korkuyorum esasında canim sene sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin...
Sağlıklı birer hamilelik sağlıklı birer evlat inşallah...

Canım şimdi hersey yolunda inşallah dimi bebisinde sende iyisin umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…