inşallah canım sağolGeçmiş olsun cnm insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle alırsın bebisini kucağına...
Geçmiş olsun arkadaşım bende ekimde 8+6 günlük bebeğimi kaybettim 12 haftasında belli oldu öldüğü senin halin şuan lahusalık kanın kesilene kadar oMerhaba arkadaşlar. Bende 2 hafta önce 8+5 de bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Bugüne kadar da kanamam azalarak devam etti. Halen açık kahverengi renginde akıntı mevcut. Bu sebeple bugüne kadar kendimi lohusa olarak kabul ettiğimden oruç tutmadım. İnternette araştırdığım kadarıyla lohusa sayılabilmek için bebeğin bazı uzuvları nın oluşması gerekiyormuş. Bende hamile iken ultrasonda gördüğüm kadarıyla belli belirsiz bir bebek vardı. Kalbide atıyordu. Bu sebepten kendimi lohusa saydım. Ama şüphelerim var. Doktorada sormadım o üzüntü ve kederle. Sizce 7-8 haftalık düşükte bebeğin az çok uzuvları oluşmuş mudur?
Suni sancı verdiklerinden doğum sancısı çekiyorsun zaten arkadaşım hatta daha beterini yaşayan bebek kendini itiyor en azından Ölü bebek doğumu zor ben 16 haftalık bi bebek bide 8+6 haftalık bebek kaybettim ikisindede saatlerce doğum sancısı çektim çok zor Allah kimseye yaşatmasınMerhaba arkadaşlar araniza dün katıldım. Bu sene iki gebelik gecirdim bu zaman zarfında sizlerin paylasimlarindan cok faydalandim iki gebeligimde ne yazikki düşükle sonuçlandı. 17 subatta sancim geldi resmen doğum sancısı cektim doktora sanci icin gittigimde bebegimin hareket etmediğini ve kalbinin durduğunu öğrendim, karnimda ölmüştü hastaneye gittigimde ultrasonda görünmedi bile düşme pozisyonuna gecmisti ameliyat icin hazırlanırken ilk düşügümü yaşadım 12 haftalikti. Ardından nisan ayinda tekrar hamile kaldim ama ne yazikki 7+4 haftalikken onuda bikac gün önce kaybettim. Hamileliklerimi 5. Haftasından sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ve renginin kirmiziya dönmesiyle bebeklerimi kaybettim. Esasen 2 cocugum var ama hic böyle seyler yaşamadım onlara hamileyken bilmedigim o kadar cok sey varmış ki hala okuyup öğreniyorum. Merak ediyorum sizlerde düşük yaşarken resmen doğum sancısı cektiniz mi..?
canım bende nisan ayında düşük yaptım doktor üzerine bir adet gördükten sonra kalabilirin dedi 6 ay çok ben 2 ay korundum çünkü psikolojik olarak kendimi toplayamadım rabbim tekrarını yaşatmasın bu ay inşallah bende hamile olurum
Geçmiş olsun cnm bende sordum arastirdim 2 aylik itibari lohusa sayılıyormus...8 hafta yani dedigij gibi uzuvlar oluşmus oluyormuş ufakta olsa...kanama bitince 40 günü beklemek zorunda değilsin namazını kilip orucunu tutabiliyormussun...Merhaba arkadaşlar. Bende 2 hafta önce 8+5 de bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Bugüne kadar da kanamam azalarak devam etti. Halen açık kahverengi renginde akıntı mevcut. Bu sebeple bugüne kadar kendimi lohusa olarak kabul ettiğimden oruç tutmadım. İnternette araştırdığım kadarıyla lohusa sayılabilmek için bebeğin bazı uzuvları nın oluşması gerekiyormuş. Bende hamile iken ultrasonda gördüğüm kadarıyla belli belirsiz bir bebek vardı. Kalbide atıyordu. Bu sebepten kendimi lohusa saydım. Ama şüphelerim var. Doktorada sormadım o üzüntü ve kederle. Sizce 7-8 haftalık düşükte bebeğin az çok uzuvları oluşmuş mudur?
Yok cnm benim normaldi suni sancı verilmeden o kadar sancı cektim onun için sordum... Allah kimseye yasatmasin her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Geçmiş olsun arkadaşım bende ekimde 8+6 günlük bebeğimi kaybettim 12 haftasında belli oldu öldüğü senin halin şuan lahusalık kanın kesilene kadar o
Suni sancı verdiklerinden doğum sancısı çekiyorsun zaten arkadaşım hatta daha beterini yaşayan bebek kendini itiyor en azından Ölü bebek doğumu zor ben 16 haftalık bi bebek bide 8+6 haftalık bebek kaybettim ikisindede saatlerce doğum sancısı çektim çok zor Allah kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun arkadaşım bende ekimde 8+6 günlük bebeğimi kaybettim 12 haftasında belli oldu öldüğü senin halin şuan lahusalık kanın kesilene kadar o
Çok sağolun arkadaşlar. Çok şükür bugün orucuma da namazına da başladım. Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürdü inşallahGeçmiş olsun cnm bende sordum arastirdim 2 aylik itibari lohusa sayılıyormus...8 hafta yani dedigij gibi uzuvlar oluşmus oluyormuş ufakta olsa...kanama bitince 40 günü beklemek zorunda değilsin namazını kilip orucunu tutabiliyormussun...
Insallah en kisa zamanda bir bebisin olur...
Geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı... Bende 10 gün falan sürdü düşük ve kürtaj sonrası...her bünyede farklı olabilir cnm...Kürtaj sonrasinda doktora gidip muayane oldun mu..?Selam kızlar bende iki hafta önce düşük yaptım bide kürtaj oldum. Geçenlerde kanamam bitti sanıyordum iki üç gün temizdim oruç tutayim dedim bi baktım kanamışım tekrar. Bu normal mi acaba? Nezaman normala döner bilginiz var mı?
Geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı... Bende 10 gün falan sürdü düşük ve kürtaj sonrası...her bünyede farklı olabilir cnm...Kürtaj sonrasinda doktora gidip muayane oldun mu..?
Kac haftalıktı cnm bebegin..?
2 ay ve sonrası lohusalik olarak geçiyormus yani öyleyse kanama belkide normaldir...
Evet cnm ben gittim hersey yolundaydi biraz ağrım vardi normal dedi içerdeki kalıntıları atarken normalmis...İki buçuk aylıktı canım. Doktora gitmedim kürtajdan 20 gün sonra tahlil sonuçlarını gösterecem oda bayrama denk geliyor artık bayramdan sonra giderim. Sen gittin mi kontrole?
Sağol canım herkes öyle diyor ama benim ayaklarım yanıyor özellikle çorapsız gezince alev toplarına dönüşüyorEvet cnm ben gittim hersey yolundaydi biraz ağrım vardi normal dedi içerdeki kalıntıları atarken normalmis...
Ayaklarını sicak tut usutmemeye dikkat et cnm...
Sen ona aldanma yinede ayagindan corabi eksik etme Allah korusun yumurtaliklarini üsütürsün... cok dikkat etSağol canım herkes öyle diyor ama benim ayaklarım yanıyor özellikle çorapsız gezince alev toplarına dönüşüyor
Ay allah korusun korkuttun beni şimdiSen ona aldanma yinede ayagindan corabi eksik etme Allah korusun yumurtaliklarini üsütürsün... cok dikkat et
Canim lohusa sayıldığın için daha çok dikkat etmen gerekiyor... Kendimden biliyorun ben ayaklarimdan cok cabuk üsütebiliyorum...Ay allah korusun korkuttun beni şimdi
Canım benim. Dikkat et sende tez zamanda bebek sahibi olalım inşallah :)C
Canim lohusa sayıldığın için daha çok dikkat etmen gerekiyor... Kendimden biliyorun ben ayaklarimdan cok cabuk üsütebiliyorum...
2 düşük sonrası korkuyorum esasında canim sene sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin...Canım benim. Dikkat et sende tez zamanda bebek sahibi olalım inşallah :)
Canım şimdi hersey yolunda inşallah dimi bebisinde sende iyisin umarım...Bende 11 haftalık olmasi gerekirken bebeğimi gelişimi durduğu için dusurdum o ara prisgestan kullandgm için habersiz iki üç hafta içerde cansız kalmış yani. Kurtaj istemedim evde dusurmek istedim. Ama kızlar çok fenaydi tam altı saat boyunca ne sancı aslında 24 saat ama altı saatte öldm öldm dirildim. Altı parça flan elim kadar parçalar attım çok zordu ailemin yanındaydım yerlerde kivrandim resmen. Daha çocuk yapmam dedim. Ama işte öyle olmuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?