Düşük yapıyor olabilir miyim?

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
6 haftalık hamileyim 2 hafta öncesinde doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu söylemişti birkaç gündür kasılmalar ile beraber ağrı yaşıyorudm bugün ise şiddetli bir ağrıdan sonra lavaboya gittiğimde kanama ve parça gibi birşey gördüm görüntüsünü ekleyeceğim ama düşük yapıyor olabilir miyim bilgisi olab var mıdır

Acilen doktora gitmen lazım canım en azından bakıp iğne yada ilaç yazarlar . Resimide gösterirsin alttan bakıyorlar zaten kanama durumuna

Doktor ild konuştum düşük tehtidi yaşıyor olabilirsin bu engellenebilir yarın gel dedi yarın gidicem ama merak ettiğimden burada sormak istedim iyi hissetmiyorum pek fazla , kanama durdu ama ara ara ağrılarım var

En azından acile gidebilirsin iğne yapılmıştı ben direk gitmiştim yarininda da doktoruma başvurmuştum. Niye böyle oldu ani hareket bı yere asılma filan mı oldu . İlişki yasak şu durumda bunlsrin hepsi tetikliyo o kanamayı. Ben üç aya yakın yatmak zorunda kaldım .

düşük olsa idi kanamanin devamı gelirdi saniyorum.
benimde ilk gebeligim düşük ile sonlanmisti, ağrıdan sonra hafif bi kanama gördüm wc de ve cikmadan zaten devami geldi yogun şekilde..o düşüktü anlamıştım.

şimdiki gebeligimin 9.haftasinda sizdeki gibi az az leke akinti oldu..dr plesenta etrafinda kanama gördü ve düşük önleyici ilaç verdi..
Cok şükür Rabbime o süreç bitti şimdi gün sayıyoruz.
Darısı başınıza inşallah.

Ewet düşük yapıyorsunuz malesef.Benimde böyle pihtilar geldi sabah gittiğimde düşmüş bebek dedi doktor sadece gebelik kalıntıları var dedi.Onada ilaç verdi kalanda düştü.Tam 6. Haftaya girdiği gece düştü.Sabah hızlıca gidin doktora insallah kürtaja gerek kalmaz

Ne yaptınız acaba merak ettim??? İnşallah düşmemiştir bebeğiniz :(

Benimde böyle başladı kaybettim. Her türlü iğne yapıldı her ilaç verildi yapılacak olan ne varsa yaptım. Takdir allahtan. Umarım sizin öyle değildir her gebenin kendi hikayesi vardır. Kimisi pıhtı düşürerek geçiririz 9 ay kimisi 1 kanamada kaybeder evladını. Rabbin kucağına almayı nasip etsin

Kızlar b3nde 3 düşük yaptım ve genetiğe gitmek icin yonlendirilmisken yine hamileyim. Çok erken sanırım çok silik çünkü şu anda daha risk yokken hos sonuç hep aynı oldu ama yapılabilecek bir şey var mı Yani iğne yaptılar düşük önleyici diyosunuz onu dusuk engellemek icin yapabiliyorlar mi yoksa düşük tehlikesi yaşandığında mi yapiyolar

Kızlar b3nde 3 düşük yaptım ve genetiğe gitmek icin yonlendirilmisken yine hamileyim. Çok erken sanırım çok silik çünkü şu anda daha risk yokken hos sonuç hep aynı oldu ama yapılabilecek bir şey var mı Yani iğne yaptılar düşük önleyici diyosunuz onu dusuk engellemek icin yapabiliyorlar mi yoksa düşük tehlikesi yaşandığında mi yapiyolar
sen dusuk gecmısınden bahsettıgınde koruma amaclı progesteron kan sulandırıcı falan baslyabılıyorlar. oncelıkle kontrol edılmen lazım hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.

Canım inş sağlıkla kucağına alırsın ben de üç düşük yaptım . Bebeğin durumuna göre yapılıyor canım. Sen içini ferah tut.

Teşekkür ederim kızlar haftasonu bi kontrol amaclı gideceğim zaten

bebiş biraz büyüktü haftalık olarak ondan kaynaklı olabilir mi
Bilmiyorm ki işte belki bilgisi olab vardır diye sordum doğum kontrol hapını bıraktıktan 2 gün sonra hastalandım ama bi ay geçti şimdi normal düzenim devam etmiyor karnm agrıyor ama hastalanmıyorum

Back
X