M melve Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 2 0 36 Muğla 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melve #1 yaklasık 3 haftalık hamıleyım bugusabah iç çamasırımda bi kan pıhtısı gördüm bide pembe bi et parçası gibi bişi vardı acaba dusuk yapıyo olabilirmiyim
yaklasık 3 haftalık hamıleyım bugusabah iç çamasırımda bi kan pıhtısı gördüm bide pembe bi et parçası gibi bişi vardı acaba dusuk yapıyo olabilirmiyim
atnickli selluka Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 753 1 116 Ankara 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melve #2 melve .!.: yaklasık 3 haftalık hamıleyım bugusabah iç çamasırımda bi kan pıhtısı gördüm bide pembe bi et parçası gibi bişi vardı acaba dusuk yapıyo olabilirmiyim Genişletmek için tıkla... hamilelğimin ilk zamanlarında bende de olmuştu bu tarz şeyler allaha şükür bişey olmadı. ama mutlaka doktora gitmeslisin canım.
melve .!.: yaklasık 3 haftalık hamıleyım bugusabah iç çamasırımda bi kan pıhtısı gördüm bide pembe bi et parçası gibi bişi vardı acaba dusuk yapıyo olabilirmiyim Genişletmek için tıkla... hamilelğimin ilk zamanlarında bende de olmuştu bu tarz şeyler allaha şükür bişey olmadı. ama mutlaka doktora gitmeslisin canım.
vizontele Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2008 623 2 96 42 Denizli 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melve #3 mutlaka doktora gidin hemen.
R Renknaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 62 1 86 Ankara 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melve #4 melve, inşallah kötü bi durum yoktur. Ne yaptın, iyi misin? uzun zaman olmuş yazmayalı.
T tly34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2011 38 0 36 İstanbul 3 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melve #5 merhaba , melve hanım doktora gıttınız mı bende merak ettım umarım kotu bır sonuc yoktur