Peki ikinci bebenin günahı ne?Herkese merhaba!Yargılamayın lütfen…
6 ay önce doğum yaptım ve 5 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim biz ikinci çocuk düşünmüyorduk . Şimdi diyeceksiniz neden korunmadınız .. korunuyoruz zaten fakat kaza ike bir kerelik oldu işte allahın işi .. lütfen bu konuyla alakalı bilenler ve yaşayanlar yazsın .. sizden nasiyat beklemiyorum kürtaj demeyin çünkü maddi durumum yok olabildiğince doğal yöntemlerle gelin.. günah olduğunu da çok iyi biliyorum günahı benim boynuma yapamayacağımı biliyorum daha çok erken ikinci çocuk için.. teşekkürler şimdiden
Dinen manen kötü bir durum zaten Allah yardım etsin . Her ne olursa olsun kürtaj istemi kötüDevlet hastanesine gittim.. istemli kürtaj yapmıyorlar(
bende katılıyorum şu an size ne anlatsam da boş biliyorum ama yaşamayan anlayamaz allah kimselere yaşatmasınDinen manen kötü bir durum zaten Allah yardım etsin . Her ne olursa olsun kürtaj istemi kötü
Evde düşük yapmak sizin sandığınız kadar kolay değil istemiyorsaniz gider kürtaj yaptirirsiniz ama kendinizi riske atmaya gerek yok bilincsizce yapilacak birşey değilHerkese merhaba!Yargılamayın lütfen…
6 ay önce doğum yaptım ve 5 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim biz ikinci çocuk düşünmüyorduk . Şimdi diyeceksiniz neden korunmadınız .. korunuyoruz zaten fakat kaza ike bir kerelik oldu işte allahın işi .. lütfen bu konuyla alakalı bilenler ve yaşayanlar yazsın .. sizden nasiyat beklemiyorum kürtaj demeyin çünkü maddi durumum yok olabildiğince doğal yöntemlerle gelin.. günah olduğunu da çok iyi biliyorum günahı benim boynuma yapamayacağımı biliyorum daha çok erken ikinci çocuk için.. teşekkürler şimdiden
Az önceki üye dün ki üye ne fark eder ozamana kadar deniycem zamanı geldiğinde de imkanım varsa yapıcam cevabınız için teşekkür ederimSiz az önceki üye değil misiniz? E bakmaya gücünüz yok aldırmaya gücünüz yok,evde de düşüremezsiniz. Ne yapacaksınız bu durumda? Bu kadar zor durumda olup nasıl dikkatsiz davranabiliyosunuz ki? Evde olacak iş değil mecbur gidip kürtaj olacaksın.
evde yapılmaz diyoruz. bileni duyani yok bu işinYine nasiyatlar ben sizden düşüncelerinizi istemedim bilen yapan varsa yazsın dedim .. bu da benim düşüncem kusura bakmayın rahatsız olduysanız es geçin illa ki cvp yazmanıza gerek yok
ya size ne acaba birinciye bakma durumu olup olmaması ya onu anlamıyorum ben.. yok demek ki ben böyle birşeye kalkışmışım hamileliğim çok zor geçti parmaklarımı kaybettim ameliyat oldum yapayalnız yanımda kimse yoktu eşim iki defa ameliyat geçirdi iki defa taşınmak zorunda kaldım ülke değiştirdim daha yeni yeni kendime geliyorum .. hata yaptığımı günah işlediğimi biliyorum yaşamadan kimse bilmez allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.. hemen atlayıp zıplamayın biri hpşunuza gitmeyen birşey sorduğunda . Nasıl hayatlar var bilemezsiniz öyle oturduğunuz yerden benim için de zor .. ama tabi böyle birşeye kalkıştığım için gözünüzde katilden başka birşey değilim ben o da sizin görüşünüz .. yüne de teşekkürşerO zaman bende görüş belirteyim birinciyi bakacak kadar maddi durumunuz varsa ikinciyide kürtaj ettirebilirsiniz gayette. O kadar kötüyse maddi durumunuz birinciyide yapmasaydınız keşke. Kürtajdan başka yolu yok!!!
Parmaklarınızı kaybedecek kadar riskli hamilelik geçirmek … ve tekrar korunmayıp hamile kalmak? Kusura bakmayın ama o kadar kötü bir hamilelik geçirseydiniz eminim ki tekrar hamile kalmak için ödünüz kopar ve korunurdunuz. Benim için bebeği alıp aldırmamanız bir şey ifade etmiyor sizin bebeğiniz banane. hem durumunu yok hem cok kötü hamilelik geçiriyorsunuz güya, ama gene korunmayıp hamile kalacak cesarette var. Biz ne diyebiliriz ki size? Anlamıyor musunuz? Bunun kürtajdan başka bir yolu yok. Siz ne yapsanızda düşmeyeceği varsa düşmez. Kendiniz düşürmeye çalışsanız ölebilirsiniz. Burda kimse sizin istediğiniz tavsiyeleri size vermez.ya size ne acaba birinciye bakma durumu olup olmaması ya onu anlamıyorum ben.. yok demek ki ben böyle birşeye kalkışmışım hamileliğim çok zor geçti parmaklarımı kaybettim ameliyat oldum yapayalnız yanımda kimse yoktu eşim iki defa ameliyat geçirdi iki defa taşınmak zorunda kaldım ülke değiştirdim daha yeni yeni kendime geliyorum .. hata yaptığımı günah işlediğimi biliyorum yaşamadan kimse bilmez allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.. hemen atlayıp zıplamayın biri hpşunuza gitmeyen birşey sorduğunda . Nasıl hayatlar var bilemezsiniz öyle oturduğunuz yerden benim için de zor .. ama tabi böyle birşeye kalkıştığım için gözünüzde katilden başka birşey değilim ben o da sizin görüşünüz .. yüne de teşekkürşer
Napalım simdi yaniYine nasiyatlar ben sizden düşüncelerinizi istemedim bilen yapan varsa yazsın dedim .. bu da benim düşüncem kusura bakmayın rahatsız olduysanız es geçin illa ki cvp yazmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?