Düşük yapmalıyım

imera67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
4
2
1
28
Öncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok bu yüzden evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym

Son düzenleme:
Nasıl bir skntiniz var hayatinizda biraz daha açıklarmisiniz.
Tabiki aklınızdan geçeni yapmamanizi dilerim

Allah kolaylığını verir. İnşallah yapmazsınız

Çok borcumuz var kimsenin desteği yoktu evlendik sonra eşimin çalıştığı iş yeri kapandı ardından ben işimden oldum hem borçlarımız var hem ailelerden 1 gün olsun destek göremedik ben hamile olduğumu ögrendiğimde destek görürüm sandım hiç öyle olmadı büyük bir boşluktayım desteğim olmadan hiçbirşeyin üstesinden gelemem minik bir meleğe güzel bir hayat sunamayacağım için doğurmak istemiyorum

Korkma kimse ac ortada kalmiyor yanlis birsey yapma

Korkma kimse ac ortada kalmiyor yanlis birsey yapma

Ama ihtiyaçlarını karşılayamadıktan sonra varsayımlarla hareket edemem eve alışveriş yapmak bile imkansız oluyor çoğu zaman iş bulamıyorum eşim işe başladı patronu parasını vermeden iş yerini kapatıp gitti

Iyiki de gec kalmişsiniz 4 aylik bebek olmus butun organlari eli ayagi varken nasil kiyacaksin herkes bu dunyaya nasibiyle gelir evliliginde xok sikintili olsa kocanla yatip bebek olmazdi senin istemedigin bebek icin ben dualar ettim ne kadar para harcadim simdide erken dogum riskim var düsmesin diye rahim dikildi hic kimsenin evliligi duzgun degildir karsilikli idare ile geciniyoruz erkek milleti biraz alttan al körse şaşı bak bence cok yanlis dusunuyorsun

Yaşamayan bilemez gerçekten 4 ay hayatın alt üst olması için yeterli bir zaman gerçekten inşallah kimse yaşamaz ama gün gelip ekmek alacak paranız olmazsa kapı kapı gezip iş ararsanız bir zamanlar çalışıp aldığınız herşeyi elinizden çıkarırsanız belki anlarsınız

Ayrica ya suni sanciyla doguracaksin ya da sezeryan olacaksin hic bir dr bunu kabul etmez

Nerden biliyorsun yaşamadigimizi o bebek nasibiyle gelecek onun nasibinden sizde faydalanacaksiniz belki ilerde o sana bakacak kimin ne olacagi belli degil iyiki dogurmuşum diyeceksin

dunya kadar borcumz var borcla evlendik yeri geliyo 10 liraya muhtac olduk oluyorzda ama hamileydim dogurdm cok sukur allah kolayligini veriyo yardim ediyo.cok sukur ac kalmadim aciktada degilim.kendine nasil yiyecek ekmek buluyosan ac kalmiyosan onuda birakmazsn merak etme.devletin yardımını da al veriyolar hic kimse inkar etmesin.bu isin dini boyutunu gec vicdan boyutu var sen vermedin cani sen alamazsn
allah sana nasip etmis burda o askla yanip tutusan o kadr insan var ki silkelende kendine gel.simdi istemedgn o yavruyu gun gelir karun kadar zengin olsanda bulamazsn.saglikla dogur

Merhaba.Ben de hamileyim iletinizi okurken çok üzüldüm o ara yavrum peş peşe tekmeledi.
Yapmayın 3 4 hafta sonra sizin bebeğiniz de ben burdayım anne diyecek.Kıymayın ona.Bebek sizin umudunuz olsun.
Daha doğmasına çok var
Yavaş yavaş bir şeyleri düzeltirsiniz
İlk bulursunuz
Yardım alırsınız
O minicik yavrunun bir suçu yok
Olurda kıyarsanız ne bu dünyada ne de diğer dünyada rahat yüzü göremezsiniz
Allah'ın verdiği canı almaya hakkınız yok
Bebeklerinin özürlü doğacaklarını bile bile aldırmayan nice insanlar var
Ya da o bebeğe sahip olmak için yıllarca hem manevi hem maddi yönden yıpranan insanlar var.

yuh 15. haftasında çocuğu nasıl düşüreceksiniz anca kürtaj olur ama o da yasal haftayı geçmiş
kalbi vs durursa ya da başka sorun varsa tıbbi olarak o zaman anca kürtaj yaparlar

Bak canım ben bebek çok istiyordum eşim istemiyordu geçim korkusundan dolayı neyse 1.5 sene sonra o da istedi. Geçim derdinden korkmicam dedi Allah onu gönderiyorsa nasibiyle göndericek dedi. 2+1 küçük evimiz vardı sığamıyorduk satıp daha büyük ev alıcaktık ancak paramız yetmiyordu arabamızı sattık ama evimizi aldık, korktuk arabasız napıcaz acil durumda lazım olacaktı, eşimin patronu şirket aracını eşime verdi istediğin gibi kullan dedi, artı maaşına hiç beklemediğimiz bi zam yaptı, inan biz bunların olacağını hiç düşünmemiştik
Sen yeter ki Allahın sizi yarı yolda koyamayacağına inan.
Bebeğin kocaman olmuş kalbi atıyor elleriyle karnına dokunuyor, elini emiyor, sana kavuşmak için gün sayıyor. Onu öldürme lütfen. 1 tane can 1 tane evlat sizi batırmaz korkma.

Benim kizim da okurken pes pese tekmeledi.baya guclu hem de.cok uzuldum 15haftada bebegin hareketleri bile hissedilir yavas yavas.gelen bebek kismetiyle gelir Allah onu verdiyse vardir bir hikmeti.babam tek maasla uc cocuk okuttu yillarca uniden mezun etti.konu sahibi esiniz baska bir is bulur elbet Allahin izniyle.siz bile bi sure calisabilirsinz part time bile olsa bi isin ucundan tutarsiniz.pisman olmayin sonra...

Daha 8 ay var onunde esin bir is bulur azda olsa gecinirsiniz .simdide yesil karta basvurursun sigortadan faydalanirsin.devlet hastanesi bedava.giyim kusamda dogum yapan arkadaslarindan toplarsin uzme kendini

Okurken yüreğim cız etti. Lütfen ama lütfen kıymayın ..her zorluğun sonunda ferahlık vardır bu sizin sınavınız sabredin ..o cana kıymayın . Bakamazsanız devlete verirsiniz . Lütfen aldırmayın

Yahu kardeşim bu nasıl bi düşünce Allah aşkına sokakta kalmış kadın iki çocuk yanında biri kucağında biri karnında büyütüyorda sen nasıl yetemeyeceksn bi tanecik bebeğe ya kendine gel düşün Allah dan korkmuyorsan yap en hassas olduğum en nefret ettiğim konular. En kucuk kardeşime hamile olduğunda annem. Aldıralm dedi babama bacağına yapışıp nasıl ağladığımı hatırlıyorum. Ben büyütürum diye. Çok şükür kardeşim 9 yaşında şimdi yedi kardeşiz hepimiz dağıldık evden bi tek küçük kardeşim evde annem evin neşesi diye seviyor. Yapma Allah aşkına cinayet cinayet! Kulum rızkına ben kefilim diyen bi Rabbin kulu nasıl olurda rızk endişesine düşer bence bi abdest al kuran oku Allah yol gösterir..

İnsan ne kadar zor durumda da olsa böyle bir şey düşünmemeli Allah verdi onu sana yiyecek ekmeği varsa sen ne yapsan yap o çocuk doğar canı verende alan da Allah

O bebek kısmetiyle gelecek belikide hiç borcun kalmayacak bir de böyle düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…