Korkma kimse ac ortada kalmiyor yanlis birsey yapmaÖncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym
Korkma kimse ac ortada kalmiyor yanlis birsey yapma
Iyiki de gec kalmişsiniz 4 aylik bebek olmus butun organlari eli ayagi varken nasil kiyacaksin herkes bu dunyaya nasibiyle gelir evliliginde xok sikintili olsa kocanla yatip bebek olmazdi senin istemedigin bebek icin ben dualar ettim ne kadar para harcadim simdide erken dogum riskim var düsmesin diye rahim dikildi hic kimsenin evliligi duzgun degildir karsilikli idare ile geciniyoruz erkek milleti biraz alttan al körse şaşı bak bence cok yanlis dusunuyorsunÖncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym
Iyiki de gec kalmişsiniz 4 aylik bebek olmus butun organlari eli ayagi varken nasil kiyacaksin herkes bu dunyaya nasibiyle gelir evliliginde xok sikintili olsa kocanla yatip bebek olmazdi senin istemedigin bebek icin ben dualar ettim ne kadar para harcadim simdide erken dogum riskim var düsmesin diye rahim dikildi hic kimsenin evliligi duzgun degildir karsilikli idare ile geciniyoruz erkek milleti biraz alttan al körse şaşı bak bence cok yanlis dusunuyorsun
Nerden biliyorsun yaşamadigimizi o bebek nasibiyle gelecek onun nasibinden sizde faydalanacaksiniz belki ilerde o sana bakacak kimin ne olacagi belli degil iyiki dogurmuşum diyeceksinYaşamayan bilemez gerçekten 4 ay hayatın alt üst olması için yeterli bir zaman gerçekten inşallah kimse yaşamaz ama gün gelip ekmek alacak paranız olmazsa kapı kapı gezip iş ararsanız bir zamanlar çalışıp aldığınız herşeyi elinizden çıkarırsanız belki anlarsınız
dunya kadar borcumz var borcla evlendik yeri geliyo 10 liraya muhtac olduk oluyorzda ama hamileydim dogurdm cok sukur allah kolayligini veriyo yardim ediyo.cok sukur ac kalmadim aciktada degilim.kendine nasil yiyecek ekmek buluyosan ac kalmiyosan onuda birakmazsn merak etme.devletin yardımını da al veriyolar hic kimse inkar etmesin.bu isin dini boyutunu gec vicdan boyutu var sen vermedin cani sen alamazsnÖncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok bu yüzden evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym
Öncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym
Merhaba.Ben de hamileyim iletinizi okurken çok üzüldüm o ara yavrum peş peşe tekmeledi.
Yapmayın 3 4 hafta sonra sizin bebeğiniz de ben burdayım anne diyecek.Kıymayın ona.Bebek sizin umudunuz olsun.
Daha doğmasına çok var
Yavaş yavaş bir şeyleri düzeltirsiniz
İlk bulursunuz
Yardım alırsınız
O minicik yavrunun bir suçu yok
Olurda kıyarsanız ne bu dünyada ne de diğer dünyada rahat yüzü göremezsiniz
Allah'ın verdiği canı almaya hakkınız yok
Bebeklerinin özürlü doğacaklarını bile bile aldırmayan nice insanlar var
Ya da o bebeğe sahip olmak için yıllarca hem manevi hem maddi yönden yıpranan insanlar var.
Daha 8 ay var onunde esin bir is bulur azda olsa gecinirsiniz .simdide yesil karta basvurursun sigortadan faydalanirsin.devlet hastanesi bedava.giyim kusamda dogum yapan arkadaslarindan toplarsin uzme kendiniAma ihtiyaçlarını karşılayamadıktan sonra varsayımlarla hareket edemem eve alışveriş yapmak bile imkansız oluyor çoğu zaman iş bulamıyorum eşim işe başladı patronu parasını vermeden iş yerini kapatıp gitti
Yahu kardeşim bu nasıl bi düşünce Allah aşkına sokakta kalmış kadın iki çocuk yanında biri kucağında biri karnında büyütüyorda sen nasıl yetemeyeceksn bi tanecik bebeğe ya kendine gel düşün Allah dan korkmuyorsan yap en hassas olduğum en nefret ettiğim konular. En kucuk kardeşime hamile olduğunda annem. Aldıralm dedi babama bacağına yapışıp nasıl ağladığımı hatırlıyorum. Ben büyütürum diye. Çok şükür kardeşim 9 yaşında şimdi yedi kardeşiz hepimiz dağıldık evden bi tek küçük kardeşim evde annem evin neşesi diye seviyor. Yapma Allah aşkına cinayet cinayet! Kulum rızkına ben kefilim diyen bi Rabbin kulu nasıl olurda rızk endişesine düşer bence bi abdest al kuran oku Allah yol gösterir..Öncelikle lütfen yargılamayın bebek istiyorum ama doğru zaman değil borcumuz çok bu yüzden evliliğimde sorunlar yaşıyorum hamileyim çok geç farkettim düşük tehlikesi vardı ve çalışamıyorum da bitkin oluyorum bu şekilde onu dünyaya getirirsem bebeğime zarar vermekten başka bişey yapmam lütfen eleştirmeyin allahım kimseye yaşatmasın bu durumu ne yapsam düşük yaparım daha önce kanamam olmuştu geçti annem bile destek olmadı bana doktor bulalım aldır dedi ama hiçbir şekilde yanımda olmadı kimseden destek görmüyorum sadece ağlıyorum ekonomik olarak imkan yok buna gerçekten kimseden destek görmedim onu doğurmak istedim ama bu şartlarda yapamam imkansız 15. Haftamdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?