Düşük yapmalıyım

Bebek 4 aylik nerdeyse kur ta sinjrini bile geçmiş. Bebeği kabullenmeye çalış, rabbim rızkını verir insallah

İhtiyaçlarını karsilayamam iyi bakamam borcumuz var gibi bahanelerle.lutfen eladiniza kıymayın Allah onun rızkını verir 10 çeşit kıyafet giymeyiversin 2 çeşit giysin zaten 2 yıl emecek ucuz bezler var illa en iyi marka olmak zorunda değil bu dunyanin öbür tarafında var onuda düşünün lütfen Allah kolaylık verir

Bakın her çocuk kısmetiyle gelir belki de o çocuk evinize huzuru ve bereketi getirecek yapmayın hele 15 haftalık olmuş . Rabbim o meleği yolda aç susuz bırakmaz . siz xi tecvekkül edip doğurur bi bismillah deyin ummadığınız kısmetler gelir.

Onunuzde uzun bir zaman var esin ise baslayabilir.Sen evden yapabilirsin yavas yavas.
Kimse sana yardim edecek diye bekleme jayatin boyunca boynun bukuk gezersin.Siz bir ailesiniz ve siz kendinize bakacaksaniz.
Herkese ailesi birileri yardim etmiyor.

Ve bebegin cok buyuk.Oyle kolay mi düsürmek saniyorsun.Cok zararlı olabilor sonucu.
Allah onu sana nasip etmis,onun rızkını verende Allah sen nerden bileceksin.Olmuş zaten sonucta senin yapman gereken baştan çok ciddi bir sekilse korunmaktı.
Hicbirseyin ne olacagini bilemezsin.
Belki de size bereketli gelip herseyinizi duzeltecek bu bebistir.

Durumunuz böyle olduğu halde hamile kalırken aklınız uçkurunuzdaydı onu anladık. Korunacak paranız da yok, korunmalı düşünecek aklınız da.

Peki 4 aylık olana kadar neredeydi aklınız? Kürtaja karşı değilim, ama sizinki kürtaj olmuyor artık.

Karnınızdaki bebek kocaman olmuş artık yasal süreyi bile geçmişsiniz kürtaj için. Burada illegal ve insancıl olmayan bir uygulama için taktik istiyorsunuz...

Durumunuz müsait değildiyse çok çok çok dikkatli bir biçimde, gerçek bir korunma yöntemiyle korunacaktınız. Kaza olursa da ertesi gün hapı vs ile müdahale edecektiniz... Sorumsuzluğunuz yüzünden bir bebeği öldürmek istiyorsunuz. Doğurup çöpe atıp ölüme terk etmekle, karındaki gelişmiş bir bebeği öldürmenin hiçbir farklı yok. Onun eli, kolu, parmakları hatta tırnakları bile var artık. Kalbi atıyor ve sizin ona karşı bu hissettiklerinizin hepsini hissediyor.

tamamen bu kelimeleri yazacaktım bende..

Siz böyle bir haya yaparsanız Allah sizi başka bir şeyle imtihan eder. Belki de bu sizin için daha hayırlıdır huzurunuz yerine gelir . Allah bebeğin rızkını her türlü verir. Milyonlarca insan istiyor olmuyor . Nasıl bu fırsatı geri tepersiniz. Hiç düşündünüz mü ya bir daha olmazsa çocuğunuz?

İyi de böyle bir uygulamayı yaparsan kendin bile canından olabilirsin

Evet aynen öyle. Ben çocuk istiyorum olmuyor . Ve benim gibi birçok insan var
Nasıl böyle düşünürsünüz anlam veremiyorum .

Canim esin asgari ucretle de mi bi is bulamaz? Eviniz kira mi eger kira ise ne kadar? Hem issiz hem hamile isen kaymakamlik belediye her yerin kapisini asindirip yardim almaya calisabilirsin Aileler nerde yasiyor en kotu ihtimal durumlar iyilesene kadar gidip senin veya onun ailesinin yanina yerlesmek gecici olarak Karsiniza calismak icin mutlaka firsatlar cikar
Karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…