düşük yaptıktan sonra hamile kalanlar

reykolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
57
31
88
istanbul
Merhaba hanımlar
8haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandı, kürtaj oldum.
Sorum şu olacak ilk gebeliği düşük olup tekrar hamile kalanlar biraz bilgi verebilir mi? süreçleriniz nasıl oldu? ne kadar süre beklediniz? psikolojik boyutunu nasıl atlattınız. Düşük sonrası soğan kürü ne zaman yapılabilir? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlar ve görüşler bekliyorum.

Gecmis olsn cnm,en kisa zamanda kendini toparlarsin ins. Bir cok kadinin ilk gebeligi düsük veya kimyasal gebelik oluyormus.benimkisi kimyasal olmustu,1 Ay bekledikten sonra asilama ile hamile kaldim.ins sende en kisa zamanda kavusursun bebegine.

Ben 5 aylık düşürdüm zor bi sürec pskoloji yıpranıyor sonrasında arastırıldı pıhtılaşma çıktı sonra 3ay gectikten sonra doktor hersey yolunda dedi tekrar denedim ovulasyonla ilk ay gebe kaldım şimdi 7 haftalık

Merhaba cok gecmiş olsun bende 5 aylıkken düşük yaşadım 8 ay geçti üstünden hala travmayı atlatabilmiş değilim hala çok üzülüyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu arada 3 ay korundum hala hamile kalamadım buna da ayrıca üzülüyorum ovulasyonla hamile kaldım demişsiniz biraz açabilirmisiniz konuyu acaba

Adetten sonra ovulasyon testleriyle yumurtlama gununu gördüm değerlendirdim korunmadım ilk aydı zaten gebe oldugumu ogrendim... Siz neden düşük yaptınız

Adetten sonra ovulasyon testleriyle yumurtlama gununu gördüm değerlendirdim korunmadım ilk aydı zaten gebe oldugumu ogrendim... Siz neden düşük yaptınız
bi anda düşük oldu bebeğime de bende de sıkıntı yoktu hatta o gün doktordan geldim herşey yolunda dedi ama suyum geldi bu arada ben tuvallette düşürdüm hiç aklımdan cıkmıyor hiç

Canım rahim yetmezliğimi vardı kesin anlamadılar bende aynı gun muayene oldum asistan anlamadı eş aşaya gelmişti eve geldim kanama başladı gittim doktor eşi sidik torbası sandı tabi sonra uzman doktor geldi eş inmiş asaya bebek yukarda doktor eliyle cevire cevire zorla dogurttu beni çok acı verici normal doğum gibi herseyi yasadım ama o hastaneden elim boş çıktım sonrasında prof doktora gittim banada rahim yetmezliği defi şimdi 12 haftadan sonra dikiş atılacak Rabbim sanada tez vakit nasip etsin bşr daha böyle bişey yasamayız inş

AAmiin allah razı olsun yok hayır rahım yetmezliği gibi bişey de demedi bana arkadaşım sen ne yasadıysan aynısını bende yaşadım allah bidaha yaşatmasın inşallah bu yavrunu saglıcakla alırsın kucagına ben 8 aydır hamile kalamıyorum bak bide beni düşün

Her ay mutlaka test yapıyorum ama hep hayal kırıklığı

Canım önce sen rahat olmalısın her ay test yapma bu daha çok stres bak ben 6 sene uzerine gebe kalmıştım toplasan belki 3 test yapmışımdır doktoruna gittinmi hormonlarına baktırdın mı hersey yolundamı gerisi nasip sakın ümitsiz olma pko varmı sende eger varsa yumutlama gunun değişebilir ovulasyon kullan sende belki deng gelmiyordur o gune

Pko nedir onuda bilmiyorum ki ben yanlızca doktor bana bidaha hamilenkaldıgında gel muayenelerini hep alttan yaparız dedi bu benim ilk hamileligimdi o yüzdün çok tecrübesizim ovulasyon ne zaman yapılıyor kız ben hiç bişey bilmiyorum yanlız 27 28 günde regl oluyorum ben her ay düzenli bu arada benim yarın regl günüm ama kahverengi akıntı geliyor cok az miktarda gebelik durumu olur mu acaba bazıları yerleşme kanaması olabilir diyor ama bilemedim

Adetin duzenliyse sorun yok canım benimde yerleşme lekesi oldu her iki gebeliğimde ama damla şeklinde peceteye silince bir iki damla o kadarcık gerisş hiç gelmedi öylede öğrendim gebeliğimi ovulasyon testi adet bittikten sonra yapılıyor canım hergun yapıyorsun cift cizgi oldumu yumutrlama demek

Nr kadar sürdü acaba bende afedersin tuvallette gidip geldigimde peceteye renk veriyor sadece ama bakalım hayırlısı bu arada seninde basını agrıttım hakkını helal et

İnşallah canım hep böyle söylüyorlar zaten bende umutlanıyorum inşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder. tüm isteyenlere

ne kadar zor benimle aynı zamanda arkadaşımda 5aylık bebeğini kaybetti bende tekrar kontrole gideceğim pıhtılaşma çok söylüyorlar risk olmasa bile kan sulandırıcı aspirin içmenin zararı olur mu acaba, hani tedbir amacıyla. Bende bir kaç ay bekleyip öyle deneyeceğim birde kimseye söylememeyi düşünüyorum bu sefer herkes duyunca daha kötü oluyor soranlar edenler bide laf anlatmak ile uğraşıyorız.

Canım doktor soylemeden aspirin kullanma bana doktor verdi şimdi ama kanamam olunca bıraktırdı kanama bitince tekrar başlıcam

İnşallah canım hep böyle söylüyorlar zaten bende umutlanıyorum inşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder. tüm isteyenlere
Amin insallah, hergün tüm bebek isteyenler dualarimda. Bizde bu sürecten gectik cok zor.rabbim yardimcimiz olsun.hayirli evlatlar nasip etsin ins

bi anda düşük oldu bebeğime de bende de sıkıntı yoktu hatta o gün doktordan geldim herşey yolunda dedi ama suyum geldi bu arada ben tuvallette düşürdüm hiç aklımdan cıkmıyor hiç

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım mesajı görüp yazarsınız banada . Rabbim bu acıyı birdana yaşatmasın ... benimde 17. Haftalık suyum geldi. Ama zaten 1 aydır kanamam da vardı . Her defasında yinede bebeğim iyiydi bende istirahat ediyodum. Yinede kaybettim. Allahtan hayırlısı. Siz kaç haftalıkken kaybettiniz ve suyun neden geldiği anlaşıldı mı ? Size rahim yetmezliği dendi mi ? Yardımcı olursanız sevinirim..

4 buçuk ay önce 9+4 günlük meleğimi kalbi atmadığı için kaybettim.Şu an tekrar hamileyim 5+6 günlük doktorum keseyi görünce oksapar iğne başlattı benim akrabalarımda pıhtılaşma hastaları olduğu için.Kalbini 10 gün sonra duymaya gideceğim ama korkular var içimde doktorun önerdiği süre kadar bekledim ama psikolojim düzelmemiş atlatamamışım travmayı Aynılarını yaşacakmışım gibi geliyor bir kere yere çakılınca insan mutlu olmaya bile korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…