düşük yaptıktan sonra hamile kalmak !!!!!!

Esmahan38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
1.038
1.404
83
37
kızlar selam tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen ben 12 mayısta düşük yaptım bebeğim sekiz haftalıktı kaybettiğimde ve ben tekrar Bebek sahibi olmak istiyorum iki adet dönemim geçti ama ikincide düşük olur diyorlar buna kulak aşmamaya çalışıyorum ve daha kolay hamile kalabilmek adına ne yapmalıyım sizce folbiol kullanıyorum avakado yiyorum incir suyu içiyorum bana biraz akıl verin lütfen

Geçmiş olsun..Yapman gereken her seyi yapıyorsun zaten. . Folik asite baslayabilirsin tekrar..Bi kac ay daha denedikten sonra olmazsa rahim filmi cekilebilirsin..Ama ilki düşük oldu ikincisi de olacak diye bir sey yok ki..Bu tamamen nasip isi..

inşallah bidaha olur çok istiyorum

kimse yaşamadı mı böyle bir şey Allah kimseye yaşatmasın ama tecrübelerinize ihtiyacım var

Bende nisan 11 de kurtaj oldum şimdi bizde istiyoruz allahım hayırlısını versin inşallah sanada geçmiş olsun kardeşim

Allah ol derse olur o doğru vakti bilir sakın öyle ikincide oyle okur diye düşünme canım seni cok iyi anliyorum ayni duyguları yaşıyoruz cokca dua edelim insallah

Ben 22 nisanda 8 haftalik kalbi durdugu için kürtaj oldum korunmamak için 2.regliyi bekledim ve suan regl oldum bundan sonra korunmam.

Bende nisan 11 de kurtaj oldum şimdi bizde istiyoruz allahım hayırlısını versin inşallah sanada geçmiş olsun kardeşim
sağol Canım çok geçmiş olsun sana ben kürtaj olmadım ilaçla düşürdü doktor inşallah Allah'ım bizim kucağımızıda doldurur aratmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…