kızlar selam tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen ben 12 mayısta düşük yaptım bebeğim sekiz haftalıktı kaybettiğimde ve ben tekrar Bebek sahibi olmak istiyorum iki adet dönemim geçti ama ikincide düşük olur diyorlar buna kulak aşmamaya çalışıyorum ve daha kolay hamile kalabilmek adına ne yapmalıyım sizce folbiol kullanıyorum avakado yiyorum incir suyu içiyorum bana biraz akıl verin lütfen
Geçmiş olsun..Yapman gereken her seyi yapıyorsun zaten. . Folik asite baslayabilirsin tekrar..Bi kac ay daha denedikten sonra olmazsa rahim filmi cekilebilirsin..Ama ilki düşük oldu ikincisi de olacak diye bir sey yok ki..Bu tamamen nasip isi..
Geçmiş olsun..Yapman gereken her seyi yapıyorsun zaten. . Folik asite baslayabilirsin tekrar..Bi kac ay daha denedikten sonra olmazsa rahim filmi cekilebilirsin..Ama ilki düşük oldu ikincisi de olacak diye bir sey yok ki..Bu tamamen nasip isi..
Allah ol derse olur o doğru vakti bilir sakın öyle ikincide oyle okur diye düşünme canım seni cok iyi anliyorum ayni duyguları yaşıyoruz cokca dua edelim insallah