Düşük yaptıktan sonra tekrar ne zaman hamile kaldınız?

merhaba arkadaslar ben daha yeni sayilirin
bende dusuk yaptim 8haftalikti korunmuyorumda sizce ne zaman hamile kalabilirim yenitten

selam arkadaşlar bende 3 aylık gebeyken kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım ve 8 ay geçmesine ragmen hamile kalamıyorum.dualarınızı eksik etmeyin

merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık(( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım...(((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok...(( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...

aranıza yeni katıldım üzüntülerimizi paylaşmak için böyle bir site açıldığı için çok mutluyum emeği geçen herkese teşekkür ederim... bende 5 haftalık bebeğimi kaybettim geçtiğimiz salı kalp atışlarını duyacaktım ama duyamadım düşük yaptım bikaç gün önce gittiğim tatil yerinde düştüm hemen hastaneye gittik ama orda mudahele yapamadılar istanbula döner dönmez hastaneye gittik bebğiniz çok sağlıklı dediler ama beşinci haftamda kanamam başladı parça düşürmye başladım kürtaja gerek kalmadı dedi doktorum ve sonucunda 5 hafta karnımda taşıdığım bebeğimi kaybettim ilk hamileliğimdi çok üzülüyorum ve korkuyorum ya bir daha olursa:çok üzgünüm::

merhaba bende temmuzda bes haftalik bebegimi kaybettim tüp bebekti bu ayki adetim sekiz gün gecince yine kaldim sandim bütün belirtiler vardi gögüs gerginligi hafif bulanti ama birden sanciyla kanama geldi simdi bu ay bal cörek otu tarcin kullandim yumurtlama günümü takip ediyorum insallah bu ay olur dua edin kizlar ne olur :CüvCüv::1hug:

meraba arkadaşlar ben cuma günu 4haftalık bi düşük yaşadım tam mutlu olduk derken hayal kırıklıgı yaşadım ama inanıyorum ki enkısa zamanda bida hamile kalıcam allah herkeze yaşatsın annelik duygusunu

ben bu site ye ilk dafa yazıyorum yazmakta istemezdim cünkü bende düşük yaptım benimki 5 hhaftalıktı hic kabullenemedim ama bu gercek hala kanaman devam ediyor doktor 3 ay korun dedi ama hic niyetim yok adet olayım bitsin deniyeceyim tekrar korkuyorum ama.......yapıcak bişey yok banada cevap yazarmısınız moralim düzelir bellki

Bu arada düşükten sonra hamile kalmak problem değil,zaten 1 kere hamile kalmışsınız bu sizin doğurgan olduğunuzu gösterir

işalah öyledir daha düşmedi ama düşücek biliyorum doktor umudunuzu kesin dedi hemen hamile kalabilirmiyim birbuçuk senedir uğraşıyoruz morele ihtiyacım vaaar çok kötüyüm:gitme:

slm bende yaklaşık 3ay önce düşük yaptım doktor zaten ilk üç ay korun demişti. eşimle aramda kan uyuşmazlığı var düşükten sonra iğne olmam gerekiyormuş sanırm.. emin değilm.. bu konuda bilgisi olan varmı bidaha hamile kaldığımda iğne vurulmadığım icin sorun olurmu paylaşırsanız cok sevinirm

arkadaşlar bende 6 haftalık bebeğimi kaybettim ama bana hiç tahlil yapmadılar tekrarlayan düşüklerde yapıyrz dediler bilgisi olan var mı aranızda ilk düşüktü...

arkadaslar bende dusuk yaptıktan 5 ay sonra hamıle kaldım zaten doktorlar 3 ay dusunmeyın rahım toparlansın dıyorlar sımdı 20 haftalık hamıleyım dusuk tehlıkem var kızım cok asagıda bence en buyuk ılacı moral ben bunu ogrendım stresten uzak durun annenın uzuldugunu yasadıgı acıyı kımse anlamaz

bende 13 haftalık gebe olduğumu sanıyordum, hiç bir şikayetim yoktu.. kontrole gittiğimde bebeğimin 7 hafta büyüklüğünde kaldığını, gelişmediğini, kalp atımının olmadığını söylediler. şok oldum. ilk gebeliğimdi. gebeliğe son vermek gerektiğini söylediler. ilaçla sancı verdiler.. normal doğum yapar gibi düşük yaptım.. parça falan kalmadığı için kürtaja gerek görmediler.. psikolojim alt üst oldu.. toparlanmaya başladığım en yakın zamanda gebe kalmak istiyorum.. allah hepiniziin gönlündekini versin..

seninle ayni seyleri yasamisiz gulum be o yuzden bende suan hic niyetim yok veren allah alan allah herseyi goruyoruz 3 ay rahim kendini toplamiyosa bebek tuttuncaak yer bulmaz olmazda zaten o yuzden cokta fifii

Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var düşük yaptığım gün doktor en geç 3 gün içinde vurmamız gerekiyo dedi ve vurundum bu Rabbimin bileceği iş hiç iğne vurunmadan sapasağlam çocuğu olan çok kişi var iğnesi bulunmuş ve garanti olsun diye vurunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…