- 15 Haziran 2022
- 11
- 4
- 36
- 36
- Konu Sahibi ewciltrader
-
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Merhaba arkadaşlar 2 gün önce düşük yaptım hamile oldugumu bilmiyordum dişim ağrıyodu ve yoğun antibiyotik ve agrı kesici kullandım. Bebegim düştü ama o esnada iki tane beyaz kanlı zarımsı et gibi bişey geldi bebek ikizmiydi acaba cok üzülüyorum benim dikkatsizligim yüzünden bebeğim düştü8 senedir hamile kalamıyordum o yüzden aklımın ucundan geçmedi hamile olabilecegim.
Ekleyecegim görsel için çok özür diliyorum lütfen bilen anlayan birileri varsa yazabilir mi
Evet bu parçalar gelince doktora gittim tahlil yaptılar ultrason da bakıldı ve düşük yaptıgımı söyledi doktorBebek oldugunı nerden biliyorsun doktora gitmişmiydin ?
Rica ediyorum görseli kaldırın yasak. Uyarıda da bulunmamışsınız açtığım gibi görselle karşılaştım.Merhaba arkadaşlar 2 gün önce düşük yaptım hamile oldugumu bilmiyordum dişim ağrıyodu ve yoğun antibiyotik ve agrı kesici kullandım. Bebegim düştü ama o esnada iki tane beyaz kanlı zarımsı et gibi bişey geldi bebek ikizmiydi acaba cok üzülüyorum benim dikkatsizligim yüzünden bebeğim düştü8 senedir hamile kalamıyordum o yüzden aklımın ucundan geçmedi hamile olabilecegim.
Ekleyecegim görsel için çok özür diliyorum lütfen bilen anlayan birileri varsa yazabilir mi
Parçaları götürseydınız patoloji yapılır düşük sebebi söylenirdi gecmıs olsun görüntüleri silin .Evet bu parçalar gelince doktora gittim tahlil yaptılar ultrason da bakıldı ve düşük yaptıgımı söyledi doktor
Bebek oldugunı nerden biliyorsun doktora gitmişmiydin ?
Özür dilerim kaldırıyorum.Rica ediyorum görseli kaldırın yasak. Uyarıda da bulunmamışsınız açtığım gibi görselle karşılaştım.
Allahım yeniden nasip etsin.Dua edin bilemezsiniz böyle olacağını da.Merhaba arkadaşlar 2 gün önce düşük yaptım hamile oldugumu bilmiyordum dişim ağrıyodu ve yoğun antibiyotik ve agrı kesici kullandım. Bebegim düştü ama o esnada iki tane beyaz kanlı zarımsı et gibi bişey geldi bebek ikizmiydi acaba cok üzülüyorum benim dikkatsizligim yüzünden bebeğim düştü8 senedir hamile kalamıyordum o yüzden aklımın ucundan geçmedi hamile olabilecegim.
İnanamıyorum çok üzüldüm sizin için. Tabi ki ne olursa olsun bişey olsun istemezdik ama Allah sizi korumuş resmen öyle bir durum bu ayrıca o kocanız olacak şahıs boyunun altında kalsın ne kötü insanlar var ya karısı burada bebek düşürüyor kaybediyor bunu düşünüyor kendisi destek olacağına bir de aldatıyormuş sen üzülme arkadaşım iyi olmuş yüzünü görmüş oldun bu herif değil baba, koca bile olamamış zaten. Rabbim sana göstermiş kurtarmış seni öyle düşünHanımlar çok zor bir kaç gün geçirdim yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben bebeğimi kaybettiğime üzülürken eşimin beni aldattığını öğrendim ve sinir krizi geçirdim. Rabbim beni korumuş. Neye üzülüp neye sevineyim mi bilemedim.
Karmakarışığım bu değersizlik hissiyle başa çıkamıyorum. Kendimi toparlayıp hayatıma devam etmem gerekiyor ama ben alamadığım ilgiye göremediğim o değere o kadar içerlemişim ki orada takılıp kaldım. Kalbim paramparçaİnanamıyorum çok üzüldüm sizin için. Tabi ki ne olursa olsun bişey olsun istemezdik ama Allah sizi korumuş resmen öyle bir durum bu ayrıca o kocanız olacak şahıs boyunun altında kalsın ne kötü insanlar var ya karısı burada bebek düşürüyor kaybediyor bunu düşünüyor kendisi destek olacağına bir de aldatıyormuş sen üzülme arkadaşım iyi olmuş yüzünü görmüş oldun bu herif değil baba, koca bile olamamış zaten. Rabbim sana göstermiş kurtarmış seni öyle düşün
Ah ya seni bu hale getiren o herifin işi gücü rast gitmesin. Üzücü sancılı bir süreç ama olan herşeyde hayır vardır sakin affedeyim deme yapan bir daha yapacaktır eninde sonunda. Hayatına bak yoluna bak zor olacak ama olacak. Kurtulduğuna şükredeceksinKarmakarışığım bu değersizlik hissiyle başa çıkamıyorum. Kendimi toparlayıp hayatıma devam etmem gerekiyor ama ben alamadığım ilgiye göremediğim o değere o kadar içerlemişim ki orada takılıp kaldım. Kalbim paramparça
Allah gerçek yüzünü bana gösterdi, yaptığı karşıma çıkmasa öğrenmesem yıllarımı bu karaktersizle kaybedebilirdim.
Bi kaç gün önce bebeğim diye ağlarken bugün utanmasam bebeğin düştüğüne sevinicem
Affetmiycem ben bebegime ağlarken beni yalnız bırakıp başka kadınlara koşan adamı kalbim affetse bedenim affetmez. Bir daha ona dokunabilecegimi sanmıyorum. Bugün Avukatla görüştüm davayı açıyorumAh ya seni bu hale getiren o herifin işi gücü rast gitmesin. Üzücü sancılı bir süreç ama olan herşeyde hayır vardır sakin affedeyim deme yapan bir daha yapacaktır eninde sonunda. Hayatına bak yoluna bak zor olacak ama olacak. Kurtulduğuna şükredeceksin
İlk hatasında postalasaymışsın keşke ama olsun bazen iyice görmek gerekiyor bu bebek kaybet olayına denk gelmese iyiydi ama boşver en iyisini yapmışsın Allah onun yoluna taş seninkine çiçekler sersin inşallahAffetmiycem ben bebegime ağlarken beni yalnız bırakıp başka kadınlara koşan adamı kalbim affetse bedenim affetmez. Bir daha ona dokunabilecegimi sanmıyorum. Bugün Avukatla görüştüm davayı açıyorumbu ilk kalp kırıklığım değil affettikçe hatalarına yenisini ekledi.
Gerçekten mi ?Hanımlar çok zor bir kaç gün geçirdim yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben bebeğimi kaybettiğime üzülürken eşimin beni aldattığını öğrendim ve sinir krizi geçirdim. Rabbim beni korumuş. Neye üzülüp neye sevineyim mi bilemedim.
Malesef o kadar acı ve gerçekki.. olmuş ve olacak olanda vardır bir hayır diyorum. İlk ana nazaran toparladım kendimi çok şükürGerçekten mi ?
Okuyunca hem şaşırdım.
Hem üzüldüm.
Tamda ilk bebekle ilgili kısma yorum yapacaktım.
sonraki yazdığınızı okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?