Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

D

Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor

3 kere hamile kalmış 2 kere düşük yapmış biri olarak yazıyorum 1.si hiç böyle delirmedim ve başlarda bu kadar etkili hormon salgılandığı sanmıyorum
2.si 2 düşüğümde de ne ilaç verdi doktorum ne de kürtaj yaptı çok şükür kanamayla gayette temizleniyor rahim
durumunuza üzüldüm yani evlenmeden düşük yapmanıza ama bence siz birazda bu durumun ve ilaçların arkasına sığınıp Allah ne verdiyse diyip dalmışsınız mevzuya
eminim yaşın benden ufak sana bir tavsiye şu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da seni takmayanı sende takmıcaksın kimse yeri doldurulmaz bulunmaz değil bu yaşadıkların da hayatında büyük bir ders olur ve aynı hataları yapmazsın inşallah

Düşük yapan değişik davranmaz cnm ve her düşük yapanda küfür etmez,senin psikolojin bozuk bence.bende bir düşük,bir boş gebelikten kürtaj oldum ama değişik davranmadım ve küfür etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…